>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Promocja BAH - 100% do 600zł!

1337 0

1337

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a czy trzeba grac tylko mecze euro z tego bonusu??...nie mozna innych dyscyplin sportowych??

bez komentarza......dziecko ile masz lat? :-|

M 0

minderbrinder

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
witam wszystkich, czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć co oznacza to &quot;grupowe obstawianie&quot;, które to jest zabronione w regulaminie tej promocji?

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lowicz
witam wszystkich, czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć co oznacza to &quot;grupowe obstawianie&quot;, które to jest zabronione w regulaminie tej promocji?

Mi się wydaję że to chodzi o to że tylko Ty możesz korzystać ze swojego konta, a nie razem z mamą babcią itp. Twoje konto tylko Ty obstawiasz.!

D 0

dominik-i

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeśli juz mam kase i ze 100 zł tak jak powinno byc mam 200 zł to mozna już obstawiac??

kaczor5533 91

kaczor5533

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja to rozumiem tak ze zbieracie sie w trzech kumpli, wplacacie po tyle samo kasy i stawiacie kazdy ten sam mecz tylko inny wynik. Ty na 1 kolega na x, drugi kolega na 2. Jaki wynik by nie padl wygrywacie i w ten cudowny sposob obracacie powoli bonusem bez ryzyka straty pieniedzy.

R 0

ruchman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mozliwe, ale jakie oni maja na to dowody? Przeciez taka sytuacja jest bardzo prawdopodobna calkiem przypadkowo...
Wydaje mi sie ze chodzi tu tylko o to aby dwie osoby nie byly zarejestrowane na ten sam adres albo dwa konta na jedna osobe, jezeli sie myle niech mnie ktos poprawi

S 0

starosta

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ww
obstawianie grupowe to taka sytuacja w której umawiamy się z dużą grupą graczy na obstawienie jednego i tego samego typu - co w przypadku zdarzenia trójdrożnego z dobrze dobranym typem zmusza bukmachera do zmiany kursów - czasem bardzo dużych zmian trzeba dokonać..
Jeśli znasz jeden ze sposobów dobierania kursów przez bukachera - to chodzi o to żeby taka sama ilość pieniążków wpłynęła na zakład 1 jak na X jak i na 2... a wpłynięcie takiej samej ilości pieniążków na dany kurs zależy od jego wysokości - wysoki kurs kusi nawet jeśli ma małe szanse na wejscie, niski zniechęca mimo to że ma szanse duże.. Jeśli buk dobierze kursy prawidłowo i na każdy z wyników meczu wpłynie podobna ilość gotówki to bukmacher jest na bank na plus. Wynik może być tylko jeden więc kasa z pozostałych dwóch idzie do bukmachera. Jeśli buk zauważy w trakcie otwartego zakładu, że za dużo pieniędzy jest postawionych na dane rozwiązanie - to buk manipuluje kursami w taki sposób aby wyrównać różnicę. Dzięki temu nie ważny jest dla buka wynik meczu, bo obojętnie jaki będzie buk zawsze będzie na plus..
Wracając do grupowego obstawiania - jeśli na jeden z typów wpłynie za duzo pieniędzy to buk będzie musiał zmienić kurs. Wprowadzi to ogólne zamieszanie i albo buk zamknie zakłady na to spotkanie w obawie że mecz jest ustawiony, albo zmieni kursy.. Jeśli je zmieni to może znaleść się ktoś to będzie czerpał z tego zysk - okaże się że pierwotnie było można puścić kupon na typ 1 gdzie kurs był początkowo 3,40 po kilku godzinach się zmieni kurs i będzie można puścić kupon na typ 2 gdzie zmieniony kurs będzie 2,50 bo wzrośnie, a w między czasie będzie można jeszcze puścić kupon z typem na X z kursem powyżej 2,20 i wynik będzie taki że dla puszczającego będzie to pewny 100% zysk z takiej akcji...
Nie wiem czy jasno opisane, ale mam nadzieje ze tak ????
c&#39;ya ????

