>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
warszawa

Widziałeś teraz? Nawet do piłki nie rusza, albo DF - będzie kara ????
Pamiętam jak Makarova puściła mecz bo się spieszyła na turniej deblowy, ale po porażce i tak się popłakała. Kerber słaba aktorka :grin:

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Dobrze wiem ile grała, ale nigdy nie ma pewności czy zawodnik odpuści mecz nawet jak powinien dla własnego dobra. Pytam, bo jestem w pracy i nie mogę cały czas obserwować - upewnić się chciałem:grin:
Dokładnie, z resztą najlepszy trening to gra z zawodnikami, przecież ze ścianą na treningach nie gra, a przygotowania fizyczne to przecież codzienność.
Kerber ⛔ już rozliczam

vercyngetoryx 308

vercyngetoryx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ca$hLand
Widziałeś teraz?
no raczej ???? pewnie odpuściła zwyczajnie bez handlu... ale poszukaj sobie na youtubie sytuacji z Woźniacką, jak między setami bodaj podszedł do niej ojciec i coś gadał o tym że się na samolot spóźnią ???? no i oczywiście wtopa potem ;)

R 50

radeknic

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wadowice
Kyrgios dostał 16 tysięcy (funtów?) kary za to iż wołał podczas spotkania do sędziego &quot;możesz szybciej wołać time bo mnie się spieszy do domu ?&quot;

cobynie 277

cobynie

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
niech Djoker wygra bo jutro mecz Bautista ???? ;) a na to się od rana nastawiłem :p

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
warszawa
no raczej ???? pewnie odpuściła zwyczajnie bez handlu... ale poszukaj sobie na youtubie sytuacji z Woźniacką, jak między setami bodaj podszedł do niej ojciec i coś gadał o tym że się na samolot spóźnią ???? no i oczywiście wtopa potem ;)

Na pewno bez handlu bo one za dużo zarabiają żeby mecze sprzedawać. Za duże ryzyko wpadki, handel kwitnie na niższych szczeblach. Ładnie gawronix ten mecz wyłapał w dziale WTA, szacun.

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
niech Djoker wygra bo jutro mecz Bautista ???? ;) a na to się od rana nastawiłem :p
Trzeba jutro pograć win Bautisty lekko i jakiś handi +1.5 seta grubiej, przecież Djoko z tyloma kontuzjami nie będzie chciał rywalizować z Murrayem, bynajmniej takie mam przeczucie.

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
warszawa
Trzeba jutro pograć win Bautisty lekko i jakiś handi +1.5 seta grubiej, przecież Djoko z tyloma kontuzjami nie będzie chciał rywalizować z Murrayem, bynajmniej takie mam przeczucie.

Też tak czuję, a jak nie wejdzie to się w następnym meczu odrobi bo Dzoker nie wygra tego turnieju. Chyba.

cobynie 277

cobynie

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

z taką grą Djoka i z taką grą Bautisty to ja widzę ogromne szanse Hiszpana, tym bardziej że Zverev w wymianach nic ciekawego nie gra Novak ma problemy

vercyngetoryx 308

vercyngetoryx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ca$hLand
Ładnie gawronix ten mecz wyłapał w dziale WTA, szacun.
dokładnie ????
Trzeba jutro pograć win Bautisty lekko i jakiś handi +1.5 seta grubiej
raczej nic z tego nie będzie, on w starciach z wielkim jest mega bezjajeczny i nie zdiwi mnie wcale wynik jutro 6:3 6:2]
przecież Djoko z tyloma kontuzjami nie będzie chciał rywalizować z Murrayem, bynajmniej takie mam przeczucie.
nie ma kompletnie powodu się obawiać, przecież nic się nie stanie jak przegra, przecież to żaden wstyd...

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
Dzisiaj dzień &quot;tankisty&quot;, ciekawe kto jeszcze stankował?

R 50

radeknic

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wadowice
Dzisiaj dzień &quot;tankisty&quot;, ciekawe kto jeszcze stankował?

Wszyscy topowi praktycznie olali ten Szanghaj oprócz Murraya chyba, on jedyny ma o co walczyć bo przewaga między 1 a 2 miejscem topnieje

Status
Zamknięty.