>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Wspaniały typ...

Też pograłem, co nie zmienia faktu, że ten Tomek ma ogromną wiedzę o koszykówce.
A co do tej Radwańskiej to dobrze, że się wycofała przed meczem, a nie odwalała padake jak dziś Kerber ;)

lamora365 495

lamora365

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Też pograłem, co nie zmienia faktu, że ten Tomek ma ogromną wiedzę o koszykówce.
A co do tej Radwańskiej to dobrze, że się wycofała przed meczem, a nie odwalała padake jak dziś Kerber ;)

Zauważyłem i miałem nadzieję, że ten typ jest choć trochę przemyślany, a oni dostają w dupe , że aż mnie boli

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Kurde trzeba się odbić na tym Sock&#39;u. Dubelek w grze, ale jeszcze jakieś powyżej 2.5 seta można by pograć, po tym dzisiejszym NHL dobry minus, ktoś coś myśli nad tym spotkaniem?
@dół
Zobaczymy, mimo, że grał 2 mecze to buki wystawiły go jako faworyta, ta wczorajsza wygrana Simona z Wawrinką mnie nie przekonuje, ale te over 2.5 seta całkiem możliwe.

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
warszawa
Kurde trzeba się odbić na tym Sock&#39;u. Dubelek w grze, ale jeszcze jakieś powyżej 2.5 seta można by pograć, po tym dzisiejszym NHL dobry minus, ktoś coś myśli nad tym spotkaniem?

Sock wczoraj dwa mecze zagrał, no nie wiem...

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Dzięki, poszła repka.
Ktoś tam pisał o minusie na NHL? Przez mój typ na Caps?
Pierwszy dubelek sam grałem caps z dogrywką + Montreal
Drugi Boston (miśki) i pantery bez dogrywki, miśki zrobiły swoje, a panterą zabrakło szczęścia ;P
@dół
Orientujesz może co tak aptekarze ruszyli? Ostatnio z tego co kojarzę zajęli ostatnie miejsce, a teraz widać niezłą świeżość.

deepred 6,6K

deepred

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Enfield, Middlesex, United Kingdom
No Caps mnie trochę zawiedli, brakowało im skuteczności bo z gry byli lepsi, no ale co... Przegrali znowu, Holtby fatalnie w SO i wtopa. :/
@UP
No trochę się rozegrali, ale to jest właśnie piękno NHL. ;)

M 2,5K

mati89

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
Panowie co sądzicie o spotkaniu Unics-Barca w eurolidze? Goście to wezmą czy Rosjanie powalcza?

Status
Zamknięty.