>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy by Samin1

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
#39#
PGE Turow Zgorzelec - Slask Wroclaw 1 1,15
Polpharma Starogard Gdanski - AZS Politechnika Warschau 1 1,15
AZS Koszalin - PBG Basket Poznan 1 1,10
Scavolini Siviglia Pesaro - EA7-Emporio Armani Milano 2 1,40
Aliaga Petkim - Hacettepe University 1 1,15
Erdemirspor - Anadolu Efes Spor Kulübü 2 1,15
Całkowity kurs 2,69
Całkowita stawka 15,00 PLN ⛔
Maks. wygrana 40,40 PLN

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
#40#
SC Heerenveen - De Graafschap 1 1,35
Arka Gdynia - KS Polkowice 1 1,40
Całkowity kurs 1,89
Całkowita stawka 25,00 PLN
Maks. wygrana 47,25 PLN

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
#41# Progresja stopień I
AS Cittadella - US Grosseto X 2,80
Całkowity kurs 2,80
Całkowita stawka 10,00 PLN
Maks. wygrana 28,00 PLN

#42# Progresja stopień II
US Sassuolo Calcio - UC Albinoleffe X 3,25
Całkowity kurs 3,25
Całkowita stawka 20,00 PLN
Maks. wygrana 65,00 PLN

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
#43#
Anaheim Ducks - San Jose Sharks (over 5.5) 1,80 ⛔
Całkowity kurs 1,80
Całkowita stawka 11,52 PLN ⛔
Maks. wygrana 20,74 PLN

EDIT : Od tego jak potoczy się noc zależy czy będę grał jutro Linz. Pierwsze przypuszczenia to NO BET Kvitovej z Jankovic. Tutaj może się wydarzyć wiele. Petra nic wielkiego nie grała z Danielą gdyż to Słowaczka była beznadziejna. Co się tyczy Jankovic to też wielkiego turnieju tutaj nie gra ale stara się regularnie przebijać. Potrafi skontrować. Dziś jednak w szybszych wymianach z Rodiną nie wytrzymywała tempa. Ciekawy cholernie mecz do grania chyba live.
Drugi pojedynek Safarovej z Cibulkovą... powiem otwarcie nie widziałem ich gry więcej niż po kilka-kilkanaście minut, jednak nasuwa mi się jedno spostrzeżenie. Cebula jest cholernie nierówna i ma problem z własnym podaniem, do tego się męczy z przeciwniczkami co powoduje u niej zmęczenie a wiemy wszyscy z czego słynie. Lucia gra w tym turnieju szybko, odprawia rywalki jak leci bez większych problemów (zapewne tym wszystkich zaskoczyła - sam grałem na Benesovą w I rundzie) co moim zdaniem będzie ważnym atutem. Może się odrodziła ? Kurs 2.00 z tak nierówną zawodniczką to moim zdaniem good bet. Zobaczymy jak to będzie. Może też live jak czas pozwoli.

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
#44#
Cibulkova D. - Safarova L. 0:2 3,40
Całkowity kurs 3,4
Całkowita stawka 12,50 PLN
Maks. wygrana 42,50 PLN

#45#
Cibulkova D. - Safarova L. 2 1,95
Całkowity kurs 1,95
Całkowita stawka 12,50 PLN
Maks. wygrana 24,38 PLN

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
#46#
TBB Trier - Ratiopharm Ulm 2 1,95
Tavriya Simferopol - Shakhtar Donetsk 2 1,40
Besiktas JK - Kayserispor 1 1,50
Całkowity kurs 4,10
Całkowita stawka 10,00 PLN
Maks. wygrana 40,95 PLN

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
MKS Zaglebie Lubin - KU AZS Politechnika Koszalinska Typ - Typ: 1 1,10
Oud-Heverlee Leuven - KVC Westerlo (under/over 2.5) Poniżej/Powyżej - Typ: 2 1,80
RKC Waalwijk - FC Twente Enschede Typ - Typ: 2 1,55
SSC Napoli - FC Parma (0:1) Handicap - Typ: X 3,50
Całkowity kurs 10,74
Całkowita stawka 11,19 PLN
Maks. wygrana 120,20 PLN

