U
2,7K
uzytkownik-148179
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Nadal Rao ov 3.5?
nie boisz sie? obczaj z kim Herberty, a wczesniej Rojery i Nestory przegrali ????ja gram:
Powyżej 3.5 @ 1,40
Henri Kontinen i John Peers @ 1,40
AKO @1.96
Ległonisto, z kim ty rozmawiasz.. ja przeszedlem wszystkie etapy hazardu jakie sa ???? ja sie lecze, jestem na dobrej drodze. Poza tym niedlugo biore slub a to od zawsze byl dla mnie limit. Kocham swoja panne najmocniej na swiecie, nigdy przeze mnie nie cierpiala to po slubie na pewno nie bedzie cierpiec przez hazard ????Niezbyt dobre podejście i oszukiwanie samego siebie. Nawet jak przegrasz to i tak po pewnym czasie wrócisz, żeby się odkuć. Od tego nie ma ucieczki.
Ległonisto, z kim ty rozmawiasz.. ja przeszedlem wszystkie etapy hazardu jakie sa ???? ja sie lecze, jestem na dobrej drodze. Poza tym niedlugo biore slub a to od zawsze byl dla mnie limit. Kocham swoja panne najmocniej na swiecie, nigdy przeze mnie nie cierpiala to po slubie na pewno nie bedzie cierpiec przez hazard ????
Ległonisto, z kim ty rozmawiasz.. ja przeszedlem wszystkie etapy hazardu jakie sa ???? ja sie lecze, jestem na dobrej drodze. Poza tym niedlugo biore slub a to od zawsze byl dla mnie limit. Kocham swoja panne najmocniej na swiecie, nigdy przeze mnie nie cierpiala to po slubie na pewno nie bedzie cierpiec przez hazard ????
[TheNormalOne napisał:;6285459]Widzę nawet tutaj na forum dużo osób ma bol tyłka jak widzi (L) to już taka mentalność
Haha i kto to mowi, przeczytaj swoja sygnature. To jest forum bukmacherskie a nie miejsce do chwalenia sie upodobaniami pilkarskimi. To tak jakby ktos zrobil sobie nicka "Donald_kocham_PO". bez smaku, sensu i rozumu.[TheNormalOne napisał:;6285459]Widzę nawet tutaj na forum dużo osób ma bol tyłka jak widzi (L) to już taka mentalność
Haha ja przeciez jestem z gimnazjum. Ale mam pozwolenie od rodzicow na slub. Wszystko zalezy czy WOS zalicze. To mi pojechales.I to niby dojrzały facet przes ślubem, ale kompleksy ma jak gimnazjalista :wink:
Powiesz mi po co to zagrales? Wygrasz dadza ci zwrot, przegrasz zabiora kase , bez sensuhahaa, mam rafę po 3.75 na seta, na b365 pokazali, ze Milos ma 2-1 z przełamaniem ????