lamora365
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
3 min 0-1szykować kasę na Puchar Rumunii
wczoraj pomimo jakiś tam wpadek duży plus...
i dzisiaj mam to zamiar powtórzyć
Afumati - Poli Timisoara
Poli win kurs 2.05 bet365
póki co lekko....czekam na live !
Powiedz mi w którym momencie napisałem, że to peffka?
przez takie wpisy mam jeszcze większego doła
nie chce zanudzać swoimi sprawami, ale nową pracę zaczynam od stycznia a raty trzeba płacić kredytu :/Perek coś się stało? Świetnie typujesz i podążam za Twoimi, Zuchmana i banany wpisami, wczoraj nawet na nich trochę odrobiłem Nie łam się. Odkujemy się. Ja wczoraj w ciągu 12h przejebałem 2650 na rzutach rożnych (na szczęście swojej wpłaty miałem tam tylko 250, reszta wygrane) nie wiadomo po co to grając. A nadal wierzę i powolutku grosz do grosza odrabiam. Będzie dobrze, zwłaszcza z tak dobrymi typami jak Twoje
Jak tak zrobiłem bo stwierdziłem że nie ma sensu siedzieć i zarabiać na kredyty, powoli zaczynam odczuwać finansowe zalety życia za granicąnie chce zanudzać swoimi sprawami, ale nową pracę zaczynam od stycznia a raty trzeba płacić kredytu :/
i tak duży plus, że uwolniłem się już od debilnych chwilówek
w ogóle się zastanawiam czy z Polski nie wyjechac, bo z polską pensją to będę to jeszcze 2-3 lata spłacał a na zachodzie w rok się uwinę
ja już to zrobiłem i jestem zadowolony... a i we funtach się jakoś lepiej granie chce zanudzać swoimi sprawami, ale nową pracę zaczynam od stycznia a raty trzeba płacić kredytu :/
w ogóle się zastanawiam czy z Polski nie wyjechac, bo z polską pensją to będę to jeszcze 2-3 lata spłacał a na zachodzie w rok się uwinę
też się mocno zastanawiam, bo jak widzę ile się trzeba w PL za pracą nachodzić i jakie stawki płacą to, będe 2/3 oddawał na ratyJak tak zrobiłem bo stwierdziłem że nie ma sensu siedzieć i zarabiać na kredyty, powoli zaczynam odczuwać finansowe zalety życia za granicą
nie chce zanudzać swoimi sprawami, ale nową pracę zaczynam od stycznia a raty trzeba płacić kredytu :/
znam i ja ten temat niestety :/u mnie niestety wyszła sodówka, byłem na finansowym szczycie i mi odwaliło...