Mecz jeszcze trwa, spokojnie. Wszystko się może zdażyć:]
W tym secie nawet blisko brejka nie byla
Mecz jeszcze trwa, spokojnie. Wszystko się może zdażyć:]
Czemu się Radwańska wycofała? Jest jakieś info już? Czy już jej się nie chce grać, a przy okazji Peng to niezła rywalka?
uraz uda niby, ale czy ja wiem?Czemu się Radwańska wycofała? Jest jakieś info już? Czy już jej się nie chce grać, a przy okazji Peng to niezła rywalka?
Czemu się Radwańska wycofała? Jest jakieś info już? Czy już jej się nie chce grać, a przy okazji Peng to niezła rywalka?
uraz uda niby, ale czy ja wiem?jakiś odpoczynek chyba w końcu
Oficjalnym powodem takiej decyzji jest kontuzja uda, ale obserwując grę "Isi" w niezbyt prestiżowym turnieju w Tiencinie ciężko było się dopatrzyć, by polska tenisistka miała problem z nogą.
no właśnie ???? z drugiej strony, grając tu na maxa i do końca się zajedzie do tego turnieju... a tak to wyglądało na skok na kasęChińczycy płacą za gwiazdę turnieju a tej się nie chce
no właśnie, w Singapurze będzie zapewne śmigać jak sarenka :]Oficjalnym powodem takiej decyzji jest kontuzja uda, ale obserwując grę "Isi" w niezbyt prestiżowym turnieju w Tiencinie ciężko było się dopatrzyć, by polska tenisistka miała problem z nogą.
z drugiej strony, grając tu na maxa i do końca się zajedzie do tego turnieju...
Przecież to oczywiste, że Zverev tego meczu nie może sam wygrać, bo jest za słaby, jedynie Djoko może go przegrać.Nie ogarniam tego Zvereva, zamiast w momencie gdy może zagrywać po skosie aby Novak biegał po całym korcie to wrzuca mu plaskacze pod nogi aby tamten mógł sobie przymierzyć i huknąć w róg kortu.. nie wygląda to dobrze. Szkoda.
Udało sie![]()