>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher 1xbet - opinie

mazaq 734

mazaq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Przez wszystko można wypłacić, tylko niektórzy marudzą, że 1xbet nie wypłaca.

own3dbyhype 26

own3dbyhype

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mi po wyplacie 4k złotych 1xbet ustawil limity 85zl na kazde zdarzenie nie wazne czy live czy pre. Oczywiscie musialem przejsc calkowita weryfikacje.

waska 122

waska

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Dobra ludzie skrill jeszcze dziala takze mozna wyplacac ale co wtedy jak przestanie ta opcja byc dostepna ? Macie jakies e/portfele ktore wydaja swoje karty bankomatowe jak skrill?

dedikas 19

dedikas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
trwaja prace naprawcze, ciekawe czy po godzinie 9 nadal bedzie działał skrill w obie strony? Ale potwierdzam ze do tej chwili bez problemowo działa skrill w kilka minut
I nadal Skrill działa

dedikas 19

dedikas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
to przez co mozna wypłacic?

jak wpłacisz przez przelew24 to w ten sam sposób już nie wypłacisz, musisz tym samym sposobem wpłacic i wypłacic, ja próbowałem i karta kredytowa i innym sposobem dostepnym wypłacaci udało sie raz i tyle, w tej chwili skrill i w 100% bezproblemowo jak do tej pory

L 458

loveparade

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co za bukmacher..przeszedłem jedna weryfikacje, wszystkie zdjecja, z komputerm i tp. A teraz kolejna weryfikacja chca jakies rachunki za usługi komunalne. ciekawe co jeszcze beda chhcieli

ryanwolf 839

ryanwolf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Time traveller
Co za bukmacher..przeszedłem jedna weryfikacje, wszystkie zdjecja, z komputerm i tp. A teraz kolejna weryfikacja chca jakies rachunki za usługi komunalne. ciekawe co jeszcze beda chhcieli

Neverending story. Opierając się na wielu opiniach, które bez większego problemu można znaleźć, przygotuj się na:

- wysyłanie dokumentów do Rosji (Bądź gotowy na to, że listu nie odbiorą i konieczne będzie wysłanie ponownie. I ponownie. I ponownie. A żeby nie było za łatwo, o tym, że list rzekomo nie dotarł dowiesz się po kilku miesiącach - gra na czas) wraz z odpowiedzią na pytania w stylu: jakiego sprzętu używałeś do zrobienia zdjęć, których wymagają, jakiego programu używałeś do przetransferowania zdjęć z aparatu na PC,
- rozmowę Skype, podczas której zostaną zadane najróżniejsze dziwne pytania, włącznie z tym, o czym wspomniano powyżej - gdzie pracujesz, co lubisz obstawiać,
- wszelkie rodzaje dokumentów jakie tylko przyjdą im do głowy, nie zdziw się jeśli wymagane będzie potwierdzenie notarialne.

Plus warto przygotować się na dłuuugie oczekiwania ???? Spotkałem się z wypowiedziami osób, które czekają rok a końca weryfikacji nie widać.

P 75

piter152

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wydaje mi sie ze po 15 wplaty jak i wyplaty beda nadal realizowane 1xbet nadal nie jest wpisany na listę co jest dosyc dziwne strona normalnie dziala przez polskie ip

dedikas 19

dedikas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Plotki się potwierdzają, czekać jak zniknie wypłata na skrilla. Macie może inny sprawdzony sposób wpłat i wypłat?