>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy by Samin1

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Panathinaikos, Barcelona, Milano, Cska ▶ 1.98 ▶ 100.00 ▶ Bet365 ⛔
Inne wyniki niż te 4 wygrane będą dla mnie wielkim zaskoczeniem. Nie wierzę w Panatę ???? a szkoda. Kontra oczywiście była pod koneic 3Q. Odrobiona Stawka.

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Istomin, Kravchuk, Galatasaray, Montpellier, Mannarino ▶ 6.25 ▶ 30.00 ▶ Bwin ⛔
Cóż można powiedzieć.......Istomin bardzo &quot;dobry&quot; mecze rozegrał z Malekiem. Reszta nie ma większego znaczenia

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Galata, Fenerbahce, Lotos, CCC -6,5 ▶ 3.21 ▶ 20.00 ▶ Bet365 ✅
Kravchuk ▶ 1.75 ▶ 25.00 ▶ Bet365 ⛔

Zagłebie Lubin ▶ 2.00 ▶ 40.00 ▶ Bet365 ✅
Dancevic przy stanie 0-1 w setach i 4-4 w 2secie ▶ 4.00 ▶ 31.10 ▶ Bet365 ✅

GO GO GO Frank. Jak to pięknie że dał radę ;-). W Zagłębie w pewnym momencie zacząłem powątpiewać ale na koniec meczu wyszło doświadczenie które przechyliła szalę zwycięstwa. Kravczuk to bardzo szybko stracone pieniądze 6-2 i 6-1 ???? . Z basketu Galata jak na razie się męczy okropnie - dała rade rzutem na taśmę na 3sekundy przed końcem meczu 2 osobiste trafione. Na jutro zostałby tylko Lotos.

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Live po 1Q - win
UMMC Ekaterinburg ▶ 2.25 ▶ 26.72 ▶ Bet365 ⛔
Bilbao ▶ 2.65 ▶ 15.00 ▶ Bet365 ✅

UMMC to co zrobił w 4Q to dla mnie coś niepojętego ???? nie ważne jaki będzie wynik. Jest to niewyobrażalne. Taka paka, mecz &quot;na szczycie&quot;. Odjeżdżają i ... w 4Q 15-2 w plecy. 2.28 do końca i przegrywają 54-50. NIEPOJĘTE...???? ONE TO PRZEGRAŁY...... :;/: NIEWYTŁUMACZALNE 21-4 w 4Q.
ACB w Eurolidze to coś niesamowitego - te mecze żądzą się swoimi prawami. Mecz w pierwszej połowie ze wskazaniem na Bilbao. Początek 3Q niesamowite tempo Caja... siedziała trójka. Bilbao stłamszone cholernie przeczekało atak. Trójka Mumbru z 7,5-8 metra podziałała mobilizująco gdy Caja +2. I mecz zaczął się od nowa. Co do momentu który mógł być przełomowy to faul rozgrywającego Bilbao w ataku znikąd na 2.00min przed końcem 3Q przy stanie 58-60 (dla Bilbao). Myślałem, że zmieni negatywnie końcówkę jednak Bilbao pokazało jakie jest mocne psychiczne. (62-66po 3Q).
4Q. Trójka dla Bilbao i mamy +7. Czas i Caja zaczyna gonić wychodzi na +1 na ponad 5min przed końcem i wtedy ma miejsce akcja która powstała z niczego a zakończyła się moim zdaniem zabójczo : (akcje które zmieniały obraz meczu)
5.33 ▶ kontra Caja i Bilbao probuje odzyskać, zamieszanie i wychodzi trójka z czystej pozycji zamiast szybkich 2pts. Caja +4.
4.39 ▶ i dobitka z faulem dla Caja. Hm... kolejna bardzo wazna akcja decyduje o wyniku .. po akacji 3pts. 78-73.
Banica nie trafione 2 osobiste.....brak zastawienia tablicy w ważnych momentach.
ok. 3.00 Mumbru trójka. -2 dochodzą....
1.16 remis !!!!!..........56sekund bilbao +2. co za błedy w rozgeraniu CAJA.
Banic faul na 4sekun przed koncem .... i gada ;-) co za facet ...... 83-87..i wolny jeden. Czas...wojna newów....

PIĘKNY MECZ... I LOVE THIS GAME !

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Corinthians, Internacional, Atletico PR - Sao Paulo over 2.5 ▶ 6.04 ▶ 24.75 ▶ Bet365 ⛔
Ah jak zabolał zły dobór a było 1x a potem DNB......skończyło się na overze ????

