>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Zakłady przez internet ;]

G 7

garrincha

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Grajac przez internet u nich. Mam rozumiec stawka min. 2 pln jest jak u naziemnego, a maksymalny pułap sa jakies blokady. Single mozna grac bez przeszkód? A grajac na live, sa usterki u nich? Chodzi mi czy normalnie wszystko ładnie hula i daje sie grac?

slaviu 108

slaviu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Grajac przez internet u nich. Mam rozumiec stawka min. 2 pln jest jak u naziemnego, a maksymalny pułap sa jakies blokady. Single mozna grac bez przeszkód? A grajac na live, sa usterki u nich? Chodzi mi czy normalnie wszystko ładnie hula i daje sie grac?

Live to u nich nie pograsz bo po prostu nie mają zakładów live póki co. Co do stawek to min. 2 zł na zakład prosty, a ograniczenia są co do wygranych --&gt; https://www.milenium.pl/pdf/Of_Kom_nr_22_ograniczenia_wygranych_2012-02-23.pdf
Co do stawek max to nie wiem, jak chciałem zagrać za grubszą kasę to 2 razy moje kupony (oczywiście wygrane) po prostu wyparowały, ale o tym pisałem w innym wątku (&quot;Kupon widmo&quot;). Po tych incydentach zagrałem jeszcze parę razy grubiej (500-600 zł) i robiłem screeny ???? kupony były przyjmowane i wypłacane. Także o górnych limitach trudno coś powiedzieć, ja mam złą opinię o tym bukmacherze, śmierdzi mi u nich to anulowanie kuponów bez słowa - może tak właśnie egzekwują limity stawek... Przerzuciłem się na Fortunę i póki co zdecydowanie bardziej polecam. Żadnych problemów, jest gra live, dodatkowym plusem jest możliwość zawierania zakładów całą dobę (w Milenium w godz. 23:59 - 8:00 nie zagrasz).

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
hopkirk +3 Punkty
G 7

garrincha

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co do tych kuponów widmo jak piszesz to jakies zarty sobie chyba robią. Miałes wygrane i ci je anulowali po prostu na to wychodzi, śmiech na sali. Ale jak bys miał przegrane to by było dobrze, nie profesjonalne z ich strony takie zagrywki.

Z tymi godzinami też widzę słabo u nich. To wiec wychodzi na to, że najlepszym bukiem naziemnym z możliwością grania online jest Fortuna.

speedy_ut 228

speedy_ut

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tarnów
Jakie metody wpłaty i wypłaty tolerują?
I jakie są ograniczenia wnoszenia zakładów? Chodzi mi o stawke.

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
przez transferuj.pl, czyli wybierasz swój bank ,logujesz się i wklepujesz ich dane, kasa do 15min na koncie
na razie tam przez neta max po 200-300zł grałem i normalnie bez problemów było

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
speedy_ut +3 Punkty (pomoc)
radhu21 635

radhu21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oborniki
czy dziś jest w ogóle szansa, że przeleją mi kasę z banku na konto w millenium?

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z tego co wiem to Millenium nie działa w święta.

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Dzisiaj w nocy na stronach Milenium zobaczyłem komunikat (blokada kuponu), że zakłady internetowe zawierać można dopiero od 8 rano i do 23.59. Czy oni oszaleli? ????
Edit: zresztą, teraz widzę, że w jednym z postów wyżej takie info o godzinach Milenium &quot;online&quot; jest ...
Szkoda gadać ...

funias 691

funias

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Historyczne :)
Podczas zakładów w millenium otrzymuję się punkty, które potem można wymieniać na jakieś kredyty do gry. Ktoś może miał z tym do czynienia i może przybliżyć na czym to polega? Jak mam jeden kredyt to co z nim mogę zrobić? ????

madman01 1K

madman01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Podczas zakładów w millenium otrzymuję się punkty, które potem można wymieniać na jakieś kredyty do gry. Ktoś może miał z tym do czynienia i może przybliżyć na czym to polega? Jak mam jeden kredyt to co z nim mogę zrobić? ????
Za jeden kredyt da sie chyba puscic zaklad rozpisowy na jedna kombinacje tak mi odpowiedzial support milenium, za dwa kredyty juz mozesz puscic zaklad prosty.

piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
Wypłata na konto dotarła błyskawicznie - zleciłem w sobotę późnym wieczorem (wiadomo, że w weekendy banki nie pracują), a dziś po 15:00 była już u mnie na koncie :jezora:

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
To może ja się wypowiem bo wielu opinii nie ma na temat tego buka. Po pierwsze Weryfikacja konta i wpłata przebiegły zaskakująco szybko. Po drugie mi ten buk bardzo pasuje bo głównie gram kosza i widziałem,że często mają zaniżoną linię. No i mają zakłady na zawodników z Polskiej ligi,chyba jako jedyny buk na rynku,dla mnie to jest największy atut i pewnie od tej pory będę tam dużo grał. Kursy też wydają się niezłe,bo nawet odliczając podatek to przykładowo na handi był u nich kurs większy niż w internetowych i wychodzi mniej więcej na 0.
Jedyny duży minus póki co to,że ten buk działa rzeczywiście do północy ????

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Co do linii mają naprawdę dobre, często lepsze niż w marathonbecie Webster 12,5 u nich 10,5 taki przykład. W dodatku dobrą opcją jest łączenie kilku typów z jednego spotkania w AKO