>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rodżer bierze medicala, ktoś coś, dlaczego?

To samo było w półfinale ze Stanem, &quot;taktyczny medical&quot;. Tylko, że Stan to pusiak i się spalił, z Nadalem oby było inaczej :cool:

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Ciasno w tych biegach, na 4km przed metą Sundby tylko 0,7sek straty....

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mirka Federer oparta o bandy wygląda jakby wejść to baru na wsi o 12 w niedziele to taki widok bym zastał ????

kubarks 2,2K

kubarks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
No ja tam duzo w te sporty nie inwestuje, cholernie ciężko tam coś ugrac w tej zimówce.

Tu nie chodzi o inwestycje. Gość leci na fejmie z plażówki. Nie atakuje tutaj nikogo, tylko poruszam jedną rzecz. Ludzie biorą w ciemno jego typy, bo wiedzą, że trafia coś tam z jakiejś kategorii sportu to i tutaj ma jakieś pojęcie. Prawda jest taka, znasz się na kilku dyscyplinach = nie znasz się na niczym co potwierdzą prędzej czy później wszelakie statystyk czy saldo na koncie.

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Tu nie chodzi o inwestycje. Gość leci na fejmie z plażówki. Nie atakuje tutaj nikogo, tylko poruszam jedną rzecz. Ludzie biorą w ciemno jego typy, bo wiedzą, że trafia coś tam z jakiejś kategorii sportu to i tutaj ma jakieś pojęcie. Prawda jest taka, znasz się na kilku dyscyplinach = nie znasz się na niczym co potwierdzą prędzej czy później wszelakie statystyk czy saldo na koncie.

Zgadzam się,dlatego dorosłem do tego,żeby skupic się na jednej dyscyplinie,ktora przynosi mi korzyści i jest to koszykówka, reszte gram od święta.

Status
Zamknięty.