>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Promocja BAH - 100% do 600zł!

napoleon 55

napoleon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wziac $$$???
Panowie mam takie nietypowe pytanie. Wpłaciłem dzis 50 zl i wyslalem zdjecie druczku wplaty do bah. Zaakceptowali mi to ale dopoki kasa nie dojdzie na ich rachunek to nici z bonusu euro. Moje pytanie brzmi: Czy moge obstawiac za ta kase i w razie gdybym przegral wpisze kod bonus i dostane 50 zl czy jak?? Musze czekac??

M 0

mlody16

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie mam zapytanie. Otóż, przed doładowaniem bonusu obracałem pięniedzmi i trochę przegrałem. Na początku miałem 40 zł teraz jest 20 zł, doładowałem z bonusu Euro i mam 60 zł czy nie oszukałem przypadkiem BAH? Proszę o fachowe wypowiedzi, jak coś zgłoszę się do supportu celem odjęcia bonusu:-?

herbatnik 28

herbatnik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Panowie mam takie nietypowe pytanie. Wpłaciłem dzis 50 zl i wyslalem zdjecie druczku wplaty do bah. Zaakceptowali mi to ale dopoki kasa nie dojdzie na ich rachunek to nici z bonusu euro. Moje pytanie brzmi: Czy moge obstawiac za ta kase i w razie gdybym przegral wpisze kod bonus i dostane 50 zl czy jak?? Musze czekac??

możesz grac ????

ja wpłaciłem 20 zł przelewem i rownież musialem czekać na bonus....z tego zrobilo sie 0 zł ???? Dzisiaj kasa do nich doszła i stan konta 20 zł

N 0

nul1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie takie pytanie.
* Wpłacona kwota – włącznie z EURO bonusem musi być czterokrotnie obstawiona zanim bet-at-home.com zleci wypłatę.
* Przy wpłacie poprzez moneybookers NIE zostanie przyznany EURO bonus.
* Kwota bonusa musi być obstawiona w okresie sześciu miesięcy, w innym przypadku bonus zostanie odjęty.
Tzn ze obrót 4 krotny musi byc zrobiony przez 6 miesiecy tylko w wypadku jak chcemy wypłacic pieniadze w tym terminie. W innym przypadku tzn jak chcemy pieniadze miec dłużej niz 6 miesecy musimy wykonac obrot bonusem tj. kwota jaka dostaniemy od bet-at-home zebysmy nie stracili bonusa.
Mam rację?

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bie(L)any
lol ludzie czy macie na tyle mało jakiegos ogarniecia.Macie wszystko napisane na stronce , troche moze oczekujcie od siebie i ruszcie dup... i poczytajcie.Najlatwiej wszystko jak na tacy.

fif87 0

fif87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Skorzystałem z bonusu Euro , obróciłem wpłaconą kwotę + bonus 4 razy ,chciałbym teraz wypłać kase ,a tu mi się pojawia kominikat : &quot;&quot;Termin bonusu jeszcze nie upłyną zatem wypłata na chwilę obecną nie jest możliwa. &quot;&quot; Czy to oznacza ,że będe mógł wypłacić pieniądze dopiero po 8 czerwca ??

siwyleb 0

siwyleb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
Skorzystałem z bonusu Euro , obróciłem wpłaconą kwotę + bonus 4 razy ,chciałbym teraz wypłać kase ,a tu mi się pojawia kominikat : &quot;&quot;Termin bonusu jeszcze nie upłyną zatem wypłata na chwilę obecną nie jest możliwa. &quot;&quot; Czy to oznacza ,że będe mógł wypłacić pieniądze dopiero po 8 czerwca ??

Właśnie tak... niestety dopiero po 8 czerwca...:-D

B 0

basic_m

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
znikont
Witam, skorzystałem z bonusu, mam miłą sumke na koncie w BAH i teraz pytanie... ponieważ kwotę bonusu należy obrócić 4 razy po kursie minimum 1.7 to czy warto waszym zdaniem stawiać na kupony o dużo wyższym niż 1.7 kursie? Chodzi mi o to że im więcej wygrywam tym wiecej muszę stawiać bo bonus jest przykładowo coraz większy. Czy ktoś ma może dobrą rade po jakich stawkach... jakie kursy dawać? Dodam tylko ze czas nie gra roli i pełne 6 miechów moge poświęcić...

S 11

support75

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Basic_M, nie do końca chyba zrozumiałeś.
Musisz obrócic 4 razy depozyt i 4 razy kwote bonusu. Maksymalny obrót to 4800 zł.
To czy wygrywasz czy przegrywasz nie ma tutaj znaczenia.

B 0

basic_m

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
znikont
Ok dopiero dobrze doczytałem że nie ma tam słowa SUMA. Bo jeżeli takowe by było moje pytanie miało by sens... Ok sorki... kumam o co loto... :-D

punkix91 0

punkix91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slupsk
A zauzmy ze nie zdarze obrocic przez pol roku ta kwota z bonusem. Co wtedy?

S 11

support75

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
odejma 600 zł.
masz na koncie np 1300 zł minus 600 zł = 700 zł do wypłaty.

getosk8 0

getosk8

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
Panowie ja wplacilem 80 i 80 dostalem bonus... Razem 160... Czyli obrot musze zobic 160 x 4 = 640 PLNOW, tak? ????