Statystyki wyglądają strasznie i nie widzę sensu ich robić. Proszę przenieść mój temat do kuponów bez statystyk gdyż nie będę podawał typów codziennie a postaram się podawać co gram w rzeczywistości. Wybaczcie też że zaniedbałem trochę basket ale 9 miesięczne dziecko i żona robią swoje. Dobrze że czasem mam czas dla siebie ;-)
Weekend przede mną
Germinal - Mechelen -
x2 --> mechelen 5 porażek pod rząd. Jedyny właściwy argument ;-). Drugi jak szukasz to B2B. Czyżby Germinal im leżał ?
Wolves - Swansea -
1x lub over 2,5 - jedno wyklucza drugie ;-) Wolves po 5 porażkach pod rząd. Swansea na wyjeździe 4 porażki i bramki 2-12 jednak grali z ManCity, Arsenalem, Chelasea i Norwich. REMIS ?
Newcastle - Wigan -
NO BET - wybrażasz sobie że Newcastle bez porazki po 8 meczach i grają z ogonem jakim jest wigam. Kurs 1.55 to dla mnie mina której nie warto zaczepiać.
Caen - Montpellier -
1 lub under 2,5 - Montpellier 5 overów pod rząd. Cean po dwóch remisach 1-1. H2H w Cean 3x0-0 i 1x2-0.
Dormund - Koln -
X - Borusia 5 meczy bez remisu a Koln 6. Borusia może być zmęczona po meczu w Pireusie co może sie odbić na formie. Koln ma kim postraszyć i myślę że jakieś 1-1.
Kaiserlautern - Frieburg -
X - analogiczna sytuacja z tym że Lautern 6 bez remisu a Freiburg 8 bez.
Hoffenheim - Moenchengladbach -
over 2,5 - tutaj przeciw spadkom kursów na under. H2H też pokazuje że może padać sporo bramek. Hoffenheim po 3 meczach bez zwycięstwa.
Lausanne - Thun -
2 - czerwona latarnia podejmuje zespół który złapał zadyszkę. Po ostatniem blamanżu z Xamax (przegrana 4-0) nie sądzę że przegrają 2 mecz pod rząd na wyjeździe.
Malaga - Real -
over 4,5 - w takim meczu nie widzę innej opcji jak kilka bramek w jedną i może jedna w drugą. Malaga ma kim postraszyć ale nie są z grani. Do tego popełniają takie błedy w obronie że Real jak zagra otwarty futbol to może być 2-7 ;-)
Wisła Płock - Pogoń Szczecin -
2 - Pogoń z taką paką powinna ich rozjechać. Jedyne co mnie może zatrzymać zagrać ten mecz to seria meczy bez remisu Płocka która wynosi 10 meczy.
Arka Gdynia - Polonia Bytom -
NO BET - tutaj odstrasza mnie kurs 1.65 jak i to że wygrali z Polonią Warszawa na tygodniu. Arka jak i Pogoń to paki nie na 1 ligę a wyżej jednak po stronie przyjezdnych będzie swierzość i w bardzo dobrej formie Kuba Świerczok.
Lechia - Lech -
BTS - na takim pieknym stadionie ;-) Lechia wkońcu ukuję bramką Lecha. Lech czy wygra ? cieżko stwierdzić patrząc na serię 8 meczy bez remisu. Będzie dużo walki i wynik 1-1 będzie sprawiedliwy.
może jakiś rozpis 4z6 za 40 ?
Na 100% nie dam się przekonać za
hokej :razz:. Tennis i basket i będą na pewno analizowane. Resztę poczytam na forum i coś złożę o czym postaram się poinformować.
Do tego Progresa na Albinollefe stopień III - za 40pln