>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy by Samin1

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Schalke 04, Besiktas JK ▶ 2.84 ▶ 15.00 ▶ Expekt ✅
Brazylia (-1,5s), Serbia, Kuba (-1,5s), Rosja (-1,5) ▶ 1.99 ▶ 30.00 ▶ Expekt ⛔
Liczę na przełamanie kiepskiej passy. W przeciwnym wypadku...

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Cantu - Caja No Bet. Za duże osłabienia po stronie Hiszpanów aby ich zagrać. Za Cantu nie przepadam jako team. Ogólnie krótka ławka ale grać potrafią.
Fenerbahce - OlympiacosNo Bet. Nie mam argumentów na ten mecz co mogłoby mnie skłonić na granie czegokolwiek.
Armani - RealNo Bet. Jeden jak i drugi zespół nieobliczalny. Kurs z lekkim wskazaniem na Real co może być mylące. Patrząc na grę Milano pytam się : co robi Scariolo mając takich zawodników ?.
Unics - GalatasarayNo Bet lub 2 . Jeżeli ktoś jest mi w stanie powiedzieć czy zagra Zaza to wtedy jestem w stanie zagrać gości po niezłym kursie, a wtedy HC+6,5 wydaje się spokojnie do pokrycia. Obydwa zespoły mają bogactwo na obwodzie i tam rozegra się mecz. Jawai nie zagra dlatego Zaza i ta wiadomość wydaje się najistotniejsza. Czekam na info ;). W przeciwnym wypadku NB.
Olimpija - SienaNo Bet. Za dużo nie wiadomych z kontuzjami u gości. To można zagrać w czasie meczu jak będzie wiadomo kto oprócz Kaukenasa. Union jest kiepski ale trzeciego pod rząd blowout nie spodziewam się tym bardziej w tej gorącej hali. Sam Mr. B meczu nie powinien wygrać. Ze strony gospodarzy liczę na Vardę, Capina i to że amerykanie odpalą u siebie trochę celnych rzutów.
Partizan - MaccabiNo Bet ze wskazaniem na 2 po takim kursie (ponad 1.60 - niżej nieopłacalne). Tutaj kursy mnie miło zaskoczyły choć na pewno nie będzie to łatwy mecz. Pożegnanie Pekovica z jednej strony a z drugiej zespół który prowadzi Blatt co daje poczucie bezpieczeństwa jeżeli chodzi o granie do końca. Boję się jednakże o Sofo i jego faule. Jeżeli sam się nie odsunie od gry to powinno być dobrze. Farmer powinien zrobić różnicę. Jednak muszę dodać że Partizan to dla mnie fenomen w tym momencie. Grają bardzo &quot;brzydką&quot; koszykówkę dla oka ale zabójczo skuteczną. Pewni dziennikarze zaczęli ich porównywać do tego jak grali w FinalFour i coś jest (było) na rzeczy.
Odejście Nikoli zmieni to wszystko i będę z uporam maniaka grał przeciwko Partizanowi przy nadarzających się okazjach bo zmiana taktyki tylko pod Macvana będzie bardzo ciężka.

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Ciekawe dziś mecze się odbyły i znowu Brose nastraszyło faworyta, jednak Milos uciszył widownię ;). Trzeba wziąć pod uwagę to iż słabsze zespoły teraz mocniej postawią się grającym na pół gwizdka zespołom mającym awans ... i takim oto wstępem przechodzę do Prokomu. Czy oni też się przeciwstawią FCB która będzie u nas bez navarro ?
Oglądałem ostatni mecz ligowy Barcelony i mam mieszane uczucia. Kiedy trzeba było się spiąć i mocniej obronić to to robili i gospodarze się gubili. Tak jak wcześniej wspominałem to są jednak minimaliści przekonani o własnej sile.
Taki Prokom to dla nich mniej niż średniak ligowy w ACB. Jednakże ten średniak tylko przez głupotę przegrał z Galatasaray prowadząc przez cały mecz. Tylko czy Zamojski rozegra kolejny taki niesamowity mecz ?
Dodać trzeba że Prokom to jedyny zespół bez zwycięstwa w całej Eurolidzę :cool:.
Nie wiem jak ten mecz ugryźć i widzę to dwojako :
Asseco Prokom Gdynia - Barcelona ▶ 1 ▶ 7.50 ⛔
Asseco Prokom Gdynia - Barcelona (HC-11,5) ▶ 2 ▶ 1.90 ✅
Przewiduję dwa scenariusze. Barcelona jest myślami przy meczu z GC2014 i tutaj sobie przyjeżdża na zwiedzanie i grają mecz na styk, co może się skończyć różnie, lub też grają na 65% możliwości i spokonie robią +15 i starają się to utrzymać i jeżeli nie popełnią takich błędów w poprzednich meczach (patrz. dojście Galaty i Valencii w ACB) to spokojnie dowiozą 12punktowe prowadzenie.

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Galatasaray ▶ 3.14 ▶ 25.00 ▶ Expekt ⛔
to już ostatnie typ jaki dziś puszczam. Zobaczymy jak to wszystko się skończy.
Następuje przerwa. Wrócę jak wszystko przemyślę. Besiktas z prowadzenia 0-2 nie umie tego utrzymać i Maccabi doprowadza do remisu. Jest jeszcze nadzieja choć ona chyba we mnie umarła właśnie... Może jeszcze siatka mnie nie zawiedzie to przynajmniej zminimalizuje straty...
E: a jednak...Besiktas w ostatniej akcji meczu wygrywa. Miło ...

