>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Zakłady przez internet ;]

guzio07 24

guzio07

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lubartów
Siema, obstawiam w Milenium od dawna, ale to co dziś usłyszałem to mnie aż zatkało. Obstawiając dziś kuponik, dowiedziałem się że od początku września lub października będzie można wpłacać pieniądze na twz. konto w punkcie i będzie można obstawiać przez internet... Czy to jest prawda ? Można o jakieś dokładne info ?

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krasnik
Pewnie wzorem Toto-Mix , jeśli twoje źródło było wiarygodne to pewnie Milenium będzie drugim bukmacherem oferującym tego rodzaju zakłady w Polsce/ oczywiście podatek nadal będzie ;)

panti1801 29

panti1801

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Siema, obstawiam w Milenium od dawna, ale to co dziś usłyszałem to mnie aż zatkało. Obstawiając dziś kuponik, dowiedziałem się że od początku września lub października będzie można wpłacać pieniądze na twz. konto w punkcie i będzie można obstawiać przez internet... Czy to jest prawda ? Można o jakieś dokładne info ?

a gdzie usłyszałeś o tym, że będzie taka możliwość??

J 0

januszek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Tak sobie czytam wypowiedzi na tym forum, że aż skusiło mnie się Was zapytać. Po co gracie w bukmacherach stacjonarnych? Można przegrywać, wygrywać, ale tu oddajecie w prezencie 10 procent podatku. To bez sensu. Nie lepiej przerzucić się na stawianie w internecie?

niesmak_1984 0

niesmak_1984

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak sobie czytam wypowiedzi na tym forum, że aż skusiło mnie się Was zapytać. Po co gracie w bukmacherach stacjonarnych? Można przegrywać, wygrywać, ale tu oddajecie w prezencie 10 procent podatku. To bez sensu. Nie lepiej przerzucić się na stawianie w internecie?
Ja gram w Fortunie ale tylko wtedy gdy gram za 100 , 200 lub 300 zł
Czemu bo nie bardzo mi sie widzi czekanie na przelewy..
Wole Fizyczny dowód mieć ..
A tak za mniejsze stawki powiedzmy do 100 paru zł gram w necie ????

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Też nie mam pojęcia czemu ludzie grają w naziemnych. Zwłaszcza przy takich argumentach.
Ja gram w Fortunie ale tylko wtedy gdy gram za 100 , 200 lub 300 zł
Czemu bo nie bardzo mi sie widzi czekanie na przelewy..
Wole Fizyczny dowód mieć ..
A tak za mniejsze stawki powiedzmy do 100 paru zł gram w necie ????
Heh... czas płynie... postęp idzie do przodu.
Korzystając w portfela internetowego Moneybookers masz pieniądze u niektórych buków w 2-3 godziny. Nie mówię o rekordach czyli 2-10 minut.
Mając kartę Moneybookers możesz iść spokojnie na zakupy, jechać na stację benzynową i płacić nią.
Prosty przykład. godzina 20:20 dziś. Masz ochotę zagrać jakiś mecz. Naziemne punkty zamknięte. Wpłacasz w czasie rzeczywistym środki do buka przez Moneybookers. Po chwili grasz zakład. Wygrywasz. Jeszcze przed północą masz rozliczony kupon i kasę u buka. Zlecasz wypłatę na MB, kasa pojawia się ok. 2:00-3:00. W tym momencie możesz już iść na zakupy i płacić kartą MB (bez opłat) albo wypłacić pieniądze w dowolnym bankomacie. Do rana zanim otworzą punkt naziemny to Ty już zarobiłeś i z przyjemnością wydałeś kasę.
Czasy gdy czekało się na kasę po tydzień, dwa powoli odchodzą. Tak długo trzeba czekać u marnych firm.

J 0

januszek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Zrozumiem jeszcze tych co są niepełnoletni, albo nie mają internetu. Inne argumenty mnie nie przekonują i kompletnie tego nie rozumiem. To tak jak mój dziadek boi się używać karty płatniczej.

