>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy by Samin1

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Berdych DW 2-0 ▶ 2.75 ▶ 50.00 ▶ Bet365 ⛔

hm...od razu po tym jak zagrałem zniknęła możliwość selekcji i jest tylko czysty 12. Czyżby to znak ;-) To nie był znak.... Żenujące niewymuszone błędy....w I secie ich zrobił 16....

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Galata -6,5 HT + Real ▶ 1.93 ▶ 40.00 ▶ Bet365 ⛔
Załamać się przyjdzie ...to co wyprawia w 1Q Galata to pomsta do nieba ???? HC powinno zostać spokojnie pokryte gdyby wyeliminowali te głupie błędy na ponad min przed końcem było już 34-28..... szkoda ????

unicaja 886

unicaja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Odechciało mi się grać...
Wybacz że się wtrącę ale śledzę Twój temat od dłuższego czasu bo uważam go za dość ciekawy i pozwolę sobie skomentować. W cytowanym fragmencie piszesz że wtopa na meczu siatkarzy mocno dała Ci się we znaki a od tamtej pory już widzę 3 kolejne kupony i jeszcze ostatni na Panatę. W dodatku stawka w porównaniu do poprzedniego stylu gry robi wrażenie. @1,50 na Panatę w Andaluzji to jest mało, bardzo mało można by rzec. Abstrahując od kursu, pewności zdarzenia i klasy rywala, czy to nie jest czasem próba gry na siłę na przełamanie i odrobienie nieudanego poranka ? A jeśli tak, to trochę niepotrzebna nerwowość moim zdaniem. Masz fajny sposób grania, wypracowałeś niegłupi zysk w ostatnim okresie a możesz przez jeden dzień wiele z tego zaprzepaścić. Czy warto ? Odpowiedź należy do Ciebie.
Tak to widzę, nie traktuj tego wpisu broń Boże jako ataku a jako dobrą radę ;) Jakby temat nie był ok to bym się nawet nie silił na jakiś komentarz.
Pozdrawiam.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
samin1 +2 Punkty (Podziękował)
samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Jeżeli Joel Freeland and EJ Rowland są nie w pełni sił to moim zdaniem Panata powinna po zaciętym meczu sobie poradzić.

Może i stawka na Panatę jest z deka przesadzona jednakże jestem w stanie ten typ poprzeć większymi lub mniejszymi argumentami.... jeżeli to ma siąść to siądzie czy to zagram za 10 czy za 100.

Te 3 kupony to są zagrane tak aby już nic więcej nie ruszać i czekać na to co się stanie, wrócić do domu zając się dzieckiem i posiedzieć z żoną. Nie jest to gra na siłę bo to miałem już upatrzone sporo wcześniej. Tomasz zagrany na 25.11.

Fakt faktem stawki wzrosły bo te ostatnie 2 tygodnie były dość intensywne ale i zysk wygenerowany też był niczego sobie. Miałem w niedzielę zaprzestać i wrócić dopiero na Euroligę jednak grałem cały czas.

Dziś Polacy mnie trochę zirytowali co przełożyło się na zagranie tak jakby &quot;all in&quot; i złamanie wszystkich dotychczasowych zasad. Mam nadzieję że nie zakończy się dzień prawdziwym KD.

Zostało 50.00 na koncie które zostawiłem sobie na weekend.

Pytasz czy warto ? who knows ;)

Ależ broń Boże nigdy nawet bym nie pomyślał że to atak na moją osobę. Traktuję to jako spojrzenie chłodnym okiem osoby z zewnątrz. Bardzo dziękuję za to, bo daje mi to jeszcze więcej do myślenia i poprawienie swoich błędów aby ich nie popełnić w przyszłości. A i cieszy mnie że takie osoby śledzą moje wypociny :cool:

????

roxanne +8 Punkty
samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Dałem los w inne ręce i zagrał mi znajomy coś takiego. Właśnie się o tym dowiedziałem ;-)
Barcelona Over 84,5, Galatasaray Over 79,5, Maccabi Over 80,5, Brose ▶ 10.29 ▶ 25.00 ▶ Betsafe ⛔
Zobaczymy co z tego wyjdzie. Wygląda dosyć przyzwoicie. Do wieczora.
E: zmieniłem bukmachera bo to tam było zagrane ;-)

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
live przed 4Q
Real -6,5 ▶ 2.00 ▶ 20.00 ▶ Bet365 ⛔

live przy wyniku 65-69
GS MEDICAL PARK ▶ 2.80 ▶ 15.00 ▶ Bet365 ✅
Nadal ▶ 2.00 ▶ 15.00 ▶ Bet365

