>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wypłata z Moneybookers - Skrill

G 6

gabiia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kasa z poniedziałku doszła rano, a ta z 16 lipca wieczorem;)

Tzn.,że już troszkę się poprawiło u nich ?doszła Ci kasa z którego poniedziałku 19 lipca czy 12 lipca ?

S 42

szuwi1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dziękujemy za skontaktowanie się z biurem obsługi klienta Moneybookers.
Pragniemy Pana poinformować, że w związku z problemami technicznymi, których doświadczyliśmy zarówno wypłaty jak i wpłaty na polskie konta bankowe podległy opoźnieniom.
Zarówno nasz dział techniczny jak i finansowy pracuje nad rozwiązaniem problemu i z informacji, które zostały nam udostępnione wynika, że status quo będzie przywrócony do końca tego tygodnia.

S 11

sharki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gostyn
wyplata zlecona 15 Jul 10 14:37 na konto BZWBK i pieniazki dzis trafily na konto troche trwalo ale doszly

amairgen 0

amairgen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
NT
Nareszcie, zlecone 14.07 pieniądze doszły (mbank) jednak z usług MB chyba zrezygnuje ????

D 0

daniel10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wypłata zlecona 16 lipca i dzisiaj znalazła się na koncie mbanku ???? hurraaaaaa dzięki ci o wielki MB! ????

rafalo 13

rafalo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kolba
Nie wiem czemu u was takie kłopoty z tym MB, u mnie wszystko w porządku i na wielki ✅ dla nich. Wczoraj kasę wypłacałem i dziś jest już na koncie:grin:, a poza tym karta MB to całkiem przyjemna rzecz:cool:

C 0

cristofo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
moze juz sie skonczyly problemy ja przed chwila zlecilem wyplate zoabczymy kiedy dojdzie

dpi 0

dpi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zleciłem wypłatę 2 dni temu ok 13 godziny dziś już jest na koncie w PKO. czyli normalnie jak zawsze :grin:

G 6

gabiia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kasa wczoraj po południu przelana dziś w obiad na mBank ....w ciągu 21 h ✅

C 0

chudy87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam!
Probuje wypłacić pieniądze z Moneybookers.com na moje konto w BZWBK. Chcąc dodać moje konto bankwe prosi mnie o Numer rozliczeniowy banku a ja nigdzie nie moge tego znaleźć.
Proszę o pomoc
Z góry dziekuje!
Pozdrawiam

dpi 0

dpi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
NRB - numer rozliczeniowy banku to cyfry twojego numeru konta bankowego od 2giej do 10tej

jkula 2

jkula

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swidnik
Gdy zrobią już pożądek z automatycznym systemem powinno być lepiej z wypłatami niż wcześniej.
Z BRE banku pieniądze wychodzą tylko o 8:00 i 11:30. Jak testowałem wypłaty z MB na konto bankowe i nie zleciłem jej do 10 kasa najwcześniej na mbank dochodziła po 18:00 następnego dnia. Ogólnie żadko kiedy dochodziła tego samego dnia nawet jak zlecałem o 6:00.
W PEKAO S.A. pieniądze wychodzą o 8:30, 12:30 i 15:00 więc wypłaty zlecone i zatwierdzone przed 11 powinny dochodzić jeszcze tego samego dnia.
Tyle jeśli chodzi o mechanizmy bankowe. Dodam jeszcze że w Polsce piątki, soboty i niedziele żądzą się swoimi prawami tj. banki wolą przerzucać na poniedziałek księgowanie piątkowych transakcji.