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
U jakich na przykład?
bet365, Gamebookers, Doxxbet, fonbet (tutaj w nocy ciężko o kilka h, ale w dzień bez problemu). To tak pierwsze lepsze z brzegu. Jest jeszcze kilka firm, które tak szybko wypłacają ale &quot;zdarza im się&quot; czasami dłużej więc nie wymieniam lub po prostu nie da się grać u danych firm regularnie bo limity to wykluczają. Rekordzista szybkości to pinnacle. Prawie rzeczywisty czas wypłaty.
Zrozumiem jeszcze tych co są niepełnoletni, albo nie mają internetu. Inne argumenty mnie nie przekonują i kompletnie tego nie rozumiem. To tak jak mój dziadek boi się używać karty płatniczej.
Zgadzam się. Jest jeszcze jeden argument. Gra u bukmacherów naziemnych to możliwość łatwego udokumentowania dochodów przed odpowiednimi organami.
Ale reasumując jest więcej minusów niż plusów.

rpg 483

rpg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Pinnacle wypłaca do 10 minut max
PaddyPower w około godzinę
Nawet mało popularny Redbet, wypłaca w ciągu minuty, a jak nie będzie kasy do LiveChat i Ci robią wypłatę bez żadnego zajęknięcia.
Czasem idę do ziemniaka, ale po co skoro można zagrać w necie, gdzie nikt nie zapyta mnie o nic, nie będzie patrzył co gram, za ile gram, pytał o dowód i gdzie będę miał lepszy kurs niż w ziemniaku do tego bez podatku

panmam2 78

panmam2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Pinnacle wypłaca do 10 minut max
PaddyPower w około godzinę
Nawet mało popularny Redbet, wypłaca w ciągu minuty, a jak nie będzie kasy do LiveChat i Ci robią wypłatę bez żadnego zajęknięcia.
Czasem idę do ziemniaka, ale po co skoro można zagrać w necie, gdzie nikt nie zapyta mnie o nic, nie będzie patrzył co gram, za ile gram, pytał o dowód i gdzie będę miał lepszy kurs niż w ziemniaku do tego bez podatku
co do Redbet to czekałem na kasę kilka godzin,czas oczywiście był offline.

adirave 58

adirave

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Danzig
Interwetten ostatnio wypłacił mi w ok 5 minut, zdziwiłem się trochę bo często czekałem i po 2 dni, nigdy długo nie czekałem na wypłatę z Ladbrokes, Betclic, Bet365. U kilku buków czekam i po parę dni, a nawet tydzień, ale jakoś mi to szczególnie nie przeszkadza.

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca

czasem w naziemnych jest lepsza oferta oraz można nie mieć dostępu do neta przypadkiem ;) takie zalety mają wg mnie + kasa w ręce jednak trochę inaczej smakuję niż na koncie :]

poznaniak 128

poznaniak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swiebodzin-Miasto Jezusa
Chłopaki, a jaka jest kwota minimalna? I czy reszta jest taka sama jak w Toto-Mixie? A więc wygraną odbiera się w punkcie itp? ????

S 0

siwyobch

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Czy ktoś wie co będzie z tym obstawianiem przez Internet w zakładach Milenium? Na stronie zauważyłem,tylko taką informację,że Milenium złożyło do MF wniosek(14 lipca).

K 16

kombi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Od dzisiaj można wejść na nowa stronę testową i widać że jest coś na rzeczy z zakładami przez neta w najbliższym czasie... Coś się dzieję robią zmiany mam nadzieję na lepsze ????

spoke 11

spoke

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mnie trochę dziwi, że to wszystko tak długo trwa.
No ale myślę, że do końca stycznia 2012 roku będzie możliwość
już gry przez internet w milenium czy StS.
W sumie to chyba jedyna dobra zmiana jaka przyniosła ta ustawa.

blejd777 2

blejd777

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
podobno od stycznia. Na pewno skorzystam z obstawiania przez internet w sts czy Fortunie. W Sts dziś puściłem kupon i nawet po odjęciu podatku podatku wygrana jest wyższa niż w bet-at-home.
Mam nadzieję, że już na początku roku będzie można typować przez internet