airkordan23
Użytkownik
Całoroczny cwaniak durny nie rozliczył mi handi na pierwszą mapę myszy i nie moge zamyakc bosniakow ; /
stream do bosniakow?
stream do bosniakow?
zero ambicji , niestety ja też się nie popisałem tym typem<table class="selected_bets overview"><tbody><tr class="tenis"><td rowspan="2" class="sport">![]()
</td><th>L. Sonego - F. Dancevic</th><td rowspan="2" class="cancel">
</td></tr><tr class=""><td class="type">2 set - ilość gemów</td></tr><tr class=""><td class="icon">
</td><td class="bet">Typ: więcej niż 9.5</td><td class="odd">1.67
</td></tr></tbody></table>
Całoroczny cwaniak durny nie rozliczył mi handi na pierwszą mapę myszy i nie moge zamyakc bosniakow ; /
stream do bosniakow?
Szwajcaria straszny syf.
będzie miał sprawę i wszystko, ale prawnik uprzedził go że może być przygotowany na kwotę w tych granicach.
dziwne wyniki jakoś tak przypadkowo zawsze mają coś wspólnego z włoskimi graczami ...Wiem oglądałem. Nie chcesz wiedzieć ile wisiało na giełdzie na 2:0 dla przeciwnika. Obłowił się pajac.
nie zawiódł<table class="selected_bets overview"><tbody><tr class="tenis"><td rowspan="3" class="flag">
</td><td rowspan="2" class="sport">![]()
</td><th>Shapovalov D. - Smyczek T.</th><td rowspan="2" class="cancel">
</td></tr><tr class=""><td class="type">ilość gemów w całym meczu</td></tr><tr class=""><td class="icon">
</td><td class="bet">Typ: mniej niż 18.5</td><td class="odd">1.60
było blisko przełamał a później znowu się połamał<table class="selected_bets overview"><tbody><tr class="tenis"><td rowspan="2" class="sport">![]()
</td><th>R. Ortega-Olmedo - J. Lizariturry</th><td rowspan="2" class="cancel">
</td></tr><tr class=""><td class="type">1 set - ilość gemów</td></tr><tr class=""><td class="icon">
</td><td class="bet">Typ: więcej niż 9.5</td><td class="odd">2.25
Co dżeko teraz sam na sam zmarnował... Mógł zrobić dosłownie wszystko...
Belgia wciśnie ? kupon zamyka overek 5.5 .. ???? zamykać ?
Szwajcaria nic nie gra, raczej zostanie 1-0Ich over mi zamyka. Sądzać po statach strasznie cisną. Ogląda ktoś? Bo kurs na over wygląda ciekawie.
jak masz duży zysk to zamykaj... pewnie wcisną ale jeżeli masz już 90% zysku to chyba nie warto ryzykować...
Ja potrzebuje 1 korek francuzów i 4 portugalii...
Jak zawsze ładują mnóstwo korków to z wyspami owczymi mają tylko 4...
Bingham @ 4