Mój bukmacher ma bardzo ubogą ofertę na Eurocup i w ogóle nie posiada oferty na Eurochallange.
Luźne myśli.
Myślę o Turowie i ich kolejne porażce. To na pewno Dexia po kursie 2.50 całkiem całkiem choć można znaleźć wyżej. Liczę się z tym że ten zespół traci trochę na swojej jakości na wyjeździe ale większość ekip tak ma .......
HAPOEL JERUSALEM też wygląda całkiem przyjemnie i nawet ten hc powinien zostać pokryty. Po Cibonie została już tylko nazwa, myślę jeszcze o overze ale poczekam na linie.
Grupa G wygląda nader ciekawie. Beneton napewno postawi cieżkie warunku u siebie ale obawiam się że z Spartakiem krótka ławka może mieć spore znaczenie....... Cadevita moim zdaniem powinna ogarnąć niemiaszków.
Rudupis - Aris tych kursów nie rozumiem i jemu muszę się przyjrzeć.
Wygrana Lukoil jeżeli informacja Wilq-a o absencji Toniego jest 100% i nie pojechał do Sofii.
Valencia powinna spokojnie ogarnąć HC 14.5. Pomalowane będzie zdominowane niesamowicie skoro u przeciwników jest Dragisa Drobnjak który w polskiej lidze szału nie zrobił ;-). Do tego Nando na obwodzie "zrobi różnicę".
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Dla zabawy. Stan 1 seta *1-4 40-40
Novak wygra 1 seta ▶ 4.33 ▶ 7.73 ▶ Bet365
Nowak win ▶ 1.95 ▶ 20.00 ▶ Bet365

(dodałem kolejną stawkę 20.00 - zapomniałem dodać że po kursie już 1.70

).
Moim zdaniem go zamęczy i jeżeli serwis nie zafunkcjonuje tak jak to było pod koniec seta to będzie izi.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
E2: Zagrałem
kontrę na Berdycha piłkę przed przełamaniam ;-) (
za 34 po kursie 1.80
▶ teraz to mi wisi .....Berdych serwuje i 0-30 ???? Hehe...2 podwójne błędy w jednym gemie i szybki rebreak )
E3 : Jestem pełen podziwu dla Tomasza ......ale ten TB to mu nie wyszedł. 2 takie piły wywalił że głowa puchła. zrobiło się 1-5 i jest po meczu. Nie żałuję kontry bo to powinno się szybciej skończyć.
Stan konta w następnym poście z typami na noc.