>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [46]

Status
Zamknięty.
banana1987r 1,1K

banana1987r

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
KATOWICE
jak chcesz wygrać z 3stów 7k, grając bety gdzie są potrzebne 4 bramki to faktycznie jest potrzebne szczęście.
ja wczoraj wysłałem 5 dubli z NBA, czyli 10 typów, trafiłem 5 typów i żadnego dubla. Szczęściarz ze mnie prawda, ślepy by trafił chociaż jednego. Już nie wspominam, że 3 z nich były przegrane o 2 punkty, czyli jeden kosz. Ale od czasu kiedy zrozumiałem, że tego typu typy dają tylko dobrą zabawę, a nie prawdziwy zysk, to jestem dużo szczęśliwszy. Wypróbuj mój sposób, wybierz overovą ligę (ja gram Ekstraklasę), idz co kolejkę i wyślij wszystkie mecze over 1,5, zobaczysz że za pół roku powiesz mi że miałem rację. Dla testu, spróbuj chociaż za 100zl, tylko się nie poddawaj jak 2 kolejki nie wpadnie.
chyba sprawdzę....
najpierw zobacze jakie ako wyjdzie z tego...

perek99 3,5K

perek99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak widzę w PL te oferty pracy za 1600 netto to aż płakać się chce

H 902

hank

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wlkp
Perek nie mogę Ci odpisać, bo masz chyba pełną skrzynkę.
banana1987r, na Ekstraklasie na początku wychodzio ako pod 8, teraz się zreflektowali bo ładują masę goli, ale spokojnie 5-6 wyjdzie, zależy od kolejki.
Brak czerwonej to też dobry pomysł, np. w Anglii.

B 32

bewn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak chcesz wygrać z 3stów 7k, grając bety gdzie są potrzebne 4 bramki to faktycznie jest potrzebne szczęście.
ja wczoraj wysłałem 5 dubli z NBA, czyli 10 typów, trafiłem 5 typów i żadnego dubla. Szczęściarz ze mnie prawda, ślepy by trafił chociaż jednego. Już nie wspominam, że 3 z nich były przegrane o 2 punkty, czyli jeden kosz. Ale od czasu kiedy zrozumiałem, że tego typu typy dają tylko dobrą zabawę, a nie prawdziwy zysk, to jestem dużo szczęśliwszy. Wypróbuj mój sposób, wybierz overovą ligę (ja gram Ekstraklasę), idz co kolejkę i wyślij wszystkie mecze over 1,5, zobaczysz że za pół roku powiesz mi że miałem rację. Dla testu, spróbuj chociaż za 100zl, tylko się nie poddawaj jak 2 kolejki nie wpadnie.
ale na 16 kolejek kartoflisk ile było ov1.5 w każdym meczu? 3?

ten-typ-tak-ma 618

ten-typ-tak-ma

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
1x2
Perek nie mogę Ci odpisać, bo masz chyba pełną skrzynkę.

banana1987r, na Ekstraklasie na początku wychodzio ako pod 8, teraz się zreflektowali bo ładują masę goli, ale spokojnie 5-6 wyjdzie, zależy od kolejki.

Ile spotkań puszczasz na taką taśmę?
Kilka czy tylko jeden dzień?

Ja od jakiegoś czasu boję się grać więcej niż3 typy, najlepiej z różnych dyscyplin.
Hokej to jest powolny, ale bezpieczny zysk

banana1987r 1,1K

banana1987r

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
KATOWICE
jak widzę w PL te oferty pracy za 1600 netto to aż płakać się chce
Ja zarabiałem jako operator CNC 3200 żona kierowniczka w Biedronce swoje też zarobiła a i tak wyjechaliśmy....
I nie żałujemy ani troszkę....
ja w PL zniszczyłem sobie porządnie plecy w pracy a żona nie raz płakała bo była niszczona psychicznie... nawet nie przez pracodawców tylko przez klientele... tutaj całkiem inne życie całkiem inaczej sie pracuje....
,,powoli nie śpiesz się...&quot; ,,wszystko w porządku?&quot;
u nas w PL mieli Cie za gówienko...tyle

H 902

hank

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wlkp
ale na 16 kolejek kartoflisk ile było ov1.5 w każdym meczu? 3?

4 do tej pory, na ako co najmniejszym 5,8, a łapałem i 7,3, przy wydanych 19tysiącach miałem zwrotu prawie 26 k, na kartkach podobnie, czyli mam łacznie 14 k od września na Ekstraklase na plus, a to przecież nie jest cała moja gra.

H 902

hank

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wlkp
Ile spotkań puszczasz na taką taśmę?
Kilka czy tylko jeden dzień?

Ja od jakiegoś czasu boję się grać więcej niż3 typy, najlepiej z różnych dyscyplin.
Hokej to jest powolny, ale bezpieczny zysk

cała kolejkę Ekstraklasy, bez żadnej analizy, wszystkie mecz jak leci na over 1,5 gola i 2 kupon na brak czerwonej również w każdym meczu.

banana1987r 1,1K

banana1987r

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
KATOWICE
Ale tu jesteś u siebie. A tak to na równi albo nawet gorzej niż ciapaty jesteś traktowany
szczerze to ja nie spotkałem się z jakims gorszym traktowaniem....
niekiedy może i widzisz że ktoś ma do Ciebie coś...ale Ci tego nie powie bo możesz go zawsze pozwać o rasizm...
druga sprawa nas polaków to cenią tutaj w pracy.... bo jesteśmy pracowici... i jak już sie załapiesz do jakieś normalnej nie sezonowej pracy to najpierw zwolnią ciapatego, anglika a potem Ciebie jak już bedą musieli... ja w jednej firmie utrzymałem się a 3 Anglików wyrzucili...
po trzecie.... w PL jak jeszcze nie było kolorowo tzn tylko ja pracowałem to żeby dostać zasiłek na dzieciaka trza bbyło wypisać chyba z 15 stron i mogli przyznać jedynie jakies 73zł miesiecznie &lt;smiech&gt;
Tu w Anglii jestes w obcym kraju a my jako rodzina jak tylko Oliwia tu przyleciała do nas to Council wypłacił po wypełnieniu 2 stron koło 2000tyś funtów i oczywiscie benefity przyznał bez problemów....
Mniej się płaci tu podatków...nawet na tych głupich zakładach to widać pójdziesz do stsa to z samej stawki biorą 12% chyba a potem z wygranej ponad 1200 chyba znowu biorą chyba 12-albo 20% nie pamietam
tutaj idziesz do buka bez podatków stawka wygrasz to wszystko jest Twoje
Ja nie mówie ze w PL mają nam dać...ale niech nie zabierają a będzie dobrze....
EDIT:
jeden minus... drogie polskie piwo ! ;p
taki żarcik ;)
&lt;/smiech&gt;

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
baniak21 +2 Punkty
luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
W najbliższej kolejce AKO wychodzi 7.04 jeżeli chodzi o over 1.5 gola ????

Status
Zamknięty.