A jak to będzie z ciałami?
Nie ogądałem żadnego materiału więc pytam czy ciała są widoczne czy same szczątki?
Identyfikowanie ciał będzie przez DNA?
Ja taka tragedia, po co oni lecieli tam jednym samolotem to jest pytanie?
A jak to będzie z ciałami?
Nie ogądałem żadnego materiału więc pytam czy ciała są widoczne czy same szczątki?
Identyfikowanie ciał będzie przez DNA?
Ja taka tragedia, po co oni lecieli tam jednym samolotem to jest pytanie?
Doszczętnie Cie posrało? Mają w publicznej telewizji pokazywać zmasakrowane ciała elity politycznej kraju? :?
no lecieli na obchody rocznicy rzezi katynskiej ;> nie sadzilem ze w taki sposob bedzie uczczona tamta tragedia ...
Doszczętnie Cie posrało? Mają w publicznej telewizji pokazywać zmasakrowane ciała elity politycznej kraju? :?
Nie jesteśmy pilotami, nie wiemy ile mieli paliwa na pokładzie.Dziwne to dla mnie...krazyli nad tym lotniskiem 2 godziny...totalna mgła..skazani na GPS...nie mogli ladowac "awaryjnie" gdzie indziej ?;(...nie wierze, że w pobliżu nie było innego lotniska...
chyba nie o tu mu chodzi, on pytał czemy lecą wszyscy razem tym samolotem, a nie dwoma czy trzema, bo chyba nie może być tak że ważne osoby w państwie nie mogą lecieć razem
Dziwne to dla mnie...krazyli nad tym lotniskiem 2 godziny...totalna mgła..skazani na GPS...nie mogli ladowac "awaryjnie" gdzie indziej ?;(...nie wierze, że w pobliżu nie było innego lotniska...
juz jakis idiota stary na TVN w rozpaczy pie..doli ze w Katyiu nam chcieli głowe uciąć i teraz to samo...
moze wojne sobie zróbmy za Kaczke
Widzieliście zaangażowanie ruskich ratowników :?:
Nie wiem czy każdemu by się to podobało, ale masz rację.No z racji, że ta sprawa dotyczy całego kraju, to powinni wszyscy mieć możliwość obejrzenia wszystkiego.