>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher 1xbet - opinie

R 0

ridge1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ich powinno nie dotyczyć bo nie są na liście, pewnie sami przekalkulowali ze skrill jest dla nich $ nieopłacalny, a tu taka okazja ????

A 205

amindada

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Robi się naprawdę nieciekawie. A pamiętam jak na forum 8 lat temu jak pojawiły się plany zlikwidowania grania on line to każdy się śmiał zero nierealne bo jest UE , że skrill bedzue miał w dupie polski rząd i będzie swiadczyl usługi cały czas

P 75

piter152

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wyplaty na skrilla maja zaraz byc takze wycofane dokladnie 14 lipca takze wydaje mi sie ze najlepsza opcja bedzie wtedy paysafecard oni pobieraja bodajze 20zl przy wyplacie

slomiany400 511

slomiany400

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wyplaty na skrilla maja zaraz byc takze wycofane dokladnie 14 lipca takze wydaje mi sie ze najlepsza opcja bedzie wtedy paysafecard oni pobieraja bodajze 20zl przy wyplacie
I na jakiej zasadzie działa wypłata na paysafecard?

dedikas 19

dedikas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tak. wplacilem 2 minuty temu. wciąż działa.
zle przeczytalem , wyplaty sa jeszcze przeciez na skrilla mozliwe.

Kolego jezeli robisz wypłate na karte paysafecard to mozna ją dobijać bez limitu ?, założmy ze kupie karte o nominale 300zł (chodzi o to czy dobije ją do 300zł czy nie ma na niej kwoty limitowanej)

dedikas 19

dedikas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
I na jakiej zasadzie działa wypłata na paysafecard?
Wyglada na to ze kupujesz karte dobijasz na 1xbet, a potem wypłacasz kase na karte i potem na skrilla(oczywiscie potrącają opłaty)
Karta ma kod który wpisujesz jak wpłacasz i jak wypłacasz

dedikas 19

dedikas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wyglada na to ze kupujesz karte dobijasz na 1xbet, a potem wypłacasz na karte i potem na skrilla(oczywiscie potrącają opłaty)
Karta ma kod który wpisujesz jak wpłacasz i jak wypłacasz

muszem sie tylko dowiedziec czy karte z o nominale 300zł mozna dobic ponad te kwote

E 2

ele

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a jak z przelewami przez przelewy24 i wyplatami? idzie na to samo konto?

tnf 212

tnf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A gdzie można wypłacić z konta paysafecard ?

dedikas pisz po Polsku bo nie wiadomo w ogóle o czym ty piszesz. O karcie czy o tak zwanej zdrapce ?

dedikas 19

dedikas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A gdzie można wypłacić z konta paysafecard ?
dedikas pisz po Polsku bo nie wiadomo w ogóle o czym ty piszesz. O karcie czy o tak zwanej zdrapce ?
przez skrilla
dostajesz karte z kodem i tylko tyle, to nie jest konto, karte mozesz doładowac, a jak jest doładowana mozesz nią płacić, mozesz też wpłacić pieniądze z karty na skrilla,
https://www.paysafecard.com/pl-pl/produkty/paysafecard/ tu sprawdzisz ile kasy masz na karcie

A karte o odpowiednim nominale kupujesz w sklepie( troche to przypomina karte telefoniczną np PAPUGA)

A 205

amindada

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Trzeba mieć założone konto na stronie paysafecard wtedy kasa idzie tam i.można nią płacić dalej nie za pośrednictwem kodu tylko poprzez &quot; zapłać z mypaysafecard&quot;

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
dedikas +1 Punkty
tnf 212

tnf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wszystko ok ale wypłaty na Skrill jeszcze będą czynne przez 2 dni więc lipa. Gdzie jeszcze Skrill chodzi w tą i z powrotem ?

vertigo 2,6K

vertigo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Odcięli już wypłaty na Skrilla.
edit: po rozmowie z chatem, Skrill ma być niedostępny tymczasowo, żadnych oficjalnych informacji, poleca PSC, uPayCard, Webmoney i Perfect Money.

lukee 178

lukee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pięknie ... niedługo skończymy wszyscy w fortunach itp. ehhh co za kraj ... masakra. Zastanawiam się czy nie zlikwidować skrill bo na co mi on teraz jak nigdzie nie można z niego korzystać bo przecież nasi rodzimi bukmacherzy skrill nie obsługują o ile mnie pamięć nie myli :/

lukee 178

lukee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ciekawe czy będzie można jeszcze wypłacić na skrilla
Pytasz o wypłatę z 1xbet na skrill? Jeśli tak to ja dziś po zalogowaniu nie mam ani opcji wpłaty przez skrill ani opcji wypłaty na skrill. Skrill natomiast można doładować przez paysafecard natomiast jest to aż 7.5% prowizja od wpłaty więc ja chyba osobiście dam sobie już z tym spokój.

tnf 212

tnf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wypłaci. Kończy się póki co granie u buków zagranicznych z użyciem Skrilla