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
2703998 Bernard Hopkins (USA) - Chad Dawson (USA) (Typ) 2 1,80 16-10-11 03:00
2948362 Artur Szpilka (POL) - Owen Beck (JAM) (Typ) 1 1,15
za 15pln

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
TEMAT UWAŻAM ZA TYMCZASOWO ZAMKNIĘTY......... DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA UWAGĘ...... w wolnym czasie podsumuję.......
Liczę po cichu na Fryzjerów i boks.....bo będzie klapa po całości...... progresje będą grane dalej....dziś nie weszła w 90min.. ???? skoro nie mam szczęścia to nie gram dalej.....

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Na pożegnanie ......
Blancos de Rueda Valladolid - Real Madrid Typ - Typ: 2 1,25
Cai Zaragoza - Caja Laboral Baskonia Typ - Typ: 2 1,35
Australia - Nowa Zelandia Typ - Typ: 2 1,40
UD Levante - CF Malaga Gole drużyna druga - Typ: Tak 1,25
Newcastle United - Tottenham Hotspur Podwójna szansa - Typ: X2 1,39
Całkowity kurs 4,10
Całkowita stawka 25,00 PLN
Maks. wygrana 102,62 PLN

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Statystyki wyglądają strasznie i nie widzę sensu ich robić. Proszę przenieść mój temat do kuponów bez statystyk gdyż nie będę podawał typów codziennie a postaram się podawać co gram w rzeczywistości. Wybaczcie też że zaniedbałem trochę basket ale 9 miesięczne dziecko i żona robią swoje. Dobrze że czasem mam czas dla siebie ;-)
Weekend przede mną :cool:

Germinal - Mechelen - x2 --&gt; mechelen 5 porażek pod rząd. Jedyny właściwy argument ;-). Drugi jak szukasz to B2B. Czyżby Germinal im leżał ?

Wolves - Swansea - 1x lub over 2,5 - jedno wyklucza drugie ;-) Wolves po 5 porażkach pod rząd. Swansea na wyjeździe 4 porażki i bramki 2-12 jednak grali z ManCity, Arsenalem, Chelasea i Norwich. REMIS ?

Newcastle - Wigan - NO BET - wybrażasz sobie że Newcastle bez porazki po 8 meczach i grają z ogonem jakim jest wigam. Kurs 1.55 to dla mnie mina której nie warto zaczepiać.

Caen - Montpellier - 1 lub under 2,5 - Montpellier 5 overów pod rząd. Cean po dwóch remisach 1-1. H2H w Cean 3x0-0 i 1x2-0.

Dormund - Koln - X - Borusia 5 meczy bez remisu a Koln 6. Borusia może być zmęczona po meczu w Pireusie co może sie odbić na formie. Koln ma kim postraszyć i myślę że jakieś 1-1.

Kaiserlautern - Frieburg - X - analogiczna sytuacja z tym że Lautern 6 bez remisu a Freiburg 8 bez.

Hoffenheim - Moenchengladbach - over 2,5 - tutaj przeciw spadkom kursów na under. H2H też pokazuje że może padać sporo bramek. Hoffenheim po 3 meczach bez zwycięstwa.

Lausanne - Thun - 2 - czerwona latarnia podejmuje zespół który złapał zadyszkę. Po ostatniem blamanżu z Xamax (przegrana 4-0) nie sądzę że przegrają 2 mecz pod rząd na wyjeździe.

Malaga - Real - over 4,5 - w takim meczu nie widzę innej opcji jak kilka bramek w jedną i może jedna w drugą. Malaga ma kim postraszyć ale nie są z grani. Do tego popełniają takie błedy w obronie że Real jak zagra otwarty futbol to może być 2-7 ;-)

Wisła Płock - Pogoń Szczecin - 2 - Pogoń z taką paką powinna ich rozjechać. Jedyne co mnie może zatrzymać zagrać ten mecz to seria meczy bez remisu Płocka która wynosi 10 meczy.

