>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Szybkie Pytanka >>> Szybkie Odpowiedzi

Status
Zamknięty.
trickmaster 0

trickmaster

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam, zająłem wczoraj 12 miejsce na freerollu na Betfair, ale kasy nadal nie mam, moze ktos wie o co chodzi?? jak to się tam odbywa

0 0

0vers

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, czy moglby ktos podac halso na ParadisePoker na PW ? TUrniej to Sfdfreeroll

damiantc 0

damiantc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
LUBLIN
czy jezeli skorzystalem z promocji bez depozytu z PokerStrategy to bede mogl skorzystac z promocji na PokerRoomSchool lub SuperGame ?
Z gory dzieki

S 0

seseong

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie czy ktos z was mial doczynienia z NoPayPoker room? Skorzystalem z tamtej promocji 50$freed i uciulalem te wymagana 3000 = 30$ i jestem ciekawy jak to wyglda z wyplata tej gotowki. Na jakich zasadach i czy ktos z was mial jakiekolwiek problemy.

rafalec 105

rafalec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Mam pytanie czy ktos z was mial doczynienia z NoPayPoker room? Skorzystalem z tamtej promocji 50$freed i uciulalem te wymagana 3000 = 30$ i jestem ciekawy jak to wyglda z wyplata tej gotowki. Na jakich zasadach i czy ktos z was mial jakiekolwiek problemy.

nie jestem pewien ale wydaje mi się że czytałem wcześniej tutaj i na innych forach że chyba niewypłacalni. Ale może komuś się udało i może to zdementować

S 11

support75

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie jestem pewien ale wydaje mi się że czytałem wcześniej tutaj i na innych forach że chyba niewypłacalni. Ale może komuś się udało i może to zdementować

z tego co pamietam, to niewyplacalni. Pewny nie jestem.

4 0

45klm90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kurde zly adre smailowy mu podalem a kaske przelal juz da sie cos zrobic z tym

G 3

grassssss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ze wsi
siema mam taką prośbe mógłbym ktoś napisać bo chce napisac dlaczego nie dostałem jeszce kasy na moneybookers choć piszą że przyznali po angielsku chce ich zapytać dlaczego kasy nie ma.Bo ja tą swoją sie nie dogadam mógłbym ktoś napisać jakich zapytać po angielsku .Z góry dzięki

N 0

neokai

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wejdz w zakladke sponsoshipr-tam powinno byc ze masz przynznany bonus to Betmost ale ze musisz skontaktowac sie z livesupportem w celu potwierdzenia mb adresu i takich tam .
Napisz do nich na livechacie cos w style ze: I received message with sponsoship 10$ to Betmost and contact live support. Can I get it??
I zostaniesz zapytany o swoj mb mail i jaka masz walute na Betmost i ci przeleja.
Btw ja mialem w euro to mi przelali 10euroa a jak w dolarach to chyba 10 $
Moj angol nie jest wysmienity ale jakos te klocki skladam^^

D 0

dinde

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Witam, ile trzeba uzbierać TP( punktów ) w Titan Poker aby móc wypłacić z niego pieniądze? Mam 50$ z pokerstrategy, i nie wiem ile musze ugrać...
Słyszałem coś o 2500, to prawda? I wtedy będę mógł wszystko wyjąć?
Dzięki.

D 0

dinde

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Oki dzięki, ale słyszałem też, że po 2500 pkt można wypłacić wszystko ( czy jednak tylko 50$ ). Oraz kiedy dostanę dodatkowe 100$ od pokerstrategy.com, i na jakich zasadach będę mógł je wypłacić? No i ostatnie pytanie, gdzie w Titan Poker sprawdzić ile ugrałem rh?

maniaknhl 4

maniaknhl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kolo
You must have a faxback form on file to perform a transaction
chlopaki pomóżcie co znaczy to zdanie

Status