Czytac!mam pytanie jak na koncie w bah nic nie wpłacałem tylko bon sobie wziąłem to teraz jak wpłace to bede mial bonus??
Jest jakaś kwota minimalna ? tzn chcę wpłacić 20 złotych...
Nie ma limitu minimalnej wpłaty![]()
Tu fachowca zadnego nie potrzeba. Aby zaliczyc obrot trzeba postawic 4x sume depozytu i bonusa, a wiec w Twoim przypadku 4x (200+200) = 1600 PLN. Nie wiem czy to jest kosmos czy nie, dla mnie jest to normalny obrot, nawet nie za duzy, bo tylko 4x. Wplac mniej, to nie bedziesz musial obracac 1600.nie podoba mi sie ten obrót... boje sie ze nie zdążę w pół roku obrócić (albo o coś innego sie przyczepią) i nie dostanę ewentualnie wygranego hajsu
powiedzcie czy prawidłowo rozkminiam:
powiedzmy ze wplacam 200 zł i tyle też dostaje bonusu, więc mam 400 zł, w maksymalnie pół roku suma w złotych moich stawek na kuponach musi wynieść aż 1600zł?
jezeli dobrze rozumiem to jest dla mnie kosmos, w sensie ze nie dam chyba rady, albo i dam ale przegram wszystko
coś mi tu nie gra, proszę fachowca o pomoc
ale te 400 złotych w jego przypadku moze byc rozbite np: że raz postawi 200 zł po tym 1,7 kursie...innym razem 300 zł ( 200 zł +300 zł=500 zl ...czyli już 500 zł obrotu ma..i jeszcze 1100 zl mu zostało)....tez po minimalnym 1,70 kursie...aż dojedzie do 1600....mozna tak tez obracać??
ale te 400 złotych w jego przypadku moze byc rozbite np: że raz postawi 200 zł po tym 1,7 kursie...innym razem 300 zł ( 200 zł +300 zł=500 zl ...czyli już 500 zł obrotu ma..i jeszcze 1100 zl mu zostało)....tez po minimalnym 1,70 kursie...aż dojedzie do 1600....mozna tak tez obracać??
i na wszystkie dyscypliny sportowe mozna obstawiac tak??..byleby ako bylo 1,70??
Nie wiem czy to pytanie pod dobry adres. Wedlug mnie musisz zagadac z supportem i to wyjasnic zeby nie bylo problemow. Ja tak mialem z Centrebet, zagadalem z supportem, stare konto mi zamkneli i moglem otworzyc nowe.Witam mam takie pytanie.. bo kiedyś (dośc dawno jak zaczynałem przgode z bukmacherką) założyłem sobie tam konto.. tylko chyba podałem tam błedne dane a teraz to już nawet nie pamiętam jakie miałem hasło i login. Czy jest jakąs możliwośc zeby tamto konto zostało usunięte i założone nowe?? bo promocja bardzo ciekawa ???? Wpłacił bym sobie te 600zł ???? Z góry dzięki za Odp mzoe być też na PW
Witam mam takie pytanie.. bo kiedyś (dośc dawno jak zaczynałem przgode z bukmacherką) założyłem sobie tam konto.. tylko chyba podałem tam błedne dane a teraz to już nawet nie pamiętam jakie miałem hasło i login. Czy jest jakąs możliwośc zeby tamto konto zostało usunięte i założone nowe?? bo promocja bardzo ciekawa ???? Wpłacił bym sobie te 600zł ???? Z góry dzięki za Odp mzoe być też na PW