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
ANA Ducks, CHI Blackhawks @ VAN Canucks over 6.0 ▶ 4.80 ▶ 15.00 ▶ Bet365 ⛔
Tutaj na live nawet dograłem za kilkanaście złotówek wygraną Kaczek.... szkoda. Było blisko bo karne to zawsze loteria

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
USA ▶ 1.50 ▶ 80.00 ▶ Bet365 ✅
Ogólnie troszkę kombinowałem na live z tym meczem i udało się odrobić noc.

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Mannarino, Lacko, Jaziri ▶ 2.78 ▶ 71.84 ▶ Bwin ⛔

W pliczku załączam ciekawostkę. Mianowicie z 5000pts zamieniłem to na 8zł z hakiem...nie udało się przez Jazira zrobić 200..... kontra na Bet365 dała jednak coś zarobić.

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Armani -8, Lotos -6,5 ▶ 3.50 ▶ 50.00 ▶ Bet365 ⛔
po nieudanym podejściu na żywo na Jerzego (odwrotnie grałem zwycięstwa setów) to już ostatni kupon jaki dziś postawię. A tak na marginesie w 3secie..wraca z przełamania i znowu daje się przełamać..... żenada ???? . Potem zagrałem jeszcze na UFA...a wynik nie muszę już wspominać ????

EUROLIGA DZIŚ NIEPRZEWIDYWALNA ...... Armani i Panata ▶ ostatnia kwarta mówi wszystko...

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Ogólnie mały rachunek sumienia.
Chyba w ciągu ostatnich 36h się pogubiłem :;/:. Zaczynam grać więcej niż single lub duble, gram dużo głupot. Na żywo zaczynam pogrywać cuda. Chyba za dużo gotówki wygrałem...
Statystyki (ale tylko jako kupony i zysk/strata, nie będę się zagłębiał w skuteczność typów ▶ jest ona widoczna). Statystyki od #82 postu :
Kupony ogólnie34
Kupony przegrane19
Kupony wygrane15
Zainwestowane pieniądze : 1086.00
Stan konta : ✅ 676.00

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Atletico Mineiro + NY Islanders ML ▶ 3.56 ▶ 30.00 ▶ Bet365 ✅
BOS Bruins, WAS Capitals, PHL Flyers (all -1.0) ▶ 6.80 ▶ 80.00 ▶ Bet365 ⛔

Typy zaczerpnięte z forum za pośrednictwem Odisio, Kapszti i Funta :spokodfhgfh: Wierzę w Waszą wiedzę Panowie

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Mannarino + Lacko ▶ 3.00 ▶ 40.00 ▶ Bet365 ⛔
Lacko powtórzony w singlu za 75. GO GO GO. Zaliczam do statystyk...nie miałem czasu napisać bo zajmowałem się dzieckiem, a wyglądało to tak :
Lacko ▶ 2.00 ▶ 25.00 ▶ Bet365 ✅
Lacko ▶ 1.95 ▶ 50.00 ▶ Bet365 ✅

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Standard Liege ▶ 1.75 ▶ 70.00 ▶ Bet365 ✅
przebieg pierwszej połowy 0-2 i .... mamy paradoks bramka dla gospodarzy po ewidentnej ręce. Sędzie nie reaguje. Żenujące. Piękna bramka ręką ........???? i znowu mam emocje. Uf... 1-3 co za piękna bramka do szatni. Karny dla Liege nie odgwizdany dobrze że ta kontra się zakończyła fiaskiem. Sędzia jak nic poziom polskiej ligi.

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Śląsk DNB + Lille DNB ▶ 2.79 ▶ 30.00 ▶ Bet365 ✅
oczywiście wygrana mniejsza ze względu na zwrot Lille.

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Stebe wygra 2 seta ▶ 1.70 ▶ 25.00 ▶ Bet365 ✅
takie cuda lubię ;-)

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
No dobra..... takie moje lekkie przemyślenia na weekend.

Genk - Westerlo ▶ tutaj nie ma o czym mówić. Po przerwie na reprezentację Genk wydaje się murowanym faworytem. Do tego ostatni mecz u siebie zakończył się remisem więc zapewne drugiej wpadki będą chcieli uniknąć przez co powinni łatwo odprawić zespół który jest najgorszy na wyjazdach w całej lidze. (po cichu liczę że goście bramkę jednak trafią). TYP :-1 AH i over 3.5

Norwich - Arsenal X Agrumentacja to 10 spotkań bez remisu Arsenalu. W 1 kolejce remis a potem już nic. Norwich u siebie się nie otworzy a i myślę że mogą spokojnie coś strzelić. ✅ za Norwich strzeli ; ⛔ za X

Everton - Wolves ▶ przed wygraną gospodarzy po takim kursie odstrasza mnie 7 meczy bez remisu. NO BET lub poczatek progresji na X Evertonu za drobne.

