>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Promocja BAH - 100% do 600zł!

maki1000 0

maki1000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Spoko PROMOCJA ???? Zakładam więc i u nich konto bo mnie skusili ???? 4800zł obrotu to nie tragedia w moim przypadku wychodzi mi max miesiąc.

zyziek_prn 6

zyziek_prn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Praga Pólnoc
mam pytanie jak na koncie w bah nic nie wpłacałem tylko bon sobie wziąłem to teraz jak wpłace to bede mial bonus??

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kalisz
mam pytanie jak na koncie w bah nic nie wpłacałem tylko bon sobie wziąłem to teraz jak wpłace to bede mial bonus??
Czytac!
&quot;* Akcja bonusowa jest zarówno dla nowych jak i dotychczasowych Klientów bet-at-home.com.&quot;

S 0

szyjka_66

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No, ciekawa promocja. Konto juz zalozone, pieniazki juz w drodze:-D Zobaczymy co z tego wyjdzie, chociaz najtrudniej to chyba bedzie obrocic ten bonus w 6 miesiecy ????

hard3r 0

hard3r

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olsztyn
Jest jakaś kwota minimalna ? tzn chcę wpłacić 20 złotych...

A 2

algorytm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie ma limitu minimalnej wpłaty ;)

moze konkretniej odpowiadaj i konkretniej pytaj( 1 osoba)
wplata przez MB jest limitowana i wynosi 10 PLN)

CO do konta rowniez jest 1 PLN ???? gdyz wplacajac 0.50 groszy hheheh nie zagracie sobie kuponu hehe

S 0

szyjka_66

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A wlasnie, ze ugraja, bo wpisza EURO i maja juz z 0.5zl 1zl:-D

Co do promocji, sam wplacilem 600zl. Aktualnie pieniazki sa w drodze, ale ogolnie promocja ciekawie sie zapowiada, tylko trzeba bedzie sie wyrobic w 6 miesiecy obstawic 4800zl ???? ???? ????

lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
you know less, you sleep better
nie podoba mi sie ten obrót... boje sie ze nie zdążę w pół roku obrócić (albo o coś innego sie przyczepią) i nie dostanę ewentualnie wygranego hajsu
powiedzcie czy prawidłowo rozkminiam:
powiedzmy ze wplacam 200 zł i tyle też dostaje bonusu, więc mam 400 zł, w maksymalnie pół roku suma w złotych moich stawek na kuponach musi wynieść aż 1600zł?
jezeli dobrze rozumiem to jest dla mnie kosmos, w sensie ze nie dam chyba rady, albo i dam ale przegram wszystko
coś mi tu nie gra, proszę fachowca o pomoc

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kalisz
nie podoba mi sie ten obrót... boje sie ze nie zdążę w pół roku obrócić (albo o coś innego sie przyczepią) i nie dostanę ewentualnie wygranego hajsu
powiedzcie czy prawidłowo rozkminiam:
powiedzmy ze wplacam 200 zł i tyle też dostaje bonusu, więc mam 400 zł, w maksymalnie pół roku suma w złotych moich stawek na kuponach musi wynieść aż 1600zł?
jezeli dobrze rozumiem to jest dla mnie kosmos, w sensie ze nie dam chyba rady, albo i dam ale przegram wszystko
coś mi tu nie gra, proszę fachowca o pomoc
Tu fachowca zadnego nie potrzeba. Aby zaliczyc obrot trzeba postawic 4x sume depozytu i bonusa, a wiec w Twoim przypadku 4x (200+200) = 1600 PLN. Nie wiem czy to jest kosmos czy nie, dla mnie jest to normalny obrot, nawet nie za duzy, bo tylko 4x. Wplac mniej, to nie bedziesz musial obracac 1600.

damian22stw 0

damian22stw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
STALOWA WOLA
musisz te 400 zł postawić przynajmniej 4 razy na zaklady o kursie 1.7 i mozesz wyplacac proste i jasne pozdrawiam

