>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Promocja BAH - 100% do 600zł!

R 0

raffciio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opole
Dzisaj BAH mnie nieco zaskoczył ;) dostałem od nich maja z życzeniami na urodziny i bon o wartości 10 zł ???? hehe

cóż wiedza jak dostawać plusy ???? od innych buków nie dostałem czegoś takiego ????

K 76

karlos83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Skorzystalem z promo, pomeczylem sie z obrotem ale wyrobilem. Zlecilem wyplate i po poltora dnia kasa na koncie takze mimo tragicznych kursow plus za promocje.

A 2

algorytm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rany boskie przestancie juz z tymi kursami i ich tragicznoscią. Dali by wam bony 10 zl tobyscie grali za friko to maruszenia by nie bylo.
Kursy jak maja takie maja, jak sie nie podoba to nie graj tam. i co z tego ze nie raz na zdarzenai dwudrogowe daja po 1.75 ???? niektorzy nieletni i letni ???? graja w sts, fortunie itp wiec dla nich kurs 1.85 po zdjeciu podatku i tak jest lepszy w bet-at-home. A wymiencie mi prosze bukmachera ktory mimo promocji 600 zl nie zadał skanu dokumentu ?? moze betgun jeszcze do nich sie zalicza. DLA wielu to naprawde powazna sprawa z dowodem kontem na siebie itp. Duzo osob to nowe pokolenie wchodzace dopiero wogole w zaklady bukmacherskie i smiem watpic ze nie ma dla nich lepszego bukmachera anizeli bet-at-home.