W rankingu SBR bukmacher wpisany na Black list z dopiskiem "Over a dozen reported confiscations". Generalnie scierwobuk. Jedyni na rynku, ktorzy oprocz standardowego limitowania graczy stosuja rowniez obnizanie kursow nakladane na konto. Przykladowo ja mam u nich limit jakos 100zl na zaklad i do tego kurs przed zalogowaniem na konto wynosi powiedzmy 2.20 to juz po zalogowaniu na moje konto wynosi 1.60 . Oszukali mnie na 30k robiac zwrot w zakladzie, ktory powinien byc wygrany. Co ciekawe 2 tygodnie wczesniej zagralem dokladnie taki sam zaklad tylko, ze za drobne i wtedy nie mieli problemu rozliczyc go na plus. Weryfikacja konta tez jest u nich upokazajaca i ja np musialem wysylac im okolo 50x zdjecie zanim w koncu zaakceptowali je z moja morda przy ktorej trzymam dowod osobisty i w tle w jakosci HD musial byc jeszcze widoczny mail od nich z numerem referencyjnym. Mam u nich jedno konto nic nie kombinowane i juz podziekowalem im kilka lat temu za wspolprace. Aha jak sie zalozy konto w jakims ich klonie typu melbet, 22bet, betwinner, astekbet to wszystkie limity i marze na kursach automatycznie przechodza do klonow.