Arka Gdynia - Polonia Bytom - NO BET - tutaj odstrasza mnie kurs 1.65 jak i to że wygrali z Polonią Warszawa na tygodniu. Arka jak i Pogoń to paki nie na 1 ligę a wyżej jednak po stronie przyjezdnych będzie swierzość i w bardzo dobrej formie Kuba Świerczok.

Lechia - Lech - BTS - na takim pieknym stadionie ;-) Lechia wkońcu ukuję bramką Lecha. Lech czy wygra ? cieżko stwierdzić patrząc na serię 8 meczy bez remisu. Będzie dużo walki i wynik 1-1 będzie sprawiedliwy.

może jakiś rozpis 4z6 za 40 ?

Na 100% nie dam się przekonać za hokej :razz:. Tennis i basket i będą na pewno analizowane. Resztę poczytam na forum i coś złożę o czym postaram się poinformować.

Do tego Progresa na Albinollefe stopień III - za 40pln

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Borussia Dortmund - FC Koeln 0-3 gole (Kurs: : 1,62)
Wisła Płock - Pogoń Szczecin Remis lub Pog. (Kurs: : 1,28)
Malaga - Real Madryt Real Madryt (Kurs: : 1,40)
za 40pln
poproprawiam

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
ogólnie całkiem ciekawy weekend a dopiero zaczałem przyglądać się jemu.

Seria B - to dla mnie gratka od ostatnich 2 miesięcy. Przyglądam się jej i np. teraz widzę mase remisów..... dodać do tego trzeba że ostatnia kolejka 01.11 bez żadnego remisu ;-) i tak w singlu na pewno znalazłoby się Albinollefe a dalej -&gt; Regina, Juve Stabia, Torino, Modena. Rozpis 3z5 wydaje się rozsądnym wyjściem z sytuacji. np. za 100pln. Mnie to korci. SIADŁO WSZYSTKO AKO 261 było z tych 5meczy w akumulatorze Mam nadzieję że ktoś skorzystał z tych typów

A inne to tak :
Everton x2 ⛔ ; Wolsburg strzeli ✅, Brema BTS ✅, Roma x2, Zilina 1 ✅, Lechia 1 lub over ⛔⛔, Anzi, ✅

a na marginesie w wielu ligach długie serie bez remisów : Genk ✅, Waalwijk ✅, Nijmegen (w grze i liczę na nich ;) ) , Schalke (jutro i wielce prawdopodobne) , Roda ⛔, Betis ✅, Levante (to już mało i wybrałem over).

Trochę siatki : Japonia 3-0 ✅✅

Koszykówka : ROW RYBNIK - tylko i wyłącznie. ⛔

To byłoby na tyle....... coś można napewno z tego wybrać.

EDIT : w końcu udało się dobrze zarobić. Liga włoska od dziś jest moją ulubioną ;-) i chyba naprawdę będę się niej mocniej przyglądał. 5/5 remisów dziś siadło i tylko tyle ich było kolejce :cool: Kurewsko to mi się podoba ..... progresja zakończona sukcesem i dzisiejsze remisy jeszcze większym.

Ogólnie dzień na ✅✅✅

Mam nadzieję że ktoś skorzystał z wypocin.

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Piłka nożna :

Bez bramki na wyjeżdzie jest Atl. Madryt i to że strzelą w małych derbach Madrytu to jest moim zdaniem takie 99% ✅. Espanyol to jest X ✅ a nie jak wskazują kursy wygrana katalończyków.

Debry Krakowa dla Wisły po overze bramkowym ⛔⛔. W I lidze same &quot;szlagiery&quot;. Ja bym wybrał Pogoni Szczecin nie przegra ✅

Mecz Tottenhamu - pierwsz co myślę to over ✅ (pamiętać aby grać pierwsze myśli), do tego widziałem Fulham w akcji i oni robią takie babole w obronie że łohoho.....Patrzę na statsy a tu 6overów in row. Więc Tottenham under i x2 ⛔ ✅ to dobre typy.

