>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [51]

Status
Zamknięty.
kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
rao gamoń niezły. lob w aut a ten i tak smeczuje za skutkiem jakim to widzieli wszyscy :cool:

lukasz0331 16

lukasz0331

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
CK
Raonic narazie nie robi jakiejs wielkiej krzywdy serwisem, a Nadal mądrze taktycznie, rozrzuca Raonica, a ten lata od lewej do prawej;)

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
hahaa, mam rafę po 3.75 na seta, na b365 pokazali, ze Milos ma 2-1 z przełamaniem ????
Bedzie na 100 procent zwrot. W bet365 kazdy blad (a bylo ich bardzo duzo) byl rozliczany poprawnie, czasami nawet po 2 dniach. Inne mniej znane buki olewaly to, ale bet365 nie oszukasz.

dl13 352

dl13

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Koreański kosz na dzisiaj? Myślę o gospodarzach w obu meczach, wiecie coś o przeciwwskazaniach? :d

dutra 1,8K

dutra

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ległonisto, z kim ty rozmawiasz.. ja przeszedlem wszystkie etapy hazardu jakie sa ???? ja sie lecze, jestem na dobrej drodze. Poza tym niedlugo biore slub a to od zawsze byl dla mnie limit. Kocham swoja panne najmocniej na swiecie, nigdy przeze mnie nie cierpiala to po slubie na pewno nie bedzie cierpiec przez hazard ????

Przed ślubem to każdy tak haha

thenormalone-144206 402

thenormalone-144206

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Himalaje
Haha i kto to mowi, przeczytaj swoja sygnature. To jest forum bukmacherskie a nie miejsce do chwalenia sie upodobaniami pilkarskimi. To tak jakby ktos zrobil sobie nicka &quot;Donald_kocham_PO&quot;. bez smaku, sensu i rozumu.
[\QUOTE]
Moja sygnatura jest cytatem bardzo madrym podejściem trenera do swojej pracy który próbuje to samo wbić grajkom do głowy ale w żaden sposób nie pokazuje bolu pupska które duzo osób ma slyszac czy widzac (L).... kończąc dyskusje bo nie prowadzi ona do nikaD

NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH
WSZYSCY NAS NIENAWIDZA

Pozdrawiam

K 123

karwan1988

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stad
To Lucjan Błaszczyk jeszcze gra w paletki, szok ????
Można go stawiać na becie

rzepin 12K

rzepin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wlkp
Under 0.5 (1st Half Goals - Over/Under 0.5)
Umraniyespor v Bursaspor Turkish
1.75

dl13 352

dl13

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tomek coś na koreańskiego kosza dajesz? :d

krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
a-stów
Na naszym forum w dziale tenis, większość to fachowcy od wyzszych kursów. Napiszą ci jaką chcesz analizę na tego z wyższym kursem, że wygra. Dziś już przewidzieli porażkę Dimitrova i ponoć szykuje się nam ponad 3 h pojedynek u nadala. Aha, oczywiście fedex też już nie ma co szukać na tym turnieju ????
Oczywiście to była ironia i przestrzegam przed czytaniem analiz tam. Trzeba wybierać te analizy.

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Raonic jest znakomitym serwismenem ale tenisista to conajwyzej przecietnym jest.. Jak slysze, ze jedynym atutem tenisisty jest serwis to jaki to ma sens? To jest gra w tenisa czy w serwis?
Nadal to tenisista kompletny z przecietnym serwisem (nawet slabym jak na dzisiejsze realia).

madritista94 571

madritista94

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malbork
Juz przyzwyczajony to tego buka jestem , miałem kiedyś problemy jak grałem na bet365 wiec gram juz ciagle na STS.

marcins 224

marcins

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Raonic jest znakomitym serwismenem ale tenisista to conajwyzej przecietnym jest.. Jak slysze, ze jedynym atutem tenisisty jest serwis to jaki to ma sens? To jest gra w tenisa czy w serwis?

Nadal to tenisista kompletny z przecietnym serwisem (nawet slabym jak na dzisiejsze realia).

Kompletny to jest Federer, Rafa nie

Status
Zamknięty.