>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
slimak9 185

slimak9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mirka Federer oparta o bandy wygląda jakby wejść to baru na wsi o 12 w niedziele to taki widok bym zastał ????

Czwórkę dzieci urodziła, to nie będzie też niewiadomo jak wyglądać

duda 380

duda

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Betis HT @9. Grają lepiej, można spróbować lekko.

vidal 7,7K

vidal

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ale w tym gemie ma szczęścia Federer. Jak nie przełamie Nadala, to już raczej nie wyciągnie.

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nadal całe życie z wujem Tonim, twarda ręka to i charatker musi być

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tu nie chodzi o inwestycje. Gość leci na fejmie z plażówki. Nie atakuje tutaj nikogo, tylko poruszam jedną rzecz. Ludzie biorą w ciemno jego typy, bo wiedzą, że trafia coś tam z jakiejś kategorii sportu to i tutaj ma jakieś pojęcie. Prawda jest taka, znasz się na kilku dyscyplinach = nie znasz się na niczym co potwierdzą prędzej czy później wszelakie statystyk czy saldo na koncie.

Już straciłem nadzieję, że są na tym forum normalni i obiektywni ludzie, ale mi ją przywróciłeś. Zgadzam się w 100%. Pisałem o tym dosyć niedawno i użyłem dokładnie tych samych argumentów, ale rzuciło się na mnie stado psów i tyle z merytorycznej dyskusji było. Sam Roger nie odpowiedział mi na moje pytanie dlaczego mimo próśb Vidala nie wstawił podsumowania miesiąca ze swojego tematu i dlaczego nie rozlicza swoich przegranych zakładów, a wygrane rozlicza natychmiast. Oczywiście znowu rzucili się jego obrońcy. Najgorsze jest to, że nie mam nawet ochoty wchodzić z polemikę z takimi ludźmi bo nie mają żadnych argumentów dlaczego go bronią. Zapewne nawet 18 lat nie mają i stawiają za hajsik od rodziców z fortuny czy innych STS-ów

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
wisla9110 +8 Punkty (prawda)
applause 2,4K

applause

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nadal czy Djoko mieli taką przewagę nad Federem że jak oni wchodzili do tenisa to Roger juz dawno był na topie. Mieli czas, możliwości żeby się przygotować do walki z nim

wisla9110 783

wisla9110

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Po zawodach ten gem był gwoździem do trumny z 40-15 to wyciągnał ;) Brawo Nadal ????

kubarks 2,2K

kubarks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Sundby po raz kolejny przegrany bieg na dystansie w ten sam sposób. Co z tego że prowadzi lub trzyma się za plecami czołówki, skoro on nie jest sprinterem i bieg 30 km przegrywa na ostatniej prostej - nie przypadkowo przeciwko drugiemu sprinterowi z wczoraj ????

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Po zawodach ten gem był gwoździem do trumny z 40-15 to wyciągnał ;) Brawo Nadal ????

To trzeba Hiszpanowi przyznać ile razy Dmitrov miał 30-0 i ten na spokoju wyciągał.
Chyba jednak wygra no ale ma być 4-6!

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wilander mówił głupoty przed meczem że Nadal nie dogoni Federera w szlemach... tego faceta się naprawdę nie poważnie traktować ????

ted // nie da się łagodniej ? np &quot;mówił&quot; ?
E: poprawione ???? Ted jak zwykle dba o kulturę na forum ????

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Drugi wyciągnięty gem, no oby utrzymał do końca przewagę!

Status
Zamknięty.