>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Promocja BAH - 100% do 600zł!

T 0

tomanek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
&quot;wpłacie pomiędzy 26 maja a 8 czerwca 2008, godz. 24:00 CET.&quot;

Czyli jak wpłacę 8 czerwca o 23:59 to mi jeszcze zaliczą? (czysto teoretyczne pytanie). Czy jak 8 czerwca to już nie? (wydaje mi się, że pierwsza opcja, ale rzadko kiedy widze oznaczenie godzina 24:00, zazwyczaj jest 0:00, ale 24 jest chyba, żeby podkreślić, że do końca dnia).

I drugie pytanie:
&quot;Przy dokonaniu wpłaty w banku miarodajna jest data wpłynięcia wpłaty.&quot;
Przy 2 i kolejnej wpłacie BAH zaksięgowuje od razu wpłaty - jak jest w tym wypadku? Bonus będę mógł wziąć od momentu ich zaksięgowania czy z powodu tego bonusu robią jakieś problemy i czekają aż kasa pojawi się na ich koncie?

Pozdrawiam ????

7seven7 0

7seven7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bonus będę mógł wziąć od momentu ich zaksięgowania czy z powodu tego bonusu robią jakieś problemy i czekają aż kasa pojawi się na ich koncie?
Pozdrawiam ????
Dopiero jak bedzie na ich koncie.
Ja dokonalem depozytu we wtorek (poslalem screena i doladowali mi konto gracza), ale bonus moglem zrealizowac w czwartek, jak na ich koncie zaksiegowali moja wplate.

K 0

kam871

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
powiedzcie mi...jesli uzbieralem juz zadowalajaca mnie kwote,ale nie obrocilem bonusem to czy moge wyplacic hajs(oczywiscie domyslam sie ze bonus zostanie zabrany z konta)

typper 2

typper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
powiedzcie mi...jesli uzbieralem juz zadowalajaca mnie kwote,ale nie obrocilem bonusem to czy moge wyplacic hajs(oczywiscie domyslam sie ze bonus zostanie zabrany z konta)

Chyba żartujesz?;) To po co byłby BONUS? heh;] według mnie możesz wypłacić, ale tylko wpłaconą kwotę. Czyli jak wpłaciłeś 600zł, aby mieć na koncie 1200zł, to tyle możesz 600zł i analogicznie. Tak na logikę - gdyby było tak jak napisałeś buki nie zarabiałby na bonusach, a przecież o to w tym wszystkich firmom dającym bonusy chodzi;] Oni nie mają Ci nic dać, to nie Caritas;]

K 0

kam871

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
znaczy chodzi mi o to czy moge wyplacic wszystko minus to co od nich dostalem czyli bonus

S 11

support75

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mamy dzisiaj 9 czerwiec, wedlug regulaminu mozesz wyplacic
Jesli dostales 600 zł bonusu, twoj stan konta wynosi np 4600 zł to masz prawo wyplacic 4000 zł.

R 0

ruchman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zlecilem wlasnie wyplate, obrot zrobilem no i zobaczymy...

kaczor5533 91

kaczor5533

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Da sie gdzies sprawdzic na koncie ile obrotu juz zrobilem czy trzeba liczyc samemu?

D 152

damian0012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mamy dzisiaj 9 czerwiec, wedlug regulaminu mozesz wyplacic
Jesli dostales 600 zł bonusu, twoj stan konta wynosi np 4600 zł to masz prawo wyplacic 4000 zł.
taaa , pytalem sie na live chacie czy moge wyplacic kase ( jezeli nie dokonalem pelnego obrotu) chcialem wyplacic wszystko to co ugralem ( wszystko ponad depozyt i bonus) i dostalem odpowiedz ze wyplacac mozna dopiero po zrobieniu pelnego obrotu......

Da sie gdzies sprawdzic na koncie ile obrotu juz zrobilem czy trzeba liczyc samemu?

Po przystąpieniu do akcji bonusowej w danym okresie trwania akcji nie ma możliwośći zlecenia wypłaty (do 8 czerwca 2008 godz. 24:00).
w tym pkt z regulaminu chodzilo o to ze jak sie zrobilo obrot przed 8 czerwca to mozna wyplacac dopiero 9 czerwca....
wejdz w historie , musisz sam policzyc

nalokson 26

nalokson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opole
Agresywna gra to chyba jedyny sposób, by obrócić 4800zł w ciągu 6 m-cy.
Powiem Wam jedno. Dziś zagrałem va banque za ponad 800zł. Jeśli przegram, zostanę z niczym. Jeśli wygram, będę na plusie 700zł oprócz 600zł bonusu. Zostanie mi też do obrócenia 3000zł...
To ostatni taki wyskok - potem pojadę 10-poziomową progresją od stawki nieco ponad 1zł.
Jeśli się nie uda - życie. To będzie definitywne pożegnanie z bukami i z tym forum niestety też ????

1 mecz
Kurs &gt; 2.00
Termin: za kilkadziesiąt godzin
Trzymajcie kciuki!

nalokson 26

nalokson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opole
Surebety wcale nie są takie proste do odszukania. Jakoś nigdy mnie to nie przekonywało. Mam nadzieję, że meczyk wejdzie i wszystko będzie ok. Jeśli wygram, to po obróceniu przenoszę kasę do Sportingbet, bo od nich udało mi się wyciągnąć,,trochę&#39;&#39; kasy - to mój szczęśliwy buk z dobrymi kursami ????

szymiaczek 0

szymiaczek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jaki va bank. Zeby obrocic 4800zl po kursie co najmniej 1.70 starczy 1 miesiac, no chyba, ze na spokojnie to 2, w ostatecznosci 3 miesiace ???? Sam obracam bonus i w pierwszym tygodniu zrobilem 900zl obrotu. Jesli chcesz wyjsc na duzy plus i obrocic kase w miesiac to zapraszam do swojego tematu z typami ????

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kalisz
Jaki va bank. Zeby obrocic 4800zl po kursie co najmniej 1.70 starczy 1 miesiac, no chyba, ze na spokojnie to 2, w ostatecznosci 3 miesiace ???? Sam obracam bonus i w pierwszym tygodniu zrobilem 900zl obrotu. Jesli chcesz wyjsc na duzy plus i obrocic kase w miesiac to zapraszam do swojego tematu z typami ????
Zgadzam sie, nie trzeba grac zadnego Va Bank. Ja z tych 4800 PLN obrocilem juz ze 2000 (przede wszystkim progresja + luzne typy na AKO 1,70~2,00). Pol roku to naprawde wystarczajacy czas na wykonanie takiego obrotu. No chyba, ze ktos gra po 2 PLN na kupon ????

nalokson 26

nalokson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opole
Dobrze. Macie po części rację. Trzeba jednak brać pod uwagę, że część typów nie będzie trafiona i co wtedy? Jadąc progresją od stawki początkowej 70zł, mamy tylko cztery poziomy (jeśli mamy 1000zł kapitału). Wcześniej obróciłem trochę kasy, teraz zagrałem va banque, bo byłem po kilku porażkach z rzędu za dość wysokie sumy. Tylko taki zakład dał mi możliwość wyjścia na plusie ????