>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wypłata z Moneybookers - Skrill

H 3

hugoboss24

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam panowie mam pytanie!! czy grajac w polce w buka i jadac do angli i zakladajac tam konto bankowe mozna wyplacic kase z buka legalnie i 0% podatku czy tam przy wyplacie kasy z buka na angielskie konto zabieraja podatek od sumy wyplacaniej czy tam wogule to nie jest opodatkowane i legalne w 100% pozdrawiam!!

S 42

szuwi1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dziękujemy za Pana wiadomość.
pragniemy Pana poinformować, że robimy co w naszej mocy ażeby usunąć problem, który spowodował opóźnienia, ale jako że nie możemy mieć pewności kiedy zostanie to zrobione, nie możemy też podać konkretnego przedziału czasowego. Mamy nadzieję i podstawy ku temu żeby stwierdzić, że status quo zostanie przywrócony w przeciągu najbliższych dwóch tygodni.
Przepraszamy za jakiekolwiek komplikacje, które mogły wyniknąć z zaistniałej sytuacji.
Pozdrawiamy serdecznie,
Jarek
Biuro Obsługi Klienta Moneybookers

Ale sie dlugo z tym bujają, coś nieprawdopodobnego ????

K 2

kaysersoze

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mam pytanie odnośnie postu powyżej. czy jeśli wpłacisz tą kasę którą masz w moneybookers do buka i od buka bezpośrednio wpłacisz na konto bankowe robiąc na przykład wcześniej przelew z tego samego konta to czy możesz sobie przesłać bezpośrednio na konto kasę? może to jest rozwiązanie.

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czyli co dalej maja te problemy ? :/ myslalem ze juz to ogarneli i nastawiłem sie na hajs a tu zonk.dostał ktos wyplaty z zeszłej srody lub czwartku ?

Kayser tak powinno to przejsc al czasem mozna wyplacic tylko tyle na konto ile sie zrobilo depo + wygrane.

jkula 2

jkula

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swidnik
Problemy z polskim kontem nadal istnieją, co gorsza nie są w stanie przewidzieć kiedy uda się je rozwiązać.
Osobiście polecam wypłatę na kartę Visa, którą realizuje Angielski oddział Moneybookers. Wprawdzie 4 dni czekałem ale zawsze to lepiej niż 2 tygodnie. Poza tym myślę, że mogło to tyle trwać ze względu na fakt, iż to była moja pierwsza wypłata na katę u nich ( zawsze robiłem na konto ).

wojas 11

wojas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
banda złodziei, nie dość, że 7 zł biorą za przelew to jeszcze tyle czekać, pewnie obracają pieniędzmi na jakichś lokatach... 12 zleciłem przelew, trzeba by ich było postraszyć jakoś... Sporo pieniędzy mam do wypłaty, już nigdy tego nie zrobię, żeby przez nich wypłacać...

L 237

lookash

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zleciłem w poprzednią niedzielę 11ego ( to tak jakby w poniedziałek) i kasy dalej nie widać. Wcześniejsza szła od 5tego w pon do 9 w piątek. Chyba trzeba będzie pomyśleć o założeniu tej karty..

edit : swoją drogą też niedawno jak kasa była mi potrzebna, to z MB wysłałem do betguna, przelew zrobiony o 7 , po 15 kasa na koncie, żadnych obrotów tylko biorą 16zł prowizji(jak trzymasz mniej niż 3 dni wpłaconą kasę), wolę jednak wydać te 9 zł więcej i bez ciśnień mieć odrazu sianko na koncie ???? ostatnia wypłata na konto przez mb..

D 0

daniel10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja zleciłem wypłatę z MB 7 lipca, kase dostałem 15 lipca. Później zleciłem 16 lipca i pewnie dostane ok. 23 lipca.

wojas 11

wojas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
raportujcie tutaj jak dostaniecie kasę.... przynajmniej wiadomo będzie co i jak.

T 0

tijuanafrog

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie pytanko: wyplacalem z mb przez ich karte - bankomat siana nie wydal a z mb zniknela mial ktos tak?

rans 0

rans

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
To_run
1 wypłatę dostałem po tygodniu
2 wypłata zlecona w niedzielę 11 i jeszcze pieniędzy nie ma...

kanas 352

kanas

"Gram grubo"
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Elblag
dostałem we wtorek kase na MB, wpłaciłem do expekt, postawiłem na wisłe, zleciłem wypłatę, kasa wczoraj na koncie ????

W 0

wujotek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
cos mam przeczucie ze chyba zrobili przelewy chocby z 15.07 choc nie ma id to jest adnotacja last transaction - kwota wiec jakby od nich ju to wyszlo pytanie kiedy przyjdzie oby...

G 6

gabiia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tutaj możesz wypłacić swoje środki. ZLEĆ WYPŁATĘ NA TO SAMO KONTO LUB KARTĘ, Z KTÓRYCH WPŁACAŁEŚ ŚRODKI. W PRZECIWNYM RAZIE TWOJA WYPŁATA MOŻE ZOSTAĆ ANULOWANA. W przypadku kart MasterCard, prosimy o wypłatę przelewem bankowym na konto powiązane z kartą.

betclick ;)

Nie szkodzi że tak mają napisane, nigdy do nich nie wpłacałam z konta bankowego , a wypłacili mi na konto bankowe bez problemu po wpłacie pieniędzy z MB.