Proszę bardzo, człowiek przestaje oglądać przy +20, wchodzi na kompa i się dowiaduje, że te lapsy z Jazz przegrywają jako przedostatni typ tasiemkę @ 91. Nie bolałoby tak bardzo gdyby nie świadomość tej przewagi jaką mieli
Ale ja jestem marny, od rana
Jakies patalachy z indonezji z kosza 1-kwarta 9pkt, to bach gram ich do połowy under 23,5, no i te 23 to oni już walą po 5min drugiej kwarty ????
To się nazywa granie...daje sobie spokój z tym niedługo bo patologie odwalam grając taki SHIT
No i oczywiście później cegła i kończą na wyniku 25 ???? jakie to przewidywalne...
Brawo bet!
Stawiasz na set doga w pingla, jest 1:4 i byloby fajna kwota do zamknięcia a oni zamykają rynek a przy 7:7 otwierają hahah dobrze że zamknąłem z leciusienkim zyskiem bo przegral, co za pajace
Brawo bet!
Stawiasz na set doga w pingla, jest 1:4 i byloby fajna kwota do zamknięcia a oni zamykają rynek a przy 7:7 otwierają hahah dobrze że zamknąłem z leciusienkim zyskiem bo przegral, co za pajace
Tak, wałkarze, specjalnie go pogralem żeby zamknąć z zyskiem bo tam.często w pingla dog robi przewagę a potem przegrywa a oni zamknęli rynek niewiadomo dlaczego a tu nagle 7:7 i wtedy się martw ????