STAN KONTA : 0.00
E:
Real to złamanie zasady że ich nie gram ⛔ . Galatasaray
GS to mnie bukmacher mój zmartwił bo grałem po kursie 3.60 i kiedy zagrywałem to spadło i za chwile znowu wskoczyło na prób 3.75. Tak się tam czasem zdarza z live przesunięcia kursowe w trakcie akceptacji.
Nadal w trakcie ....i dograny po po kursie 3.20 za 17.00

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Może tutaj opiszę mecz Panathinaikos :

1Q
Początek w wykonaniu Panathinaikos to spokojna i konsekwentna gra. Wykorzystują wszystkie przewagi. Bardzo dobre długie izolacje lub wejścia po koźle Sato. Przyjemnie to wygląda taka taktyczna gra. Obrona to już miodzio. Unicaja nie może znaleźć na to recepty (rzuty które nie dotykał obręczy). Zaangażowanie w obronie na poziomie Final Four w tamtym roku.

Czas dla Unicaja i po czasie gonią.

Miodzio.....co za gra Panaty. Akcja zakończona dunkiem z faulem po prostu kosmos taktyczny. Ogólnie nie można narzekać. 17-27. Nawet Logan w obronie spina tyłek ;-). W ataku 2 ładne wejścia. Sato robi różnicę. Podoba mi się &quot;wielkolud&quot; Andaluzyjczyków będą z niego ludzie ;-)

2Q

7-0 run Panaty. Grają cudo. Unicaja tylko trójki które nie dochodzą celu.

7min - Unicaja zaczyna gonić. Trójka Diamantidisa i odpowiedz gospodarzy taka sama. Sporo fauli łapie Unicaja ale mocniej bronią i to widać. Freeland w 15min już 3 faul i siada. Zespół ma już 5. Panathinaikos stara się grać pod kosz gdzie ma naprawdę moc.

Logana ofensywny po kontrze. Czas. Sporo niecelnych rzutów przez ostatnie 1,5 min. 26-39 na 4.27. Wazny moment meczu moim zdaniem. Jose Garbajosa wyróżniający się zawodnik. Zbiera, rzuca i podaje. Miło w takim wieku. Mówiłem ;-) 32-40 i czas dla Panaty. Trzeba to uspokoić. Logan z czystej pozycji nie trafia trójki i kontra. Wcześniejsza akcja gospodarzy z wykorzystaniem centra też fajna i Logan się zgubił. Do zmiany moim zdaniem aby poprawić obronę. Akcja po czasie to z przypadku siada 3 uf ???? W obronie Vougiokas popisał się głupim faulem. Siada Logan. 1.39 36-43 dowieźć do przerwy to prowadzenie będzie ważne. Ojoj.. zły okres gry Panaty. kolejny faul i kolejne rzuty. w Ataku gra na centra nie wychodzi 2 razy nie trafił pod rząd. Mocno Unicaja stanęła w obronie. Odżywa publika ..40-45 i 4s do końca. Trzeba obronić Panathinaikos !

ALE buzzerbeater ....... i zrobił się mecz 43-45.

Będzie bardzo ważna 3Q.

3Q
Remis. Strefa gospodarzy i Diamantidis 3 w odpowiedzi Jose superstar ;-) (blok i trójka - znowu remis ???? ) zaczął się mecz najlepiej jak mógł. Każdy chce pokazać siłę.

Jak można nie wykorzystywać takich okazji po takich podania ? okazje 100% i pudła. Cieszyć może ciągłe trójki gospodarzy które nie dochodzą celu. Brak konceptu na obronę ? .Sato się uaktywnił. 6-0 run dla Panaty i mamy czas dla Unicaja. W końcu wrócili do przewagi na Soto...... najważniejsza w meczu przewaga 50-56 i do tego ofens gospodarzy.

Dziwne chwile na parkiecie. Wydawać się mogło faul na Diamantidis (nie odgwizdany) i akcja Unicaja (zbiórek w ataku z 5 i na końcu faul). Szkoda tego ....wynik w miejscu.

Stary lis Sarunas włącza się do zdobywania pts. To samo w druga stronę Panata 5 zbiórek w ataku ale nie trafiają i szybkie przejście i rzuty. 53-58 i 2 wolne 1.29 do końca. Ważne chwile. Znowu goście grają piach podczas chwili dekoncentracji. Blok i sędzia gwiżdże że zawodnik koniczynek na linii ???? Unicaja ponawia. O ....... Sarunas faul przy rzucie za 3 w ostatniej sekundzie ....... ale głupota !!!. moze być remis na 47.5s do końca. jest +1 Pana. SARUNAS ! ???? (w takim wieku taka krew)

4Q

REMIS ...... 60-60 ..... Good luck. Brak zastawienia deski w obronie. Unicaja za dużo ponawia. Ofens kolejny Unicaja. W między czasie kolejna trójka gości. 60-63. LOGAN co za przechwyt. Za chwilę Batiste 4 przewinienie i w ataku przy zasłonie. Ważne znowu chwile. 62-64 6.06s do końca.