D 0

dominik-i

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ale te 400 złotych w jego przypadku moze byc rozbite np: że raz postawi 200 zł po tym 1,7 kursie...innym razem 300 zł ( 200 zł +300 zł=500 zl ...czyli już 500 zł obrotu ma..i jeszcze 1100 zl mu zostało)....tez po minimalnym 1,70 kursie...aż dojedzie do 1600....mozna tak tez obracać??

depee 0

depee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ibiza
ale te 400 złotych w jego przypadku moze byc rozbite np: że raz postawi 200 zł po tym 1,7 kursie...innym razem 300 zł ( 200 zł +300 zł=500 zl ...czyli już 500 zł obrotu ma..i jeszcze 1100 zl mu zostało)....tez po minimalnym 1,70 kursie...aż dojedzie do 1600....mozna tak tez obracać??

tak mozna ???? ✅✅

S 11

support75

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

jak najbardziej mozna.
panowie, za bukmacherke sie lapiecie, i sie zastanawiacie czy zdolacie czteroktonie obrocic bonus w ciagu pol roku ?
oj slabo, slabo

D 0

dominik-i

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
i na wszystkie dyscypliny sportowe mozna obstawiac tak??..byleby ako bylo 1,70??

S 11

support75

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
i na wszystkie dyscypliny sportowe mozna obstawiac tak??..byleby ako bylo 1,70??

czlowieku, potrafisz czytac ze zrozumieniem czy masz z tym problemy ??

TAK!

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie nie róbcie syfu bo 2 strony temat ma i może 2 posty wartościowe dla niezorientowanych użytkowników.
Bonus obracać można w dowolnych kombinacjach (single,duble,triple itd.) z dowolnym kursem byleby łączne AKO było &gt; niż 1.70 . Można grać zestaw 6 pewniaków po 1.10 i wtedy ako łączne mamy grubo ponad 1.7.
4-krotny obrót ? A co to jest ? Jeśli gracie kupony po 5,10 złotych to jasne że nie wpłacajcie 6 stówek ale grając kupony po 50 złotych to wystarczy ich 96. Jeśli codziennie gralibyście po jednym + 2/3 na weekend to w ciągu 3 miesięcy spokojnie obrócicie ...

G 0

gangster

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam mam takie pytanie.. bo kiedyś (dośc dawno jak zaczynałem przgode z bukmacherką) założyłem sobie tam konto.. tylko chyba podałem tam błedne dane a teraz to już nawet nie pamiętam jakie miałem hasło i login. Czy jest jakąs możliwośc zeby tamto konto zostało usunięte i założone nowe?? bo promocja bardzo ciekawa ???? Wpłacił bym sobie te 600zł ???? Z góry dzięki za Odp mzoe być też na PW

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kalisz
Witam mam takie pytanie.. bo kiedyś (dośc dawno jak zaczynałem przgode z bukmacherką) założyłem sobie tam konto.. tylko chyba podałem tam błedne dane a teraz to już nawet nie pamiętam jakie miałem hasło i login. Czy jest jakąs możliwośc zeby tamto konto zostało usunięte i założone nowe?? bo promocja bardzo ciekawa ???? Wpłacił bym sobie te 600zł ???? Z góry dzięki za Odp mzoe być też na PW
Nie wiem czy to pytanie pod dobry adres. Wedlug mnie musisz zagadac z supportem i to wyjasnic zeby nie bylo problemow. Ja tak mialem z Centrebet, zagadalem z supportem, stare konto mi zamkneli i moglem otworzyc nowe.

maki1000 0

maki1000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów

Jak pamiętasz przynajmniej login to napisz do nich i pogadaj żeby usunęli to konto. Jeśli nie będziesz pamiętał danych to zapytaj czy możesz założyć nowe z tego numeru IP.

PS

Panowie co do obrotu: zagrajcie progresją to szybko zrobicie wymagany obrót!