Sunderland - Fulham ▶ wbrew wszystkiemu widzi mi się over 2.5. jedyny under o godzinie 16 na wszystkie mecze ???? ⛔

West Brom - Bolton ▶ mam progresję więc dla mnie sprawa oczywista ;) X Boltonu

Dijon - Bordeaux ▶ nie odważę się zagrać tutaj czystej 2 ze względu na długa serię porażek gospodarzy. Są w stanie ugrać remis. X2 bezpieczne. ⛔

Schalke - Nurnberg ▶ ten mecz śmierdzi. Osłabienia Schalke są opisane. Do tego są to derby. Nuernberga po 2 porażkach. Czuję w kościach że może być to mecz na remis. ⛔

Bayern - Dortmund ▶ szlagier na pewno jakoś dotknę. Myślę o -1AH na Bayern bo jakoś nie zadowala mnie czysta wygrana gospodarzy. Też bardzo dobrze opisany mecz w odpowiednim dziale. Ogólnie mnie Borusia nie zachwyca i nie wierzę że się powtórz mecz z tamtego sezonu. Moje przypuszczenia potwierdza Klopp w wypowiedziach przed meczowych że Borussia jest w stanie coś ugrać. Moim zdaniem nie i to tylko wypowiedz aby zbudować chemię w zespole. Myślę że ta chemia pryśnie gdy zostaną szybko ukuci. ⛔

Inter - Cagliari ▶ nie wyobrażam sobie innej opcji jak zwycięstwo Interu. Moim zdaniem czas jaki mieli aby doszlifować braki co spowoduje zwycięstwo. Kolejny argument jest taki że nie wyobrażam kolejnego niepowodzenia (patrz przegrana u siebie z Juve). ✅

Fiorentina - AC Milan ▶ mecz zagadka dla mnie. Może być piękny mecz (parady Boruca, fura strzałów, słupki, poprzeczki) i zatrzymanie Milanu. Jakby nie patrzeć na wszystkie za i przeciw wychodzi mi remis i under 2.5

Seria B to zostawiam sobie na koniec :razz: ▶ pytanie czy 100% skuteczności można utrzymać przez 3 tygodnie pod rząd ? chyba nie więc nie podpalam się z tym
De Graafschap - PSV ▶ zwycięstwo gości nie powinno być zagrożone ale kurs nas nie rozpieszcza więc. -1 AH chyba wezmę. ✅

Nijmegen - Rodaremis.

Ruch - Cracoviajak wyżej ⛔

Legia - Lechiatutaj widzę over 2.5. Ile można grać na undery w takich meczach. Bardzo ciekawe spotkanie się zapowiada. Do tego Lechia 7 underów pod rząd co dla mnie jest ciekawym argumentem ku overowi + zmiana trenera.. Legia po 6 meczach bez straty bramki i po ostatnich dwóch meczach 0-0. Jak nic over :cool: ✅

Valencia - Real Madrid ▶ jakoś nie przekonam się do Realu. CR7 grał w barażach więc ma w nogach 180min. Do tego Valencia się nie położy. Myślę o remisie lub tym że Valencia strzeli. 1.50 na Real to moim zdaniem przesada.

Ogólnie trzeba pamiętać że była przerwa na reprezentacje, czyli rozprężenie i jesteśmy przed LM i Europą. Mogą dziać się mniejsze lub większe cuda.

Coś czuję pograć 3/5 remisy. Stawka 100. czy się odważę :confused: zależy od budżetu.
Do tego popatrzę o czym pisze się na forum i coś z tego ułożę. Jako oddzielny jakiś killer.

PLK do analizy jak zdążę.

Reszta dyscyplin sportowych ▶ zdaję się na głosy ludzi z forum.

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Andreas Haider-Maurer wygra 3 seta ▶ 2.75 ▶ 25.50 ▶ Bet365 ✅
dograłem jeszcze za 20 po 1.66... tego do statystyk nie policzę. Co za mecz. Jakbym widział Lacko ;). Moim zdaniem gospodarze znajdą się w finale ale stawek jakiś wielkich na to nie będzie na pewno. no cóż miał przełamanie w 3 secie 4-3 i serwis i nie utrzymał własnego podania kończąc DF ???? po 4. Znowu na prowadzeniu 5-4. &quot;ciekawy&quot; mecz w końcówce. NO NIE ???? 5-5 :cool:. Jak nic widzę mecz Lacko w drugim TB (pierwszy też był fajny z 0-5 dla Niemca na 5-5 i oddał własny serwis. Miał 5-4 w TB i swoje 2 podania .... obydwa przegrał ???? Mahut serwuje na mecz i .... przegrywa obydwa swoje podania. Meczowa dla Gospodarza i kończy ten &quot;dziwny mecz&quot;