Zoric dunk i remis.

Musze skończyć oglądanie....liczę że ktoś mi streści końcówkę.

Życie jak zawsze .....

unicaja +3 Punkty (wymeczyli ale hala az sie gotowala po koncowym gwizdku, hehe)
samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Wróciłem ale po wszystkim :? Dziecko najważniejsze. Jak znajdę gdzieś w necie to obejrzę te ostatnie 5min chyba że ktoś znajdzie szybciej to bym bardzo prosił o link na pw.
Mam odpowiedź na pytanie czy warto :razz: Oj warto warto. Po dzisiejszym meczu Polaków na prawdę miałem dość i to była gorąca głowa ale bez chęci odegrania się bo było mi wszystko jedno: dwieście tą lub wewte. Wydumałem sobie iż zakończenie tego dnia będzie mecz Panathinaikosu po dwóch porażkach w jaskini lwa. Lepiej wybrać nie mogłem :cool: niesamowity mecz i ktoś kto to oglądał powie to samo.
Ogólnie mecz starałem się opisać bo oglądałem ...a najciekawszego nie zobaczyłem :;/: Mimo to cholernie sobie poprawiłem humor takim widowiskiem z takimi emocjami do ostatnich chwil.

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Argentyna (-1,5s) ▶ 1.55 ▶ 100.00 ▶ Bet365 ⛔
po prostu niemożliwe !..... ale to nic.....po 4.20 jak wstałem to jeszcze zagrałem Argentynę że wygra 4seta 1.50 za 50.00 ⛔ z wiadomo jakim skutkiem...
STAN KONTA : 100.00

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Polonia -1,-1.5 , Standard Liege 0.0,-0.5 ▶ 3.09 ▶ 50.00 ▶ Bet365
That&#39;s all folks ;-). Dwa kupony w grze. Dziękuje wszystkim za uwagę.
Stan konta 0.00

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
I&#39;m back :cool:
Ze względu na to że jakieś pieniądze wróciły na konto gramy weekend. Z tego co pobieżnie przejrzałem piłkę nożna to wyselekcjonowałem coś takiego :
I czuję że tak to będę układał :
Club Brugge 2/x2 ; Rennes 1 ; Real -2,-2,5
Bolton X ; Parma X
Brescia 1 ; Sampdoria 1
Helas Verona X : Helas DW 0-0
reszta jeżeli już jakaś będzie to na pewno zaczerpnięta z forum.
Myślałem o koszykówce i coś wybraniu ale jakoś nie czuję nic. Myślałem o Andaluzyjczykach ale Caja wzmocniona Dragicem może być bardzo ciekawym zespołem. Czuję Valencię u siebie i chyba na zaniżone HC się skuszę.

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Ah i trzeba się bacznie przyglądać czterem zespołom do progresji remisowej :) ja zacząłem już dziś ale na razie to po 14.50 ⛔ Mowa oczywiście o meczach :
Ślask - Wisła ▶ liczyłem na remis

Udinese - Roma ▶ liczyłem na remis
Tylko teraz pytanie które zespoły włożyć do progresji ?

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
SOBOTA

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Remis Bolton ⛔
Remis Parma ⛔
Zwycięstwo Brescia ⛔

za 31.88
--------------------------------------------------------------------------------------------------

TRZYMAJCIE KCIUKI

ps. więcej jutro nie będzie. Zasłużony odpoczynek
E: Bardzo ciekawy scenariusz ???? 3 x ⛔ W kolejnej kolejce gram już tylko w dublecie Bolton i Parma X.

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Inter, M.Mirnyi/D.Nestor, Bayern München ▶ 4.44 ▶ 15.00 ▶ Expekt ⛔
E:Tego nie spodziewałem się w najgorszych snach. Łącznie na &quot;moich ulubieńcach&quot; straciłem dziś ok. 100. Popełniłem najgłupszy. Monachijczycy byli jeszcze w kolejnym dublu z DW 2-0 przeciwko polskiemu deblowi i w taśmie. Argh...... Odsapka będzie najlepszym rozwiązaniem.

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Azovmash, Valencia, Le Mans ▶ 4.57 ▶ 20.00 ▶ Expekt ⛔
E: Fuck fuck fuck.......

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Rubin -2(3drogowo), AZS Białystok, Kwidzyń, Rennes DNB ▶ 15.18 ▶ 15.00 ▶ Expekt ⛔

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Bilbao Basket HT, Hapoel Tel-Aviv FC score, København ▶ 4.87 ▶ 10.00 ▶ Expekt ⛔