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lowicz
Nie jestem co do końca tego przekonany żeby zmienić zdanie oddsmaker&#39;a musi wpłynąć kilka tysięcy osób a nie jak my w trojkę postawimy po kursie 9.0 to jest natychmiastowa zmiana.

M 0

minderbrinder

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
dzieki za odpowiedzi, ja myslalem ze to jest obstawianie źle wyliczonego kursu przez buków na zdarzenie, w którym są tylko dwa możliwe wyniki - i granie na obydwa wyniki, tak aby stracić z bonusa jak najmniej :-D

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lowicz
dzieki za odpowiedzi, ja myslalem ze to jest obstawianie źle wyliczonego kursu przez buków na zdarzenie, w którym są tylko dwa możliwe wyniki - i granie na obydwa wyniki, tak aby stracić z bonusa jak najmniej :-D
to też jest zabronione, ale trudno mi było to fachowo nazwac (niewykluczone że to włąsnie jest obstawianie grupowe ;) )

miodzik 0

miodzik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bielsko-Biala
witam, mam istotne pytanie: chce zdazyc z kasa do czwartku do wieczora (Boston -2.5:jezora ???? czy jesli jutro rano (czyli wtorek rano) zrobie przelew z multibanku to czy bedzie juz na czwartek? Ile ida przelewy bankowe bo BAH , bo nigdy nie wplacalem w ten sposób?
Z góry dzięki za info , pozdrawiam

R 0

ruchman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zalozmy teoretycznie ze umawiam sie z trzema kumplami...
-wplacamy po 600zl
-wybieramy zaklad under/over np. z NBA po kursach 1.85-1.85
-na dwuch kontach stawiamy na under a na pozostalych na over, w ten sposob kase mamy juz tylko na dwuch
-czynnosc powtarzamy i kasa juz jest tylko na jednym koncie
-do obrotu zostanie nam tylko 440zl, robimy surebeta aby wykonac obrot i gotowe

Jest mozliwe ze taki poroceder wykryja? Jezeli obsatwiamy na innych kompach z innym IP...

witam, mam istotne pytanie: chce zdazyc z kasa do czwartku do wieczora (Boston -2.5) czy jesli jutro rano (czyli wtorek rano) zrobie przelew z multibanku to czy bedzie juz na czwartek? Ile ida przelewy bankowe bo BAH , bo nigdy nie wplacalem w ten sposób?

Jezeli pojdziesz do pekao sa i tam wplacisz na konto bah to kasa bedzie natychmiast, oplata 7zl

miodzik 0

miodzik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bielsko-Biala
dzięki ruchman:spokodfhgfh:

ale, ale ....
dostalem maila z odpowiedzia od supportu , pytalem czy to prawda ze z pko jest od razu na koncie....

&quot;Przelew trwa z reguły od 2 do 5 dni roboczych. Księgowanie wpłat odbywa się codziennie oprócz weekendu w godz porannych.
Jak tylko kwota wpłynie na nasze konto bankowe i zostanie odnotowana przez Dział Księgowości z pewnością możliwie jak najszybciej będzie dodana do konta gracza. &quot;

????????????????????????????????:-?:-?:-?

G 179

gajek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk/Szczytno
sprawa moze i glupia ale wole sie upewnic gdyz nigdy nie bralem udzialu w tego typu promocjach ; P
wpierw wplacam pieniadze na konto, nastepnie czekam az kwota wplynie na moje konto, a nastepnie wpisuje kod promocyjny i otrzymuje podwojenie depozytu.
dobrze rozumiem? : &gt;

R 0

ruchman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
miodzik zle mnie zrozumiales...

Wplacajac w kasie banku PEKAO SA pieniadze sa prawie natychmast przelewane na inne kotno w tym samym banku( w tym przypadku bah). Jezeli wplacalbys na konto w innym banku np. bgz to przelew faktycznie idzie od 2 do 5 dni.

I dalej...
Jazeli kasa zostanie natychmast przelana na ich konto to nie jest to rownoznaczne z tym ze bedziesz je mial odrazu do dyspozycji na stronie