>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Promocja BAH - 100% do 600zł!

D 0

dominik-i

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dobrze. Macie po części rację. Trzeba jednak brać pod uwagę, że część typów nie będzie trafiona i co wtedy? Jadąc progresją od stawki początkowej 70zł, mamy tylko cztery poziomy (jeśli mamy 1000zł kapitału). Wcześniej obróciłem trochę kasy, teraz zagrałem va banque, bo byłem po kilku porażkach z rzędu za dość wysokie sumy. Tylko taki zakład dał mi możliwość wyjścia na plusie ????

a mozna wiedziec co ,,vabank&quot; dałes?? ????

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kalisz
Dobrze. Macie po części rację. Trzeba jednak brać pod uwagę, że część typów nie będzie trafiona i co wtedy? Jadąc progresją od stawki początkowej 70zł, mamy tylko cztery poziomy (jeśli mamy 1000zł kapitału). Wcześniej obróciłem trochę kasy, teraz zagrałem va banque, bo byłem po kilku porażkach z rzędu za dość wysokie sumy. Tylko taki zakład dał mi możliwość wyjścia na plusie ????
To chyba normalne i logiczne, ze czesc typow nie wejdzie ????
A progresja od poczatkowej stawki 70 PLN to nie na ten budzet ???? Ponad 2 tys. obrotu zrobilem juz chyba na 10 progresjach, ale zaczynalem od duzo duzo nizszej stawki poczatkowej...

nalokson 26

nalokson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opole
Do Dominika I - tajemnica :p Powiem jeśli meczyk wejdzie ;) (za kilka dni sprawa się rozwiąże)

shon19 40

shon19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pyrlandia
Ja obróciłem już 7 czerwca, czekałem do poniedziałku na możliwość wypłaty i zleciłem ją wczoraj rano. Dzisiaj pieniądze na koncie i za to duży ✅, ale kursy na bet-at-home to tragedia:-D

nalokson 26

nalokson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opole
To moze ja tez sie pochwale:

No ruchman faktycznie masz się czym chwalić ???? Ale trzeba przyznać, że miałeś szczęście - w prosty sposób mogłeś zostać z niczym. Mam nadzieję, że ja wkrótce podzielę Twój los!

R 0

ruchman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dokladnie Nalokson..

Na moim screenie wyraznie widac ze wplacam 600zl, dopisuja mi 600zl, obracam i wyplacam.
Jak mozna nie zauwazyc powiazania?

nalokson 26

nalokson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opole
No i cóż panowie...

BAH wygrało.

Do zwycięstwa zabrakło mi 30 sekund... :-(

Teraz nie jest chwila, abym uzasadniał, dlaczego w meczu ostatniej szansy postawiłem na naszych.:-|

Najważniejsze jest to, że przegrałem, a co za tym idzie - na dzień dzisiejszy kończę z bukmacherstwem.

Być może wrócę. Wszak wracałem wielokrotnie.
Życzę Wam samych wygranych ;)

maki1000 0

maki1000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Ja juz obrocik zrobiłem dokładnie 2000,28 zł ???? i spadam stąd jak najszybciej bo kursy mają tragedia ???? szczególnie na MLB nawet 20-30gr mniej niż w innych normalnych bukach takich jak betgun czy betsson
pozdrawiam i życzę powodzenia

bosskii 0

bosskii

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Chłopaki mam pytanie czy wiecie może czy ten bonus wróci bo się nieco spóźniłem ostatniego razu ?

punkix91 0

punkix91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slupsk
Bonus EURO. Chyba sama nazwa wsakzuje ze bonus byl z okazji EURO. A czy wroci? Kto to wie. Moze w 2010roku z okazji Mistrzostw Świata...

bosskii 0

bosskii

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Tak się składa , że oni męczą bonus do 600zł od dawna z przerwami i teraz właśnie jest ten time-out

mroku 104

mroku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Australii
Tak się składa , że oni męczą bonus do 600zł od dawna z przerwami i teraz właśnie jest ten time-out

Nie, nie nie.
Bah ma stałą promocje 100% od 1-ego depozytu ;)
Taka oferta|promocja| była tylko na euro.

P 0

p1otrek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak skorzystac z tej promocji w bah? Moglby ktos dokladnie opisac, bo nie moge dojsc jak to zrobic ????