Anadolu vs Milano
Anadolu @3.30 bet365
Mają 20 minut na wyciągnięcie wyniku porażka będzie sporą niespodzianką i znacznie skomplikują sobie awans do TOP8.
patced gdzie moje psc?
Tomek80 myślisz że Baskonia ogarnie Maccabi ? Tam Maccabi chyba już bez szans na awans a goście mogą pprawić pozycję
A patced milczy. Zarzuca komuś nieuczciwość a sam ma za uszami ... Sory, że tutaj, ale na inne sposoby nie odpowiada a Wiem, że ten dział śledzi na bieżąco.
A patced milczy. Zarzuca komuś nieuczciwość a sam ma za uszami ... Sory, że tutaj, ale na inne sposoby nie odpowiada a Wiem, że ten dział śledzi na bieżąco.
Marcin, a Ty sie jeszcze nie nauczyłeś,ze sie takich kursów nie gra. Widac wszyscy muszą poznać gorzki smak porażki na takich kursach....ja na szczęscie mam to za sobą:]Chyba już nie gram takich kursów w pre jak efes dołożyłem do dwóch cs-ów Faze i Kinguin no i Stambuł. Zebym ja sie stresował przez kurs 1.16 :/
:gool: :gool:
dosłownie 10 sekund po napisaniu posta, szybko kontra i brama, można próbować następną bramke naszych, bo grają naprawdę BARDZO dobrze!
2. gol POLSKA @2,00
Gramy w przewadze !
Liga legend mapa 2 zwycięzca H2k @2.75 , G2 bardzo papierowy team, jeśli H2k nie przegra early to powinni to wziąć