Cantu - Caja ▶
No Bet. Za duże osłabienia po stronie Hiszpanów aby ich zagrać. Za Cantu nie przepadam jako team. Ogólnie krótka ławka ale grać potrafią.
Fenerbahce - Olympiacos ▶
No Bet. Nie mam argumentów na ten mecz co mogłoby mnie skłonić na granie czegokolwiek.
Armani - Real ▶
No Bet. Jeden jak i drugi zespół nieobliczalny. Kurs z lekkim wskazaniem na Real co może być mylące. Patrząc na grę Milano pytam się : co robi Scariolo mając takich zawodników ?.
Unics - Galatasaray ▶
No Bet lub 2 . Jeżeli ktoś jest mi w stanie powiedzieć czy zagra Zaza to wtedy jestem w stanie zagrać gości po niezłym kursie, a wtedy HC+6,5 wydaje się spokojnie do pokrycia. Obydwa zespoły mają bogactwo na obwodzie i tam rozegra się mecz. Jawai nie zagra dlatego Zaza i ta wiadomość wydaje się najistotniejsza. Czekam na info

. W przeciwnym wypadku NB.
Olimpija - Siena ▶
No Bet. Za dużo nie wiadomych z kontuzjami u gości. To można zagrać w czasie meczu jak będzie wiadomo kto oprócz Kaukenasa. Union jest kiepski ale trzeciego pod rząd blowout nie spodziewam się tym bardziej w tej gorącej hali. Sam Mr. B meczu nie powinien wygrać. Ze strony gospodarzy liczę na Vardę, Capina i to że amerykanie odpalą u siebie trochę celnych rzutów.
Partizan - Maccabi ▶
No Bet ze wskazaniem na 2 po takim kursie (ponad 1.60 - niżej nieopłacalne). Tutaj kursy mnie miło zaskoczyły choć na pewno nie będzie to łatwy mecz. Pożegnanie Pekovica z jednej strony a z drugiej zespół który prowadzi Blatt co daje poczucie bezpieczeństwa jeżeli chodzi o granie do końca. Boję się jednakże o Sofo i jego faule. Jeżeli sam się nie odsunie od gry to powinno być dobrze. Farmer powinien zrobić różnicę. Jednak muszę dodać że Partizan to dla mnie fenomen w tym momencie. Grają bardzo "brzydką" koszykówkę dla oka ale zabójczo skuteczną. Pewni dziennikarze zaczęli ich porównywać do tego jak grali w FinalFour i coś jest (było) na rzeczy.
Odejście Nikoli zmieni to wszystko i będę z uporam maniaka grał przeciwko Partizanowi przy nadarzających się okazjach bo zmiana taktyki tylko pod Macvana będzie bardzo ciężka.