>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Promocja BAH - 100% do 600zł!

G 0

gangster

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No napsiałem już do supportu mam nadzieje ze pozwolą mi założyc nowe konto ???? A co do progresji to bardzo polecam ???? gram juz tak od dłuższego czasu i jestem zadowolony ???? mam zaiar wpłacić 600zł dostał bym 1200zł i grać tez na tym koncie porgresją. narazie gram w betsson ale dzisiaj zmienili szate graficzna i mi sie nie podoba:/

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Promocja bardzo ciekawa. Kasa już leci ????
BAH moim zdaniem zrobił niezłą, miłą niespodziankę. Swoją drogą pewnie wiele osób założy sobie konto jeśli nie ma.

explosiv 0

explosiv

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
Ja już powoli obracam bonusem, myślę, że nie będzie problemu o ile jakaś pechowa passa mnie nie dopadnie :p

lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
you know less, you sleep better
dla niejasności wiem co to jest progres, progresywność, ale o co chodzi żeby grać (z) progresją?
ja wpłacę nie dużo (jutro napiszę dokładnie ile), bo nie jestem takim twardym zawodnikiem żeby grać kupony po 50-100 zł &lt;znając mojego farta szybko bym się pozbył całej kasy&gt;

theadzik 0

theadzik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z nienacka
Wpisuje w bonach &quot;EURO&quot; i wyskakuje mi komunikat &quot;W przypadku brania udziału w akcji bonusowej wypłata nie może zostać zlecona!&quot; I kasa sie nie podwaja... czemu ? ????
Chodzi o to, że wypłaciłem pieniądze podczas trwania tej promocji ?? ;[

Gadałem z supportem.... muszę jednak założyć konto w expekcie :p WYpłaciłem kase w okresie trwania promocji...

bax33 0

bax33

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olsztyn
promocja fajna i skorzystać trzeba ???? a jak ???? tylko kursik troche wzrósł do 1,7

bax33 0

bax33

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olsztyn
wiem wiem, ???? chodzi mi o to, że przeważnie minimalny był 1,5 w innych promocjach,

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Mnie również dziś przyszło pocztą zaproszenie do tego bonusu trzeba będzię spróbować ???? do 600 zł więc nieźle

nalokson 26

nalokson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opole
Też się na tę promocję skuszę. W moim przypadku będzie to powrót do BAH po długiej przerwie. Obym tylko zdążył obrócić 4800zł w pół roku :/

ring0 0

ring0

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Jest napisane na tym euro-kuponie:
&quot;(...) następnie podaj w menu &quot;Wpłaty-/Wypłaty/Realizacja bonusu&quot; kod bonusowy &quot;EURO&quot; a automatycznie zostanie Ci przyznana podwojona kwota dokonanej wpłaty!&quot;
Czyli jak wpłacę 300 złotych, to dodadzą mi 600? Bo stoi czarno na białym: &quot;podwojona kwota dokonanej wpłaty&quot;

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kalisz
Jest napisane na tym euro-kuponie:
&quot;(...) następnie podaj w menu &quot;Wpłaty-/Wypłaty/Realizacja bonusu&quot; kod bonusowy &quot;EURO&quot; a automatycznie zostanie Ci przyznana podwojona kwota dokonanej wpłaty!&quot;
Czyli jak wpłacę 300 złotych, to dodadzą mi 600? Bo stoi czarno na białym: &quot;podwojona kwota dokonanej wpłaty&quot;
Najpierw wplacasz kase, jak bedziesz mial zaksiegowane na koncie to wchodzisz w zakladke &quot;Wpłaty-/Wypłaty/Realizacja bonusu&quot;, wpisujesz kod &quot;EURO&quot; i wtedy z automatu Ci podwoi.
Pzdr

S 11

support75

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wplacasz 300 zł
dostajesz 300 zł bonusu

razem masz na koncie 600 zł
obort ktory musisz wykonac 2400 zł

maki1000 0

maki1000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
czy przy wpłacie kartą kredytową też przyznają bonusa? Ten kod bonu to skad mam niby dostac?

Z 0

ziqo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Drewutni
czy przy wpłacie kartą kredytową też przyznają bonusa? Ten kod bonu to skad mam niby dostac?

Ludzie litości bo już nie można z tymi pytaniami plsssssssssssssss

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kalisz
Tak, przy wplacie karta dostaniesz bonus. Kod, ktory musisz wpisac to &quot;EURO&quot;.
Pzdr

R 0

rosa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tajemnica
Witam dzisiaj na poczcie wpłaciłem kase i przesłałem skan dowodu wpłaty i pieniądze są na moim koncie. Jednak jak wpisuje kod EURO pojawia się: Na Pana/i koncie gracza znajduje się otwarta przedpłata, z tego względu realizacja bonusu nie jest możliwa!

Czyli żeby zrealizować bonus musze czekać aż pieniądze do nich dojdą i narazie nie moge korzystać z tych pieniędzy które są na moim koncie ??? Z góry dziękuje za odpowiedz.

nalokson 26

nalokson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opole
Wyobraźcie sobie, że BAH przysłał do mnie (oprócz maila) do chaty liścik z tą ofertą!!!! Widać, że chłopcy się starają (lubią mnie za to, że sporo kasy tam zostawiłem) ale teraz mam inną strategię i wszystko odzyskałem u innego buka więc powrót do BAH też powinien być udany ????
Z drugiej strony to musi być przemyślana oferta - najwyraźniej są pewni, że suma zysków z tej akcji przewyższy sumę strat (bo w końcu ilu graczy ma stałe dochody z tego tytułu? ???? Zdecydowana mniejszość. A i obrócić bonusem też nie będzie prosto w pół roku jeśli się gra progresją od niskiej stawki.
Pozdro

D 0

dominik-i

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a czy trzeba grac tylko mecze euro z tego bonusu??...nie mozna innych dyscyplin sportowych??