Bayern wygra moim zdaniem wysoko jeżeli ich szybko ukuje bo Augsburg nie ma siły rażenia. Najniższe hc też powinni pokryć.

Fiorentina powinna strzelić, a na wieczór po całym dniu over w Neapolu.

Remisy : Bolton ⛔, Schalke ✅, Parma ⛔,

Tennis : Roger i nawet 2-0 w setach. ✅

Siatkówka : Chinki ✅a nawet -1,5 w singlu ⛔

Koszykówka : Besiktas ? ✅ , ogólnie to zaczyna mnie kręcić kurs na Zastal ✅✅ z Anwilem. Przede wszystkim nie przekonują mnie Polacy w Anwilu. Zastal ma moim zdaniem większy potencjał jednakże chłopaki jak na razie cieniują jeżeli. Centrzy jak dla mnie równi i rozgrywający równi. Diabeł będzie tkwił w niuansach dlatego 1.25 nie do zaakceptowania.
EDIT : koszykówka zrobiła swoje i bardzo pozytywnie wyszedł Zastal ✅✅ ciekawy mecz, piękna walka centrów --&gt; bloki Lawal-a respekt. Polacy w Anwilu ...tona mułu ;-) ale czego się spodziewać po Łukaszu (?!) Berisza coś tam rzucił, Nowakowski to za duży młokos. A Zastal.....w końcu Sroka i Stelmach zagrali dobre zawody !! Jestem bardzo zadowolony z takich rozstrzygnięcia. Ogólnie z piłki dzień średni bo źle zostały dobrane kupony za większe pieniądza a trafione za średnie stawki zostały remisy w dubletach Schalke i Espanyolu z 25 --&gt; 280 (jakby coś mogę dać screen ale kto chce to wierzy kto nie chce nie musi.
Ogólnie postaram się tak co tydzień przedstawiać swoje przybliżone typy bez podawania kuponów bo to mi całkowicie tutaj nie wychodzi. Muszę też przeprosić za to że przestałem udzielać się w baskecie z przyczyn natury wyższej...

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
everto +4 Punkty
samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
parę faktów ...... oczywiście aby nei było tak różowo są i wtopy większe i lub mniejsze, których po części można byłoby starać się wyeliminowywać.
Jednak to nic (te wygrane) wobec myśli jak łatwo pieniądze są wstanie przejść obok nas wszystkich. Powiem to tak :
Ako było 261 z hakiem bodajże i była stawka 15..... 3900 a zostało tak jak zostało :cool:
Jak widać postęp w ocenie sytuacji uwidocznił się w niedzielę ;-)
początkowy budżet weekendu to 75zł. Po weekenedzie zostało 800.

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Miałem nie podawać swoich kuponów. Tylko pisać o tym co mógłbym grać lub też nie, jednakże jest poniedziałek i zrobię wyjątek (który mam nadzieję nie potwierdzi reguły).
Spotkania tenisowe opisane w odpowiednim dziale prze Lutka89 ✅, więc tutaj nie ma co się rozpisywać... Remis Bari - jeżeli dziś nie będzie remisu to będzie oznaczało początek progresji w moim wykonaniu na ten zespół. Koszykówka dopiero we wtorek więc może uda mi się dziś wieczorem kilka zdań o tych meczach napisać.

Guillermo Garcia-Lopez - Santiago Giraldo ⛔
Milos Raonic - Julien Benneteau ⛔
Bari - Verona X ⛔ (progresja rozpoczęta)
PBG Basket - Polpharma Starogard
Turow Zgorzelec - Anwil Włocławek
AKO : 20.12
STAWKA : 25,00zł ⛔
EW. WYGRANA : 503,00zł
EDIT : tak jak mówiłem........ to nie ma sensu :;/: Będę podawał tylko typy z opisami, a to jak będzie wyglądał kupon mój i czy w z tych typów skorzystacie to tylko wasza sprawa, dziękuję.

