>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [51]

Status
Zamknięty.
U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bulgar jak poprawi drugi serwis to bedzie atakowal wielkie szlemy w tym roku cos czuje... a tymczasem dzieki ziomek za 3 seta, straty z wczoraj odrobione ???? peace! ...zzzZZZ

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja gram:
Powyżej 3.5 @ 1,40
Henri Kontinen i John Peers @ 1,40
AKO @1.96
nie boisz sie? obczaj z kim Herberty, a wczesniej Rojery i Nestory przegrali ????

lamora365 495

lamora365

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przepraszam za mój wczorajszy typ z ligi Belgijskiej w meczu waregem. Tylko 1:0 więc minus bo stawiałam Over 2.5

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nadal 1.66 bet365 all in ze styczniowych wygranych... najwiekszy all in w moim zyciu.
Albo woz albo przewoz ????
Jak wygram to bailandos i zyjemy na bogato a jak przegram to wczesniej pozegnam sie z bukmacherka, bo bede konczyl swoja kariere ????

gelo-14071 413

gelo-14071

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Niezbyt dobre podejście i oszukiwanie samego siebie. Nawet jak przegrasz to i tak po pewnym czasie wrócisz, żeby się odkuć. Od tego nie ma ucieczki.

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Niezbyt dobre podejście i oszukiwanie samego siebie. Nawet jak przegrasz to i tak po pewnym czasie wrócisz, żeby się odkuć. Od tego nie ma ucieczki.
Ległonisto, z kim ty rozmawiasz.. ja przeszedlem wszystkie etapy hazardu jakie sa ???? ja sie lecze, jestem na dobrej drodze. Poza tym niedlugo biore slub a to od zawsze byl dla mnie limit. Kocham swoja panne najmocniej na swiecie, nigdy przeze mnie nie cierpiala to po slubie na pewno nie bedzie cierpiec przez hazard ????

raczykk 1,5K

raczykk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Ległonisto, z kim ty rozmawiasz.. ja przeszedlem wszystkie etapy hazardu jakie sa ???? ja sie lecze, jestem na dobrej drodze. Poza tym niedlugo biore slub a to od zawsze byl dla mnie limit. Kocham swoja panne najmocniej na swiecie, nigdy przeze mnie nie cierpiala to po slubie na pewno nie bedzie cierpiec przez hazard ????

Mądre podejście! Powodzenia ????

madritista94 571

madritista94

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malbork
Po pierwszych gemach widać juz taktyke Nadala bd ganiał Milosa od lewej do prawej slajsy itp niskie schodzenie na nogach , Jesli bd 4-5 setów Nadal to bierze , jesli Rao chce wygrać musi to zakonczyc w 3

thenormalone-144206 402

thenormalone-144206

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Himalaje

Widzę nawet tutaj na forum dużo osób ma bol tyłka jak widzi (L) to już taka mentalność

K 123

karwan1988

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stad
[TheNormalOne napisał:
;6285459]Widzę nawet tutaj na forum dużo osób ma bol tyłka jak widzi (L) to już taka mentalność

I to niby dojrzały facet przes ślubem, ale kompleksy ma jak gimnazjalista ;)

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
[TheNormalOne napisał:
;6285459]Widzę nawet tutaj na forum dużo osób ma bol tyłka jak widzi (L) to już taka mentalność
Haha i kto to mowi, przeczytaj swoja sygnature. To jest forum bukmacherskie a nie miejsce do chwalenia sie upodobaniami pilkarskimi. To tak jakby ktos zrobil sobie nicka &quot;Donald_kocham_PO&quot;. bez smaku, sensu i rozumu.
I to niby dojrzały facet przes ślubem, ale kompleksy ma jak gimnazjalista :wink:
Haha ja przeciez jestem z gimnazjum. Ale mam pozwolenie od rodzicow na slub. Wszystko zalezy czy WOS zalicze. To mi pojechales.

Nadal pieknie poki co ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
janielski +8 Punkty
S 1,2K

sobolekk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
hahaa, mam rafę po 3.75 na seta, na b365 pokazali, ze Milos ma 2-1 z przełamaniem ????
Powiesz mi po co to zagrales? Wygrasz dadza ci zwrot, przegrasz zabiora kase , bez sensu

Status
Zamknięty.