>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Zakłady przez internet ;]

madman01 1K

madman01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A ja mam inne pytanie: ile godzin idzie wplata do Milenium przez transferuj.pl?

madman01 1K

madman01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no to u mnie juz 3 godziny, ale chyba z banku do transferuj troche dluzej

spoke 11

spoke

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
U mnie po 2 minutach kasa była na koncie ...

madman01 1K

madman01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W milenium nie ma handicapow -1? Bo jakoś nie znalazłem? Tylko same azjatyckie są?

mariuszm127 134

mariuszm127

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam ????
Jak wygląda sprawa z wypłatą? Teoretycznie wypłacają w ciągu 7 dni, ale może zdażyło się komuś mieć kasę wcześniej? ????
Konkretnie chodzi mi o mbank ????

danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Mam dokładnie takie samo pytanie. Dobrze by było żeby kasa była w ciągu 3 dni, ile wam szła wypłata?

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Wszystko zależy od banku w jakim posiadacie konta przelew idzie max do 4 dni.

K 0

kg111

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, chciałbym grać przez internet i mam pytanie, czy za prowadzenie konta są pobierane jakieś opłaty i czy są jakieś prowizje odbierane od wygranej. Regulamin przejrzałem i za bardzo nie widziałem tam nic takiego ale wolę się spytać osób, które już mają takie konto. I jeszcze chciałem się dowiedzieć czy jest jakaś minimalna kwota od której można wypłacać pieniądze.

T 98

tomisdz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, chciałbym grać przez internet i mam pytanie, czy za prowadzenie konta są pobierane jakieś opłaty i czy są jakieś prowizje odbierane od wygranej. Regulamin przejrzałem i za bardzo nie widziałem tam nic takiego ale wolę się spytać osób, które już mają takie konto. I jeszcze chciałem się dowiedzieć czy jest jakaś minimalna kwota od której można wypłacać pieniądze.

Za prowadzenie konta nie jest pobierana żadna opłata. co do wygranej to nie ma żadnej prowizji z tego co się orientuje. Co do wypłaty to nie jestem pewien ale nie ma minimalnej kwoty jaką możną wypłacić ale niech wypowiedzą się inni którzy mają w Milenium konto.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
kg111 +1 Punkty
P 53

pablos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
PL
Mam pytanie: Po jakim czasie (mniej więcej) od zakończenia spotkania są rozliczane kupony/zdarzenia (chodzi mi głównie o piłkę nożną)? Mam na myśli czy jest to kilka(naście) minut czy jest to dłuższa kwestia (ileś tam godzin).

slaviu 108

slaviu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Mam pytanie: Po jakim czasie (mniej więcej) od zakończenia spotkania są rozliczane kupony/zdarzenia (chodzi mi głównie o piłkę nożną)? Mam na myśli czy jest to kilka(naście) minut czy jest to dłuższa kwestia (ileś tam godzin).

Jeśli grasz popularne ligi to kupony są rozliczane bardzo szybko, max kilka minut. Jednak przy niższych ligach w piłce nożnej, albo mniej popularnych dyscyplinach trwa to dłużej. Ja np. wczoraj grałem austriacką piłkę ręczną i czekałem na rozliczenie ok 3,5h. Co do nożnej to najdłużej czekałem na rozliczenie meczu II ligi tureckiej, ok 1,5h.

B 0

banyprg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

nocne MLB idzie +- do 5 godzin, z własnego doświadczenia ;)

tomek-28-11 15

tomek-28-11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie znalazlem tu odp, lub przeoczylem..ale jak dlugo trwa weryfikacja konta zeby moc wplacic? Zarejestrowalem sie rano i do tej pory mam w weryfikacji..