Dopiero jak bedzie na ich koncie.Bonus będę mógł wziąć od momentu ich zaksięgowania czy z powodu tego bonusu robią jakieś problemy i czekają aż kasa pojawi się na ich koncie?
Pozdrawiam ????
EUR VISA VIRTUAL INTERIA bez ryby ????A jaką masz kartę? USD VISA VIRTUAL ? Z pomarańczową rybą?
powiedzcie mi...jesli uzbieralem juz zadowalajaca mnie kwote,ale nie obrocilem bonusem to czy moge wyplacic hajs(oczywiscie domyslam sie ze bonus zostanie zabrany z konta)
taaa , pytalem sie na live chacie czy moge wyplacic kase ( jezeli nie dokonalem pelnego obrotu) chcialem wyplacic wszystko to co ugralem ( wszystko ponad depozyt i bonus) i dostalem odpowiedz ze wyplacac mozna dopiero po zrobieniu pelnego obrotu......mamy dzisiaj 9 czerwiec, wedlug regulaminu mozesz wyplacic
Jesli dostales 600 zł bonusu, twoj stan konta wynosi np 4600 zł to masz prawo wyplacic 4000 zł.
Da sie gdzies sprawdzic na koncie ile obrotu juz zrobilem czy trzeba liczyc samemu?
Zgadzam sie, nie trzeba grac zadnego Va Bank. Ja z tych 4800 PLN obrocilem juz ze 2000 (przede wszystkim progresja + luzne typy na AKO 1,70~2,00). Pol roku to naprawde wystarczajacy czas na wykonanie takiego obrotu. No chyba, ze ktos gra po 2 PLN na kupon ????Jaki va bank. Zeby obrocic 4800zl po kursie co najmniej 1.70 starczy 1 miesiac, no chyba, ze na spokojnie to 2, w ostatecznosci 3 miesiace ???? Sam obracam bonus i w pierwszym tygodniu zrobilem 900zl obrotu. Jesli chcesz wyjsc na duzy plus i obrocic kase w miesiac to zapraszam do swojego tematu z typami ????