No dobra..... takie moje lekkie przemyślenia na weekend.
Genk - Westerlo ▶ tutaj nie ma o czym mówić. Po przerwie na reprezentację Genk wydaje się murowanym faworytem. Do tego ostatni mecz u siebie zakończył się remisem więc zapewne drugiej wpadki będą chcieli uniknąć przez co powinni łatwo odprawić zespół który jest najgorszy na wyjazdach w całej lidze. (po cichu liczę że goście bramkę jednak trafią).
TYP :-1 AH i over 3.5
Norwich - Arsenal ▶
X Agrumentacja to 10 spotkań bez remisu Arsenalu. W 1 kolejce remis a potem już nic. Norwich u siebie się nie otworzy a i myślę że mogą spokojnie coś strzelić.
za Norwich strzeli ;
za X
Everton - Wolves ▶ przed wygraną gospodarzy po takim kursie odstrasza mnie 7 meczy bez remisu. NO BET lub poczatek progresji na X Evertonu za drobne.
Sunderland - Fulham ▶ wbrew wszystkiemu widzi mi się
over 2.5. jedyny under o godzinie 16 na wszystkie mecze ????
West Brom - Bolton ▶ mam progresję więc dla mnie sprawa oczywista
X Boltonu
Dijon - Bordeaux ▶ nie odważę się zagrać tutaj czystej 2 ze względu na długa serię porażek gospodarzy. Są w stanie ugrać remis.
X2 bezpieczne.
Schalke - Nurnberg ▶ ten mecz śmierdzi. Osłabienia Schalke są opisane. Do tego są to derby. Nuernberga po 2 porażkach. Czuję w kościach że może być to mecz na
remis.
Bayern - Dortmund ▶ szlagier na pewno jakoś dotknę.
Myślę o -1AH na Bayern bo jakoś nie zadowala mnie czysta wygrana gospodarzy. Też bardzo dobrze opisany mecz w odpowiednim dziale. Ogólnie mnie Borusia nie zachwyca i nie wierzę że się powtórz mecz z tamtego sezonu. Moje przypuszczenia potwierdza Klopp w wypowiedziach przed meczowych że Borussia jest w stanie coś ugrać. Moim zdaniem nie i to tylko wypowiedz aby zbudować chemię w zespole. Myślę że ta chemia pryśnie gdy zostaną szybko ukuci.
Inter - Cagliari ▶ nie wyobrażam sobie innej opcji jak
zwycięstwo Interu. Moim zdaniem czas jaki mieli aby doszlifować braki co spowoduje zwycięstwo. Kolejny argument jest taki że nie wyobrażam kolejnego niepowodzenia (patrz przegrana u siebie z Juve).
Fiorentina - AC Milan ▶ mecz zagadka dla mnie. Może być piękny mecz (parady Boruca, fura strzałów, słupki, poprzeczki) i zatrzymanie Milanu. Jakby nie patrzeć na wszystkie za i przeciw wychodzi mi
remis i under 2.5
Seria B to zostawiam sobie na koniec :razz: ▶ pytanie czy 100% skuteczności można utrzymać przez 3 tygodnie pod rząd ? chyba nie więc nie podpalam się z tym
De Graafschap - PSV ▶ zwycięstwo gości nie powinno być zagrożone ale kurs nas nie rozpieszcza więc.
-1 AH chyba wezmę.
Nijmegen - Roda ▶
remis.
Ruch - Cracovia ▶
jak wyżej
Legia - Lechia ▶
tutaj widzę over 2.5. Ile można grać na undery w takich meczach. Bardzo ciekawe spotkanie się zapowiada. Do tego Lechia 7 underów pod rząd co dla mnie jest ciekawym argumentem ku overowi + zmiana trenera.. Legia po 6 meczach bez straty bramki i po ostatnich dwóch meczach 0-0. Jak nic over
Valencia - Real Madrid ▶ jakoś nie przekonam się do Realu. CR7 grał w barażach więc ma w nogach 180min. Do tego Valencia się nie położy. Myślę o
remisie lub tym że Valencia strzeli. 1.50 na Real to moim zdaniem przesada.
Ogólnie trzeba pamiętać że była przerwa na reprezentacje, czyli rozprężenie i jesteśmy przed LM i Europą. Mogą dziać się mniejsze lub większe cuda.
Coś czuję pograć 3/5 remisy. Stawka 100. czy się odważę
zależy od budżetu.
Do tego popatrzę o czym pisze się na forum i coś z tego ułożę. Jako oddzielny jakiś killer.
PLK do analizy jak zdążę.
Reszta dyscyplin sportowych ▶ zdaję się na głosy ludzi z forum.