>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Własny interes/biznes

damianczyk 0

damianczyk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
prawda jest taka że o maszynie możecie pomarzyć gdyż wiadomo kto ma nad nimi kontrole i może sobie na nie pozwolić
Więc się nie łódźcie.

shen 325

shen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Mam fajny pomysł,nawet mam środki tylko z dostawą jest wielki problem:-D mianowicie: pewnie większość z was kojarzy sklepy Dopalacze.com-sprzedają tam legalne zamienniki narkotyków(Autor nie namawia,nie korzysta,niema związków z mafia i co tam sobie ktoś jeszcze pomyśli to też nie:-D)Mianowicie łatwo jest skopiować pomysł jaki mają te sklepy,tylko działać w internecie.Po pierwsze kupujemy domene o nazwie kojarzącej się z dopalacze.com lub wogule kojarzącej się z niedozwolonymi substancjami np Legalne Narkotyki.com ,cena około 60pln za rok,tworzymy(jak mamy kase) stronę,lub kopiujemy skrypt z innej stronki.50% pracy już mamy za sobą.Wysyłka wiadomo coś jak z allegro.Trzymamy się prawa i oferujemy tylko legalne odpowiedniki nielegalnych substancji Nie łamiemy prawa więc mogą nam naskoczyć:jezora:.Ale tu zaczynają się schody,o ile rozreklamować nasz sklep jest łatwo,to z dostawą artykułów do naszego sklepu jest na początku i w ogule ogromny problem:kwasny4565:.Można kupić sprzedawane przez nas artykuły :-D w Polsce tylko jest to nie opłacalne,jak ktoś ma dziadka w Kolumbii czy gdzieś tam to już lepiej:-D,wiadomo no miejscu takie rzeczy kosztują groszę,są też w pełni legalne tylko jak napisałem z dostawą do PL jest problem.Co o tym myślicie?.Idea jest taka że postępujemy w 100% zgodnie z prawem,które naginamy ale go nie łamiemy czyli otwieramy Smartshop i zarabiamy fortune.:-D

S 11

support75

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tym handluja ci ktorzy wczesniej zajmowali sie handel w dyskotekach, na osiedlach itp.
jesli nie siedzisz w tym to tego biznesu nie otworzysz.

2211kiler 2

2211kiler

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
No ale nei wiem czy wiecie ale większość tych substancji na dniach będzie jako zakazane w Polsce :p

2211kiler 2

2211kiler

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
Według mnie otwieranie takiego biznesu i tak nie ma sensu no pomijam fakt że nie będzie to proste w obecnej sytuacji, mam na myśli nagonke na te sklepy z każdej strony. I czy warto się w to pakować jak za chwile będziemy musieli to zamykać bo jakoś mi się zdaje że ta poprawka do substancj izakazanych zostanie uchwalona na pewno :p

S 11

support75

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mam na myśli nagonke na te sklepy z każdej strony

to wpływa bardzo korzystnie, sklepy sa reklamowane przez prase za darmo. nigdy nie wiedzialbym o takim sklepie gdyby nie wlasnia prasa-telewizja. teraz gdybym chcial takie cos brac po prsotu bym kogos zapytal czy jest taki w sklep w miescie i juz staje sie ich klientem mimo tego ze sklep nie wydal na reklame ani zlotowki.

malutki_194 0

malutki_194

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przecież tym interesem nie zajmują się &quot;zwykli&quot; ludzie. Oglądałem w TV program o tym to urzędnicy którzy nie chcieli wydać koncesji byli zastraszani, podobnie jak dziennikarze robiący materiał. Zapomnij że ktoś z zewnątrz zostanie dopuszczony do tego interesu.

2211kiler 2

2211kiler

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
Mi nie chodzi o nagonke ze strony brukowców tylk oze strony każdego możliwego urzędu :p A też uważam że ze zewnątrzn ikt nei wjedzie w tego inetersa :p

ryba_gangsta12 665

ryba_gangsta12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestem...?
A mnie zastanawia ile muszą płacić haraczu ci co mają ten interes z dopalaczami, przecież mafia pewnie się już do nich dobrała... W takie rzeczy lepiej się nie bawcie, sprzedawanie takiego czegoś to działka mafii...