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Jak widać potwierdziłem tylko swoje słowa.
PBG Basket - Polpharma Starogard - http://forum.bukmacherskie.com/f11/plk-2011-2012-a-61755-2.html#post2510129 ✅✅
Turów - Anwil - mecz który na początku zapewne zapewne zostanie zdominowany przez Turów (1Q)✅✅ a potem będzie odrabianie Anwilu - kilka trójek Dardana, popisy Edwardsa,. Zmęczenie Anwilu 3 meczem też może mieć wpływ na Krzyśka a przy tak długiej ławce Turowa na pewno odczuje to kondycyjnie. Pozostali Polacy bezbarwni co wspominałem przed meczem z Zastalem. Pozatym Anwil jest tak ustawiony teraz na akcje centra że jego ograniczenie spowoduje wzięcie odpowiedzialność za wynik na kogo ? jakaś propozycja ? Możemy się spodziewać bardzo dużej dominacji Turowa lub horroru jak wiele meczu z tamtego sezonu z happy endem. HC 6,5 moim zdaniem nie ma sensu grać. Zwycięstwo gospodarzy moim zdaniem to najlepsza opcja na to zdarzenie.

WKS - Czarni - to będzie żywy mecz. I tutaj warto się przyjrzeć overowi 150,5. ✅ ✅UFF ....... 151 pts

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Jest ciekawie..... skuteczność co do ulubionej dyscypliny wraca.

Do tego zauroczyłem się remisami w różnych ligach wynikających z braku remisu po 5-6 kolejkach danych zespołów.

Tennis odpuściłem bo mnie sporo kosztował ostatnio Giraldo. Końcówka sezonu więc lepiej oglądać niż grać choć zapewne wielu użytkowników ma odmienne zdanie.

Oby tak dalej ! ✅

potwierdzenie skuteczności oprócz tego co pisałem wyżej.

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
tsonga, fedex, ferrer .....1,96 - już teraz wiem że to tylko i wyłącznie za drobne. Fajnie wygląda a może być 3xNIE.
Panathinaikos vs. CSKA Moscow --&gt; biorę w ciemno 2 - mecz przy którym wszystkie argumenty w ciągu kilku chwil mogą nie mieć znaczenia ...... „Basketball fans have the chance to sit back and enjoy one of those must-see Euroleague games” – ten cytat idealnie się komponuje w taki mecz. Wymienianie zawodników, systemów gry tutaj nie ma sensu…. OAKA znowu odżyje…….. ✅ co za mecz......
FCB Regal vs. Montepaschi --&gt; też szlagier......gdzie kursy 12 nie są opłacalne. Bardziej tutaj będę się doszukiwał czegoś w stronę punktów, może over 75 pts HT ⛔
Partizan mt:s vs. Real Madrid --&gt; ten mecz jest dla mnie jak marzenie przy tym kursie. Nie ma co się rozpisywać.....nie umiem przedstawić argumentów które by świadczyły o tym że Real może tutaj przegrać. No może jedyny to kibice ale oni już tam grywali więc to nie będzie zaskoczenie. Na każdej pozycji jest przewaga. Do tego Partizan gra 6-7 zawodników co głębi Realu będzie miała bardzo duże znaczenie. Reasumując 2 ⛔ ⛔ ⛔
Belgacom Spirou vs. EA7 Armani --&gt; paczka Armani jest ale po kolei. Belgowie są moim zdaniem krótcy w rotacji. Ich wysocy to inny poziom niż Armani (porównując BOUROUSIS, FOTSIS, ROCCA do SHENGELIA, BEGHIN lub RIDDICK) klaruje nam się przewaga w pomalowanym co trzeba będzie przez Włochów skrupulatnie wykorzystać. Obawiam się że Cook może nie poradzić sobie z Marlettem jednakże to jedyna przewaga po stronie Belgów. Obwód też po stronie Armani gdzie jest siła która w meczu z Efesem zawiodła 2/18 za 3pts (!?) do tego GALLINARI żenująca skuteczność która tutaj nie może się powtórzyć. REASUMUJĄC 2 ✅
Caja, Maccabi, Zalgiris - to są meczem NO BET i przy tym obstaję.