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
By Funt
Vancouver team over 2.5 goals + San Jose Sharks (1x2) ▶ 3.27 ▶ 25.60 ▶ Expekt ⛔

kabacik 410

kabacik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kalisz
Powodzenia :] Śledzę temat :] i trochę mam podobnie, że już mam przestać odpuścić, a jednak coś tam jeszcze spróbuję i postawie :] BTW Besiktas też postawiłem :] Uff :] a mam pytanko tylko, stawki rozumiem 20.00 to 20 zł right? pytam z najczystszej ciekawości bowiem, chcę się dowiedzieć czy rozsądnie czy jednak szaleńczo jak niektórzy na tym forum :] też preferuje rozsądne granie bardzo ( w sensie, pare dyszek, a bez jakiś szaleństw po pare stów :] Abstrahując już od pytania o te stawki, tak po prostu chciałem wyrazić słowa wsparcia ???? Pozdrawiam :]

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Kabacik dobrze rozumiesz. Stawki w zł.
Podłamała mnie Kuba z tymi śmiesznymi Chińczykami bo tego się nie spodziewałem że z nimi pts stracą... ????
Na dziś tylko jeden... jeżeli siądzie to będzie granie na weekend jeśli nie to nie...

Derby (+1) ▶ 1.65 ▶ 33.00 ▶ Expekt ✅

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Widzę pewne zależności które mają przełożenie na rzeczywistość :cool:. Mianowicie to co czuje, analizuję, rozważam i gram rozsądnie to siada w większości. Gubię się na triplach gdzie chce spotęgować zysk co jest zgubne. Do tego dochodzi zbyt duża ilość.
nastąpi korekta stylu gry. Będzie jeden singiel jako bet dnia i jeden lub dwa kupony w dublu. Taśmy za drobne będą się pojawiać w miarę przypływu gotówki i łapania głupawki. Obowiązkowo również trzeba ograniczyć live ale to chyba da się zrobić przechodząc z Bet365 ????
Luźne przemyślenia na temat Seria B :
Ascoli X ⛔
Gubbio x2 ⛔
Livorno 1x lub 1 ⛔
Brescia DNB Zwrot
Sampdornia 2 ⛔
sobotnie remisy :
Roda X ⛔
Bolton X ⛔

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Cracovia strzeli, Chelsea over 2.5, Lech -1 (3-way) ▶ 6.90 ▶ 13.05 ▶ Expekt ⛔

Nic sensownego nie wymyślę dziś. Może coś z Basketu... np. Bilbao i przeciwko Asvel

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Bez sampy jest zagrane.. dopiero się dowiedziałem. Gram też ten basket wyżej. Sampa może w singlu czysty win zagram.
Sampdoria ▶ 3.10 ▶ 15.00 ▶ Expekt ⛔

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Hannover strzeli, kaiserslautern strzeli, forest x2 ▶ 2.40 ▶ 15.00 ▶ Expekt ⛔
Forest przegrywa w +90min.....

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Bizkaia + Zagreb -6.5 ▶ 4.07 ▶ 15.00 ▶ Expekt ⛔

Lech Poznan -1 (3-way) + PAOK +4.5 ▶ 4.11 ▶ 15.00 ▶ Expekt ⛔

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Noc i poranek mam zagrany... za drobne bo to się teraz dzieje ze skutecznością to Africa. Nie polecam sugerować się czymkolwiek.
Podaję co pograłem ale w jakiej kombinacji już nie .... ;-)
Rosja (-1,5s), Włochy DW 3-0, Washington ML, Boston over5,5 ⛔

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Parma x, hamburger, sao paulo, śląsk x2 ▶ 13.92 ▶ 14.00 ▶ Expekt ✅
yes yes yes ... ;-)

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Ostatni kupon jaki zagram w tym temacie w tym roku.....
Parma X ▶ 3.15 ▶ 80.00 ▶ Betsafe ✅
E: Nareszcie !!! .. inaczej tego nie da się powiedzieć:cool:. Powiem otwarcie że byłem już podłamany tym jak mi szło w przeciągu ostatniego tygodnia co się odbiło na koncie bo było -300.00 z konta + to co było już u buków. Czego się nie dotykałem to zły dobór, bramki w ostatnich minutach. Seria B cała odwrotnie mimo tego że Brescia prowadziła 2-0 a potem przy remisie to miała jeszcze 20min przewagi jednego zawodnika. Argh... Remisy szły jak po grudzie.
Parma to była progresja..udanie zakończona w końcu. Specjalnie przestałem podawać stawki aby już nikt niczym się nie sugerował. Najciekawsze to ta 4 która siadło z ako 13.92 nie za dużo bo za 14 ostatnich złociszy na koncie...
Tak jak wspomniałem wcześniej to ostatni kupon jako podałem w tym roku w tym temacie. Zminimalizowałem stratę i kończę. Trzeba odpocząć, zając się poważnymi rzeczami bo grudzień za pasem, koniec roku wkrótce... Dziękuję wszystkim którzy dodawali mi otuchy w trudnych chwilach, którzy swoim słowem dawali cenne wskazówki i tym co zapewne go śledzili i nie psioczyli tym co tutaj widzieli ;-).
ps. Nie sądziłem że tak mnie wkręci forum, jednakże lubię się uzależniać :mrgreen: