>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Tragedia w Smoleńsku

Status
Zamknięty.
cien-27585 209

cien-27585

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
dalej twierdze ,ze nie wierze ,ze samolot wylecial i nie wiedzieli ile osob bylo na pokladzie i kto ich odprawial na ten lot tylko po co ukrywaja takie iunformacje?

marszałek Senatu mówił w TVN24 - Straszna, niespodziewana tragedia.

Mówi, że zna pełną listę nazwisk, ale nie chce jej upubliczniać - Najpierw podamy te informacje rodzinom - mówił Borusewicz.

midel 189

midel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tyle ważnych osób. Dodatkowo rodziny, które leciały na groby bestialsko zamordowanych przodków - w największym mordzie w dziejach Polski. Dramat

qozi 3,7K

qozi

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
the main stage
Chłopaki nie spinajcie się.
Mnie kolega obudził telefonem - szok.Nie wierze w to co się stało, to jest niemożliwe.

robbn 23

robbn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
inad
mi też szczerze powiedziawszy sie to nie podoba, kto wie, jak sie to jeszcze skończy....nasze stosunki i tak nie są zbyt dobre....

Chryste co Wy piszecie.. zaraz dojdziemy do tego, że Ruscy sami mgłę wytworzyli, a w wieży lotów siedział Putin.

G 1

grzeczny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ale kto jeszcze nie wiadomo? Jak można coś takiego przeżyć??? To chyba cud!!!!

snajper 322

snajper

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opole/okolice Kluczborka
Według informacji, jakie podała policja regionu smoleńskiego, port lotniczy &quot;Siewiernyj&quot;, na którym miał lądować prezydencki minister, został zamknięty z powodu gęstej mgły. Pilot został poproszony o lądowanie w Mińsku lub Moskwie.
Według agencji, zdecydował się jednak wylądować w Smoleńsku. Według niektórych raportów, samolot rozbił się przy czwartej próbie lądowania.

floxal 30

floxal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pojechali tam, by uczcić jedną z największych tragedii w historii Polski, zginęło tam tyle naszej inteligencji... i sami zginęli... ???? ???? ???? Dzięki nim Katyń będzie naprawdę znany na całym świecie...

swizz 22

swizz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Paszkowski: 3 osoby przezył ale są w cieżkim stanie, w samolocie był 88 osoby, wszystkie nie żyją

redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Chryste co Wy piszecie.. zaraz dojdziemy do tego, że Ruscy sami mgłę wytworzyli, a w wieży lotów siedział Putin.

Jak czytam te komentarze to mi się rzygać chce.

Zdarzyła się wielka tragedia i przestańcie tworzyć teraz jakieś historie. Były koszmarne warunki. Zawsze może sie tak zdarzyć, że to właśnie jeden ludzki błąd może być przyczyną tragedii o niewyobrażalnej skali.

Tyle ludzi, masakra ????

Szkoda, że potrafimy się jednoczyć tylko w obliczu tragedii ???? Tak samo było kiedy umierał Jan Paweł II, tak samo będzie teraz.

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Według informacji, jakie podała policja regionu smoleńskiego, port lotniczy &quot;Siewiernyj&quot;, na którym miał lądować prezydencki minister, został zamknięty z powodu gęstej mgły. Pilot został poproszony o lądowanie w Mińsku lub Moskwie.

Według agencji, zdecydował się jednak wylądować w Smoleńsku. Według niektórych raportów, samolot rozbił się przy czwartej próbie lądowania.

I niech zwolennicy teori spiskowych sie w koncu ***** zamkna

snajp 290

snajp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
POLSKA
Nic takiego żeby mnie to nie poruszyło STRASZNA TRAGEDIA ale teraz o Katyniu nie zapomnimy przez następne 200 lat :-(

midel 189

midel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
I niech zwolennicy teori spiskowych sie w koncu ***** zamkna
Póki co nie jest podany powód, więc każda hipoteza może być prawdziwa - ja też nie jestem zwolennikiem szukania &quot;zamachu na Polskę&quot;, ale póki co nie wiemy praktycznie nic.

Status
Zamknięty.