Nie moja kasa,nie moja sprawa,ale kolego,najbardziej to Ty się sam dymsz,grając wszystko jak leci,bo nie sądze,że masz,aż taką wiedzeCałoroczny ladnie dyma mnie dziś, teraz chciałem pograć 3 set Kadlcek - dog w pinglu, i oczywiście nie było takiej możliwości a on łatwo wygrał. Ale oni mnie dziś wyprowadzają z równowagi
Pingla na becie obserwuje od miesiąca około i kojarzę te nazwiska kto jak gra, itp. I wiem kiedy łapać dobre kursy na pojedyncze sety, rzadko tam ktoś wygrywa 3:0, łapałem gemy dogów po @5 i wchodziły, nie mówię że się znam ale obserwuję i raczej dawało miNie moja kasa,nie moja sprawa,ale kolego,najbardziej to Ty się sam dymsz,grając wszystko jak leci,bo nie sądze,że masz,aż taką wiedzetym sposobem daleko nie zajedziesz.
No i niech wchodzi jak najczęściej. :]Pingla na becie obserwuje od miesiąca około i kojarzę te nazwiska kto jak gra, itp. I wiem kiedy łapać dobre kursy na pojedyncze sety, rzadko tam ktoś wygrywa 3:0, łapałem gemy dogów po @5 i wchodziły, nie mówię że się znam ale obserwuję i raczej dawało mi![]()
Dzien dobry! Kolejny dzien urlopu, czas znowu byc na mega plus ???? powodzenia przyjaciele!!