>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Tragedia w Smoleńsku

Status
Zamknięty.
redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Nurowski również nie żyje ? Można gdzieś o tym przeczytać w Internecie ? ???? Potwierdzona informacja ? ????

norek89 0

norek89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Nie jesteśmy pilotami, nie wiemy ile mieli paliwa na pokładzie.

Lotniska są: Moskwa, St.Peterburg, i lotniska Tallinie i inne, ale wiadomo co i jak tam się działo........ ????

własnie sie wypowiadaja na ten temat w tvp info. Ale nie chca komentować tego czy za poźno czy wcale nie pozwolili im osadzić gdzie indziej ;/ 4 próby ladowania mieli, czarna skrzynka ujawni prawde..

robbn 23

robbn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
inad
No z racji, że ta sprawa dotyczy całego kraju, to powinni wszyscy mieć możliwość obejrzenia wszystkiego.
Nie przesadzajmy, nie w publicznej telewizji w takich godzinach? Praktycznie na każdym kanale teraz leci coś o tragedii, chciałbyś żeby Twoje dzieci trafiły na pokaz zmasakrowanych zwłok?
Widzieliście zaangażowanie ruskich ratowników
Już się zaczyna szukanie teorii spiskowych. A co mieli reanimować zwłoki?
Latając takim złomem trzeba się liczyć z tym, że może prędzej czy później nastąpić taki wypadek..

cien-27585 209

cien-27585

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
własnie sie wypowiadaja na ten temat w tvp info. Ale nie chca komentować tego czy za poźno czy wcale nie pozwolili im osadzić gdzie indziej ;/ 4 próby ladowania mieli, czarna skrzynka ujawni prawde..

o ile znajdą czarną skrzynkę;)

bufu 105

bufu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
na tvn24 mówili, że 4 razy próbowali lądować ponoć zaproponowali im lądowanie na innych lotniskach

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Loodz - tutaj wóde rozlewa sie na sloiki

No oby, i sami sobie odpowiedzcie : krążyli 4 razy nad zamglonym lotniskiem. Spokojnie by dolecieli do Moskwy, Tallina czy gdzieś - no nie szyderstwo :?:

marcin9002 0

marcin9002

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rybnik
Piotr Nurowski nie żyje. Prezes Polskiego Komitetu Olimpijskiego zginął w katastrofie rządowego samolotu w Smoleńsku - poinformowała stacja TVN 24.
Na pokładzie oprócz Nurowskiego znajdowały się najważniejsze osoby w kraju, m.in. prezydent Lech Kaczyński wraz z żoną Marią. Nikt nie przeżył.

źródło: onet.pl
info dla Redwitz

riki1 13

riki1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
dalej twierdze ,ze nie wierze ,ze samolot wylecial i nie wiedzieli ile osob bylo na pokladzie i kto ich odprawial na ten lot tylko po co ukrywaja takie iunformacje?

bolos 3

bolos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gostyn
Nurowski również nie żyje ? Można gdzieś o tym przeczytać w Internecie ? ???? Potwierdzona informacja ? ????

Potwierdzona ;/ mowili na Rmfie i tvn24 na onecie chyba tez mozna przeczytac

betheone 188

betheone

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zewszad
Dziewczyna do mnie dzwoni o 9 rano, budzi mnie, mówi, że prezydent nie żyje, ja do niej, żeby sobie nie żartowała, bo to nie prima aprillis i dostała jeszcze ode mnie porządne zj..., włączam telewizję, patrzę i nie wierzę. I teraz mam obrażoną dziewczynę i tragedię jakiej nie było. Masakra.

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Masakra po prostu masakra.
Wielka strata dla Polski - tam było tyle znakomitych ludzi na pokładzie...

G 1

grzeczny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no ale podobno powodu jeszcze nie mogą powiedzieć, czy słyszeliście coś innego???? Rany boskie, ja nadal w to nie wierze......

bolos 3

bolos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gostyn
tragedia tragedią ale troche nie podoba mi sie to , że akurat w Rosji to sie stało...

norek89 0

norek89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
No oby, i sami sobie odpowiedzcie : krążyli 4 razy nad zamglonym lotniskiem. Spokojnie by dolecieli do Moskwy, Tallina czy gdzieś - no nie szyderstwo :?:

Dokładnie, w Moskie pogoda była dobra, lotnisko klasy lepszej. Nie powinni nawet podchodzić do lądowania w takich warunkach skoro lotnisko nie jest do tego przygotowane ( ktoś z rosyjskich władz - wieża kontroli lotow- powinien pilota o tym poinformować). Od razu mogli leciec do Moskwy czy Mińska i byłoby bezpiecznie.... dlaczego tak nie bylo? dowiemy sie, oby

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no ale podobno powodu jeszcze nie mogą powiedzieć, czy słyszeliście coś innego????

No dajcie spokój, nie to jest w tym momencie najważniejsze...
Jakiś pożal się Boże prezenter tvn-u pyta się Niesiołowskiego czy będą w takim razie przedterminowe wybory... ręce opadają. Żadnego odruchu ludzkiego, tylko w ciągłym biegu po sensację.

G 1

grzeczny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mi też szczerze powiedziawszy sie to nie podoba, kto wie, jak sie to jeszcze skończy....nasze stosunki i tak nie są zbyt dobre....

Status
Zamknięty.