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lowicz
ci od dopalaczy to banda chamskich cwaniaków jeszcze gdzies czytałem że na opakowaniach pisza iż są to środki dla zwierząt żeby je swobodnie sprzedawać :!: w jakimś większym mieście czytałem że nie mogli sobie poradzic ze sklepami to przyszedł sanepid i zamknął sklep na kilkanaście dni pod jakimś błachym pozorem i tak kilka razy i to jest najlepsza metoda na tych cwaniaczków.

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
ci od dopalaczy to banda chamskich cwaniaków jeszcze gdzies czytałem że na opakowaniach pisza iż są to środki dla zwierząt żeby je swobodnie sprzedawać :!: w jakimś większym mieście czytałem że nie mogli sobie poradzic ze sklepami to przyszedł sanepid i zamknął sklep na kilkanaście dni pod jakimś błachym pozorem i tak kilka razy i to jest najlepsza metoda na tych cwaniaczków.

a ja gdzies czytalem ze to co oni sprzedaja oficjalnie sa to &#39;materialy kolekcjonerskie&#39; ????
nie ma to jak dropsy zbierac, tak czy inaczej w Polsce dlugo te sklepy raczej niepociagna

blaster 0

blaster

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
na opakowaniu jest napisane mniej wiecej&quot; Produkt nie nadaje sie do spożycia przez ludzi&quot; , ale ryje beret niemiłosiernie

tomekbdg 0

tomekbdg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Najlepiej otworzyć siec Zakładów Bukamacherskich i bym miał całą Wasza kase ????

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lbn
Moj kumpel z Odiedla taki dorobkiewicz, ma właśnie taki sklep z dopalaczami, i szczerze mówiąc czesto brakuje towaru i sklep jest zamknięty, więc popyt chyba jest, co zrobić? trzeba wyplewić to narkomańskie ścierwo z naszych ulic????

komaro 0

komaro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
daleki wschód
Moim zdaniem dobrym sposobem na własny biznes jest otworzenie internetowego sklepu odzieżowego z własną marką. Można zareklamować się w sieci jako marka nastawiona na kibiców, sportowców, młodzież, czy jakąś inną grupę społeczną. Na start nie potrzebowalibyśmy ogromnej sumy pieniędzy, a ilość towaru uzależnialibyśmy od zamówień nie ponosząc na początku wielkich strat. Co prawda wymagałoby trochę czasu, aby stać się rozpoznawalną marką w sieci, ale przykład firmy np. &quot;Football Fans&quot; jest przykładem na to, że można. Koszt wyrobu takich ciuchów nie jest duży, a możemy sprzedać je nawet dwukrotnie drożej.Na pewno nie będzie to takie łatwe jak jest to tu napisane, jednak myślę, że mając dobry pomysł można na tym zarobić.

M 0

macgywer9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Własna marka odzieżowa to jest całkiem dobry pomysł, z tym,że trzeba dobrze się zareklamować, znać potrzeby konsumentów czyli wiedzieć co produkować. Byle łachy każdy potrafi uszyć. Jeżeli dobrej jakości byłyby ciuszki to w sumie ma to duże powodzenie, przynajmniej tak mi się wydaje.

G 0

gangster

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kupno mieszkania
Witam. Mam taki pomysł… może nie jest to biznes jak zarobić kase ale też nie wiedziałem gdzie to napisać. Bardziej chciał bym się was doradzić co o tym myślicie czy może zajmowaliście się takim czymś albo ktos z waszych znajomych? A dokładnie chodzi mi o kupienie mieszkania w Opolu i wynajmować go studenta. Takie mieszkanie 2 pokojowe kosztuje około 150 000zł w którym mogłyby by mieszkać 4 osoby ( 2 w każdym pokoju) . Wziął bym na to kredyt około 100tys (reszta wkład własny) i tą kasę co płacili by mi studenci spłacał bym ratę za kredyt. Cena za wynajęcie od osoby to około 350zł czyli razem 1400zł z tego 250zł czynszu zapłacić i pozostaje 1150zł na spłatę kredytu. Chodzi mi o to żeby nic do tego nie dokładać ani też nic z tego nie mieć a dopiero po spłacie kredytu mieć z tego jakieś zyski. Czyli po około 8latach. Myśle żeby tak zrobić żeby mieć za te 8lat jakiś dodatkowy dochód bez jakiejkolwiek pracy. Takie bardziej zabezpieczenie na przyszłość. A studenci z Opolu zawsze będą wiec zawsze będzie komu wynajmować. Co o tym myślicie? Bo według mnie jest to dobry pomysł.