>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wypłata z Moneybookers - Skrill

S 2

securebet

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Musze wypłacić kase do czwartku absolutnie najpóźniej,jesli zlece wypłatę powiedzmy piatek,sobota.to kiedy powinna dojść?będę miał duży problem jak nie dojdzie do czwartku do mbanku. Są jakies informacje jak teraz bedzie w tym tygodniu?To ze by kasa przynajmniej 1k pojawila sie na czwartek to dla mnie byc albo nie byc i jesli bylaby powtorka to kazde obejscie bedzie dobre

jkula 2

jkula

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swidnik
Zlecał ktoś może ostatnio wypłatę na konto ? Jak to teraz wygląda ? Ile trwa wyplata ?
Edit: Dla zainteresowanych wszystko bardzo dobrze
Dziś ( środa 28.07.10 ) zleciłem wyplatę na konto w mBanku o 8:02 ( ok 8:15 miałem w wyciągu z konta, że operacja została przetworzona ) i tego samego dnia kasa o 19 była już na koncie. Duży plus dla MB

rafalo 13

rafalo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kolba
Zlecał ktoś może ostatnio wypłatę na konto ? Jak to teraz wygląda ? Ile trwa wyplata ?
Ja zleciłem w poniedziałek rano i we wtorek kasę miałem już na koncie, więc chyba uporali się już z problemami:grin:

P 0

prezydent

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Właśnie o to się rozchodzi, iż zleciłem wypłatę do Mbanku przedwczoraj po 21 i jeszcze się tych pieniędzy na koncie nie doczekałem kur... ich mać

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
Właśnie o to się rozchodzi, iż zleciłem wypłatę do Mbanku przedwczoraj po 21 i jeszcze się tych pieniędzy na koncie nie doczekałem kur... ich mać
Przed wczoraj była niedziela. Radzę ochłonąć i poczekać cierpliwie ;-).
To zaledwie nie całe półtorej dnia.
Inny tutaj czekali na pieniądze po 2-3 tygodnie. Radzę uzbroić się w cierpliwość.

D 0

daniel10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja jestem za to mile zaskoczony, wczoraj wieczorem zrobiłem zlecenie wypłaty oraz dzisiaj rano i obydwie sumy juz mam na koncie w mbanku ???? nawet ta z rana już jest, szok!

zanziba 99

zanziba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zabrze
Jak wygląda ostatnio wypłata z MB ? Już minęły te problemy kiedy to 2 tygodnie czekania na kasę to była norma ?

zuberek89 85

zuberek89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ile trwa wpłata na MB przez millenium przelewy24 czekam juz dośc dlugo i nie ma :?

kanas 352

kanas

"Gram grubo"
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Elblag
Echh, wczoraj po południu wypłacałem i do dziś nie ma. Trochę się wnerwie jak dziś kaska nie dojdzie :S

pokerzysta 98

pokerzysta

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ile idzie wypłata z MB na inteligo? Bo boje sie zamrozić kase na 2 tygodnie a obiło mi się o uszy, że tyle może iść.

kanas 352

kanas

"Gram grubo"
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Elblag
Ile idzie wypłata z MB na inteligo? Bo boje sie zamrozić kase na 2 tygodnie a obiło mi się o uszy, że tyle może iść.

juz jest wszystko w porządku max 2 dni robocze

S 0

sanctuary

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
panowie to jak mam wpisac numery do wyplaty
czyli np dwie pierwsze cyfry konta i cztery ostatnie ???

G 0

grabson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, Ja mam następujący problem. Otóż dzisiaj wpłaciłem na mb 100 zł za pomocą mtransfer, i nie mogę przelać tego do bukmachera ani wypłacić, wyświetla mi się taki komunikat:
&quot;Transakcja nie może być zrealizowana, gdyż opcja dokonywania przelewów wychodzących i płatności kartą kredytową/ debetową z Państwa konta została zablokowana. Aby ją odblokowac należy wpłacić środki na Państwa konto Moneybookers za pomocą przelewu bankowego.&quot;
Co musze dokładnie zrobić abym mógł przelać pieniądze z mb do bukmachera?

niesmak_1984 0

niesmak_1984

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, Ja mam następujący problem. Otóż dzisiaj wpłaciłem na mb 100 zł za pomocą mtransfer, i nie mogę przelać tego do bukmachera ani wypłacić, wyświetla mi się taki komunikat:
&quot;Transakcja nie może być zrealizowana, gdyż opcja dokonywania przelewów wychodzących i płatności kartą kredytową/ debetową z Państwa konta została zablokowana. Aby ją odblokowac należy wpłacić środki na Państwa konto Moneybookers za pomocą przelewu bankowego.&quot;
Co musze dokładnie zrobić abym mógł przelać pieniądze z mb do bukmachera?

Zadzwoń do nich i wyjaśnij to ...
a wpłacałeś z własnego konta ??