Mam fajny pomysł,nawet mam środki tylko z dostawą jest wielki problem:-D mianowicie: pewnie większość z was kojarzy sklepy Dopalacze.com-sprzedają tam legalne zamienniki narkotyków(Autor nie namawia,nie korzysta,niema związków z mafia i co tam sobie ktoś jeszcze pomyśli to też nie:-D)Mianowicie łatwo jest skopiować pomysł jaki mają te sklepy,tylko działać w internecie.Po pierwsze kupujemy domene o nazwie kojarzącej się z dopalacze.com lub wogule kojarzącej się z niedozwolonymi substancjami np Legalne Narkotyki.com ,cena około 60pln za rok,tworzymy(jak mamy kase) stronę,lub kopiujemy skrypt z innej stronki.50% pracy już mamy za sobą.Wysyłka wiadomo coś jak z allegro.Trzymamy się prawa i oferujemy tylko legalne odpowiedniki nielegalnych substancji Nie łamiemy prawa więc mogą nam naskoczyć:jezora:.Ale tu zaczynają się schody,o ile rozreklamować nasz sklep jest łatwo,to z dostawą artykułów do naszego sklepu jest na początku i w ogule ogromny problem:kwasny4565:.Można kupić sprzedawane przez nas artykuły :-D w Polsce tylko jest to nie opłacalne,jak ktoś ma dziadka w Kolumbii czy gdzieś tam to już lepiej:-D,wiadomo no miejscu takie rzeczy kosztują groszę,są też w pełni legalne tylko jak napisałem z dostawą do PL jest problem.Co o tym myślicie?.Idea jest taka że postępujemy w 100% zgodnie z prawem,które naginamy ale go nie łamiemy czyli otwieramy Smartshop i zarabiamy fortune.:-D