>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [38]

Status
Zamknięty.
matiee 407

matiee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestes?
ma ktoś też jak ja iple i ogląda na tym polsat sport i ogólnie inne programy?
tam jest takie opóźnienie jak cholera... przesadzają... dodatkowo człowiek za to płaci i obojętnie gdzie oglądam to tak jak teraz mam 43:40 minute w meczu Holandia-Francja a naprawdę jest już 47 minuta.

zizouu 191

zizouu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krosno
&lt;table class=&quot;selected_bets overview&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;tenis&quot;&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;sport&quot;&gt;

&lt;/td&gt;&lt;th&gt;Gonzales R. - Clezar G.&lt;/th&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;cancel&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;type&quot;&gt;ilość gemów w całym meczu&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;icon&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;bet&quot;&gt;Typ: mniej niż 17.5&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;odd&quot;&gt;2.00 ⛔⛔
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

zizouu 191

zizouu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krosno
&lt;table class=&quot;selected_bets overview&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;tenis&quot;&gt;&lt;td rowspan=&quot;3&quot; class=&quot;flag&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;sport&quot;&gt;

&lt;/td&gt;&lt;th&gt;Shapovalov D. - Smyczek T.&lt;/th&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;cancel&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;type&quot;&gt;ilość gemów w całym meczu&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;icon&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;bet&quot;&gt;Typ: mniej niż 18.5&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;odd&quot;&gt;1.60 ✅

M 2,5K

mati89

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
Panowie jakieś pomysły na live? Portugalia się ogarnie z tymi rożnymi? Ktoś ogląda?
pre raczej nie ogarną, niestety bo spokojnie mogło być 5 rogów po 1 połowie tylko Wyspiarze trochę nie potrafią się zachować w polu karnym, dwie bramki Portugalii padły w ten sposób że żałowali wybić piłkę na aut bramkowy ;)
ja mam hc -5 dwudrogowo ale nie mam pojęcia czy zdołają nabić w drugiej części meczu o 3 więcej od gospodarczy :|

matiee 407

matiee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestes?
Że tak zapytam, czy ktoś ogląda tą bośnię? Jak to wygląda?

Cypr defensywka. Obrona obrona obrona. Bośnia musi coś wcisnąć inaczej na MŚ nie pojadą jak dzisiaj 3 pkt nie zdobędą. Na teraz to Grecja i Belgia z kompletem pkt a Bośnia 4 czyli już 5pkt straty jak się utrzyma remis. Wejdą do szatni zobaczą wyniki Belgii i Grecji i przycisną w 2 połowie Cypryjczyków. Tak mi się wydaje :p

zizouu 191

zizouu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krosno
&lt;table class=&quot;selected_bets overview&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;tenis&quot;&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;sport&quot;&gt;

&lt;/td&gt;&lt;th&gt;L. Sonego - F. Dancevic&lt;/th&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;cancel&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;type&quot;&gt;1 set - zwycięzca&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;icon&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;bet&quot;&gt;Typ: L. Sonego&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;odd&quot;&gt;1.95 ✅
pyk i następny siedzi ✅✅✅

19nowik45 1,5K

19nowik45

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
A jak wyglądają Węgrzy? Bo mi kupon zamykają i nie wiem czy zamykać, a jak wiadomo pazerny dwa razy traci ???? .

miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poludnie
Mi brakuje 2 goli w Andorze i jednego dla Węgrów. Węgrzy powinni cyknąć, ale o tych &quot;taktyków&quot; się boje, że pójdą na 1:0...
Ale, ze BiH tego nie wygra to nie wierzę :
Bih -1 @2,6

yagarczi 138

yagarczi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Cypr defensywka. Obrona obrona obrona. Bośnia musi coś wcisnąć inaczej na MŚ nie pojadą jak dzisiaj 3 pkt nie zdobędą. Na teraz to Grecja i Belgia z kompletem pkt a Bośnia 4 czyli już 5pkt straty jak się utrzyma remis. Wejdą do szatni zobaczą wyniki Belgii i Grecji i przycisną w 2 połowie Cypryjczyków. Tak mi się wydaje :p

To może BiH gol przed 50:00 @7?

zizouu 191

zizouu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krosno

&lt;/td&gt;&lt;th&gt;R. Ortega-Olmedo - J. Lizariturry&lt;/th&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;cancel&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;type&quot;&gt;1 set - ilość gemów&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;icon&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;bet&quot;&gt;Typ: więcej niż 9.5&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;odd&quot;&gt;2.25 ⛔

koczek11 524

koczek11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A jak wyglądają Węgrzy? Bo mi kupon zamykają i nie wiem czy zamykać, a jak wiadomo pazerny dwa razy traci ???? .

Węgrzy prowadza gre, powinni to wygrac aczkolwiek mogli stracic gola do szatni, Łotysz nie strzelil sam na sam

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
19nowik45 +6 Punkty
magik90 3K

magik90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ludziska kolejna przestroga przed wypłacaniem z buka na konto bankowe. Mój znajomy ma na karku skarbówkę itp, musi płacić ogromne kary za to że wypłacił 6 tysięcy na konto (2 razy po 3000 w 4 dni) i się od razy przyczepili i będzie miał spore problemy.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
sonce64 +4 Punkty (dzięki)
Status
Zamknięty.