ten-typ-tak-ma
Użytkownik
Więc nie tylko ja mam syndrom powiększania stawek kiedy akurat wchodzi?
Mózg jest zawodny kiedy w grę wchodzą pieniądze
ja na 1 zakład postawiłem nawet 17 tysi
biorę over 2.5 golaAfumati - Poli Timisoara
coś czuje że bedzie duzo bramek.... otwarty szpil ????
over 3.5 gola ale na bet365 nie ma :/
poczekam na over 2.5 jak podskoczy do 1.9 przynajmniej....
Nie jesteście sami, to samo dwa razy na koncie po ponad 50K i sie rozeszło, przez własną głupotęWięc nie tylko ja mam syndrom powiększania stawek kiedy akurat wchodzi?
Nie jesteście sami, to samo dwa razy na koncie po ponad 50K i sie rozeszło, przez własną głupotę
u mnie teraz taka sytuacja, że w czwartek mam ratę 450 zł i hajsu brak :/
trzeba mieć środki by ewentualnie dać rade ????Do czwartku kupa czasu. Dwa dni średniego zachowawczego betu, dasz radę.
Kiedyś w głupich czasach studenckich, na pożegnanie ze stancją musiałem oddać 1200pln, a właściciel z tych nerwowych i nawet wynajął jakichś killerów, ściągaczy długów ????wow... ????
ja mam rodzinę wiec nie mogę sobie aż tak pozwolić...
ja zaś gram tak że ustawiam sobie cel... wpłacam powiedzmy 200-300f
i mam za cel ugrać 1400f jak ugram obowiązkowo wypłacam 1000f i zostaje 400f i od nowa do celu.... itd
takie miałem jazdy, że sobie trzymałem luźno 30 000 zł w szafie w pokoju na wydatki
w Azerbejżanie możliwy łamak
już robili:
http://www.flashscore.pl/mecz/fic9Ik1J/#szczegoly-meczu
przecież nie mówię by łamaki walić grubymi stawkamitych wzlotów i upadków miałem już 3, i to były pieniądze dużo większe niz 30k(zarówno jeśli chodzi o wygrane jak i długi). Jeśli chcesz kiedyś przestać tak falować ,to takie bety jak są tutaj podawane to gra się tylko rekreacyjnie. Zarabia się grając bardzo ostro bety które są niezatapialne (sorry, ale overy w Moroku się nie łapią), albo coś co w dłuższej perspektywie da zysk. Ja gram co kolejkę w Ekstraklasie za 1k over 1,5 gola w każdym meczu i również za 1k brak czerwonej kartki. Zobaczcie sobie jakie z tego jest ako, i ile takich kolejek juz było.
nie lepiej Gabala over 1,5?qabala 3 gol 1.60 x 1000 zaczynamy od zera