>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
timao 178

timao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Myslowice
Verdasco bardzo źle na razie. Medvedev pomagał jak mu, żeby się połamać

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Trzymajcie się tematu a tego typu sprawy wyjaśniajcie na PW.

Postaw sie w jego sytuacji. Gosc widzi, ze ten delikwent jest online i przeglada temat, ten mu wyslal pewnie z 5 pw i nie dostal odpowiedzi, totalna zlewka. To jak ma sie czuc?
Swoja droga swietne prywatne wiadomosci wysyla ten caly patced, od tego czasu staram sie nie miec z nim do czynienia.

minglee 312

minglee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
100
Graty, G2 zagrało tragicznie, szczególnie na bocie
Imo zlekceważyli H2k w champion select, 4 adc przy tak wyrównanych teamach to samobójstwo

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie zauważyłem, że praktycznie full AD poszli, do tego zwątpiłem po tym co widziałem na 1 mapie. Zagrałem przeciwko swojemu typowi w dziale i tak to się kończy. Teraz czekam na champion select i trzecią mapę może będzie się dało choć trochę odrobić.

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
LKS Lomza
Postaw sie w jego sytuacji. Gosc widzi, ze ten delikwent jest online i przeglada temat, ten mu wyslal pewnie z 5 pw i nie dostal odpowiedzi, totalna zlewka. To jak ma sie czuc?
Swoja droga swietne prywatne wiadomosci wysyla ten caly patced, od tego czasu staram sie nie miec z nim do czynienia.

Rozumiem go. Ale Forum nie może nic z takim userem zrobić. Na Forum jest zakaz jakichkolwiek pożyczek i jeśli się pożycza to na własną rękę.

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Co to buki dzis tak baskonie faworyzują ? Maccabi gra słabo,ale tam paka jest i odpalić może,na tyle,ze ich pozamiata.

marcinmotyl 168

marcinmotyl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Marcin, a Ty sie jeszcze nie nauczyłeś,ze sie takich kursów nie gra. Widac wszyscy muszą poznać gorzki smak porażki na takich kursach....ja na szczęscie mam to za sobą:]
Niby tak raczej nie gram takich kursów ale tu sobie myślę a dołoże tak na podbicie tam do przerwy już pewnie będzie wyjaśnione a tu masz taki horror

timao 178

timao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Myslowice
Medvedev się teraz fajnie rozegrał, nie popełniał już tylu błędów przy dłuższych wymianach

gold182 77

gold182

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
UK
Cs na 20 cos ciekawego wg znawcow? kubaM wspominal o hellraisers. Warto?

K 263

kubam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Cs na 20 cos ciekawego wg znawcow? kubaM wspominal o hellraisers. Warto?

Teraz dopiero patrzę, że grają ze standinem.. LDLC to ogólnie biedaki, na nuke Hellraisers powinno niby ogarnąć, jak dla mnie tylko dzisiejsze mecze już live do grania.

K 263

kubam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sam pograłem Kinguin na cobblu po @5 i po @3, mam nadzieję że zamknę jak będą prowadzić.

gold182 77

gold182

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
UK
Teraz dopiero patrzę, że grają ze standinem.. LDLC to ogólnie biedaki, na nuke Hellraisers powinno niby ogarnąć, jak dla mnie tylko dzisiejsze mecze już live do grania.

Ok dzieki

Status
Zamknięty.