>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher 1xbet - opinie

lucaspl 195

lucaspl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mazowieckie
Wziąłem opcję Rapid transfer by Skrill i bez problemu po 10 minutach na skrillu miałem kasę. Chodzi o 250 euro, więc wcale nie taka mała suma, a obyło się bez żadnych problemów.

batigol 41

batigol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dlaczego nie używacie Trustly? Macie o nich złe opinie?
Wpłata natychmiastowa, a wypłata w ciągu dwóch dni, z ich danymi (skandynawska firma). Kto tutaj może się o cokolwiek przypierdzielić? Jest jakiś haczyk?

W 58

wichniar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
pulawy
Jednak człowiek się przyzwyczaił do natychmiastowych wypłat, niektórzy (w tym ja) używali tylko skrilla do bukmacherki, 2 dni na wypłatę i do na konto bankowe mi się nie uśmiecha czekać ????

P 75

piter152

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A jak w ogole wyglada wyplata na trustly z 1xbet probowalem kontrolnie to nie mam tam pola zeby okreslic liczbe pln

W 19

wezniebij

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A jak w ogole wyglada wyplata na trustly z 1xbet probowalem kontrolnie to nie mam tam pola zeby okreslic liczbe pln
wyglada to tak ze najpierw potwierdzasz wyplate trusly rozwijasz na gorze zapytanie o podjecie srodkow i tam w statusie masz link do podjecia srodkow jak wejdziesz to przekieruje do bankow zaznaczasz bank wpisujesz kwote i podajesz nr konta

P 0

pokorny9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z wypłatą nie miałem nigdy problemu, ale w związku z tym, że niektórzy piszą o problemach z weryfikacją, w dodatku zlikwidowali opcję skirlla, myślę nad brą za bitcoiny. Czy wtedy nie będzie wymagana weryfikacja, bo ta waluta daje anonimowość ?

H 32

hortex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Podbijam, bo ich support jest lekko ułomny. Wpłacone skrillem, jak wypłacić obecnie najszybciej i najłatwiej? Czy przejdzie wypłata inną formą?

tnf 212

tnf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ile idzie wypłata na konto paysafecard ?

S 31

szynka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A jeśli zamiast wypłaty na Skrilla, jak robiłem dotychczas, zlecę im wypłatę na moją kartę która mi przyszła ze Skrilla to przejdzie?

tnf 212

tnf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A jeśli zamiast wypłaty na Skrilla, jak robiłem dotychczas, zlecę im wypłatę na moją kartę która mi przyszła ze Skrilla to przejdzie?

nie przejdzie
Czyli wychodzi na to, że można w sumie jeszcze tam grać z użyciem skrilla ale poprzez Paysafecard. Prowizja za wpłatę jest ale trudno, ważne że można grać

ogarniety 246

ogarniety

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
na 1xbet gracie przez vpn? Bo ja do tej pory normalnie wbijałem a dziś juz zablokowane

shingper 563

shingper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzisiaj dodali ich do listy, zmiana dns wystarcza.

M 0

mbilinski

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mazury
Panowie, info z wczoraj od gościa z supportu.
Jeśli macie na koncie kasę, którą wpłaciliście skrillem i chcielibyście wypłacić musicie znowu wpłacic minimalny depozyt(5zł) np Trustly, obrócić depozyt po minimalnym kursie 1.1 i można wtedy całośc wypłacić tą samą metodą.

M 0

mbilinski

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mazury
Panowie, info z wczoraj od gościa z supportu.
Jeśli macie na koncie kasę, którą wpłaciliście skrillem i chcielibyście wypłacić musicie znowu wpłacic minimalny depozyt(5zł) np. Trustly, obrócić depozyt po minimalnym kursie 1.1 i można wtedy całośc wypłacić tą samą metodą.