rafalo1333
Użytkownik
ma ktoś stronkę z składami na Puchar ZEA ??
tam czesto idzie ładnie powrzucać bety...
interesuje mnie mecz Al-Jaziry z Hattą bardzo ważne do meczu 20 min !!!
Już raz nas Al Jazira z Hattą wy****ly ????
ma ktoś stronkę z składami na Puchar ZEA ??
tam czesto idzie ładnie powrzucać bety...
interesuje mnie mecz Al-Jaziry z Hattą bardzo ważne do meczu 20 min !!!
Już raz nas Al Jazira z Hattą wy****ly ????
moim zdaniem nie ma siły na buków.... tylko szczescietych wzlotów i upadków miałem już 3, i to były pieniądze dużo większe niz 30k(zarówno jeśli chodzi o wygrane jak i długi). Jeśli chcesz kiedyś przestać tak falować ,to takie bety jak są tutaj podawane to gra się tylko rekreacyjnie. Zarabia się grając bardzo ostro bety które są niezatapialne (sorry, ale overy w Moroku się nie łapią), albo coś co w dłuższej perspektywie da zysk. Ja gram co kolejkę w Ekstraklasie za 1k over 1,5 gola w każdym meczu i również za 1k brak czerwonej kartki. Zobaczcie sobie jakie z tego jest ako, i ile takich kolejek juz było.
tak jest...ale to była liga i przypadek...ciśli i ciśli i nic nie wyciśli....Już raz nas Al Jazira z Hattą wy****ly ????
Gram tak samo,od 100e do 1200e i wyplata 1000e na konto.wow... ????
ja mam rodzinę wiec nie mogę sobie aż tak pozwolić...
ja zaś gram tak że ustawiam sobie cel... wpłacam powiedzmy 200-300f
i mam za cel ugrać 1400f jak ugram obowiązkowo wypłacam 1000f i zostaje 400f i od nowa do celu.... itd
Co tam się dzieje ? :grin: Już 2.62 , ale over 2 w azjanie jeszcze nie wskoczył. Wtedy fajny Dubelek over 2.5 w Gabali + u Rumunów over 2.biorę over 2.5 gola
2.10 bet365
Akita 2:0 w 3 secie![]()
a nie macie chłopaki jakieś pracy na obczyźnie? można dojechać?
moim zdaniem nie ma siły na buków.... tylko szczescie
ja przed wyjazdem do Anglii pozbywałem sie PLN-ów
zamieniałem na funty.... sprzedałem co miałem nie potrzebne i nikt nie chciał dostałem 300zł w Lombardzie i nie mialem czasu aby przetransferować to na Funty i poszedłem do sts-a
postawiłem przed wylotem LM... którą oglądałem już u kolegi w Anglii
3 albo 4 mecze to były
wygrałem 6700zł
pamietam nawet 1 mecz bo był bardzo trudny
Porto - Bayern dałem Porto i over 2.5 albo 3.5 gola nie pamietam...siadło a Lewy strzelił w poprzeczkę![]()
I jak wszedł ten Avtomobilsit? Nigdzie nje widzę tego meczu a ciekawy jestem XD
Jeśli chodzi o Anglię, to sezonowe nabory się skończyły, ale cały czas można coś znaleźć jeśli posługujesz się komunikatywnym angielskim. wtedy nie ma problemu
Dzika północ, pozdrawiam z Leeds ????nie wiem gdzie stacjonujesz...ale bez jezyka czy w pl agencjach tez sie znajdzie...
tylko teraz to juz po nowym roku chcą