>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [38]

Status
Zamknięty.
mr.simpson 261

mr.simpson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Ludziska kolejna przestroga przed wypłacaniem z buka na konto bankowe. Mój znajomy ma na karku skarbówkę itp, musi płacić ogromne kary za to że wypłacił 6 tysięcy na konto (2 razy po 3000 w 4 dni) i się od razy przyczepili i będzie miał spore problemy.
Jaki bank i jaki buk ?
Bo to dość ważne.

miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poludnie
Ludziska kolejna przestroga przed wypłacaniem z buka na konto bankowe. Mój znajomy ma na karku skarbówkę itp, musi płacić ogromne kary za to że wypłacił 6 tysięcy na konto (2 razy po 3000 w 4 dni) i się od razy przyczepili i będzie miał spore problemy.

Z jakiego buka i kiedy ?

zizouu 191

zizouu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krosno
&lt;table class=&quot;selected_bets overview&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;tenis&quot;&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;sport&quot;&gt;

&lt;/td&gt;&lt;th&gt;L. Sonego - F. Dancevic&lt;/th&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;cancel&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;type&quot;&gt;2 set - ilość gemów&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;icon&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;bet&quot;&gt;Typ: więcej niż 9.5&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;odd&quot;&gt;1.67 ⛔⛔⛔
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

minglee 312

minglee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
100

a czy sumy mają znaczenie? co jeśli obracam groszami rzędu 200-300 pln ?

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
To zadzwoń, bo to też istotna informacja który bank tak kabluje. Ja w ing wypłacałem już i sumy około 10k na konto i nikt nic się nie czepiał

R 267

robssson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
&lt;table class=&quot;selected_bets overview&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;tenis&quot;&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;sport&quot;&gt;

&lt;/td&gt;&lt;th&gt;L. Sonego - F. Dancevic&lt;/th&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;cancel&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;type&quot;&gt;2 set - ilość gemów&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;icon&quot;&gt; &lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;bet&quot;&gt;Typ: więcej niż 9.5&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;odd&quot;&gt;1.67&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

No ja nie wiem ???? Bo to co dzisiaj Dancevic odstawia to szopka

tom3kt 100

tom3kt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WROCLAW
Najlepiej wyplacac mniejszymi kowtami do 1 K mozn ryzykowac na konto, zawsze mozna sie obronic ze tyle sie wplacilo. Powyzej proponuje skrilla!

matiee 407

matiee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestes?
z bet365 ale do jakiego banku to nie wiem, ale jak ważne to mogę zadzwonić i będę wiedział zaraz.

kiedyś PKO coś kombinowało w tym kierunku, że zaczęli mocno kontrolować.
nie zdziwię się, jeśli Twój znajomy właśnie w PKO ma konto

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
sonce64 +4 Punkty (to się nazywa wyczucie ;))
R 267

robssson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Frank patologia straszna niestety.
Tak z ziemniakiem dostawać ojj. :grin:

Włącz sobie mecz i zobacz przebieg spotkania. To będziesz wiedział czemu dostaje. Ktoś ładnie zarobi na jego łatwej porażce ????

matiee 407

matiee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestes?
Panowie!
Tak jak myślałem, akurat w tym samym czasie dodałem co Magik, że to pewnie PKO.
Oni już współpracowali z policją i już kiedyś jaja robili z kontrolowaniem takim bardziej szczegółowym!
Jak ktoś ma w PKO to lepiej nie ryzykować, właśnie tam najwięcej kontrolują.

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Prawdopodobnie będzie musiał wybulić 40 tysięcy jakiejś kary, ale szczegóły będzie znał dopiero w przeciągu 14 dni.

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
PKO. tak też myślałem że oni. Tak jak wcześniej wspominali koledzy. Ja od siebie mogę powiedzieć że jeśli ktoś ma ing, to jeszcze 3 miesiące temu zdarzało mi się wypłacać grube kwoty na konto i nikt nic się nie przyczepił. Nie polecam szczerze tego robić, ale oni mają to w pupie chyba bo jak patrzyłem na wyciągi z konta to ruchy na koncie w ciągu miesiąca w okolicach 100tys się wahały ????

matiee 407

matiee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestes?
Pamiętajcie też o tym, że PKO to w całości Polski Bank, a więc im na pewno zależy by nie było machlojek.
WBK należy do Santandera, ING Holenderskie etc.

Status
Zamknięty.