>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Szybkie Pytanka >>> Szybkie Odpowiedzi

Status
Zamknięty.
bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad...
Zrobi, BananeQ, zrobi. ;) Dobra, trzeba zachowywać się jak mod ???? Bez off topu panowie. :p

pokeromaniak 8

pokeromaniak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co to jest player transfer w sieci ipoker? Można przelac kase innemu graczowi w tej sieci? Można sobie przelac, np z noIQ na Titan Poker? Z góry dzięki!

X 0

xcamelx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co to jest player transfer w sieci ipoker? Można przelac kase innemu graczowi w tej sieci? Można sobie przelac, np z noIQ na Titan Poker? Z góry dzięki!
mozna tylko przed wyplata trzeba ugrac punkty a tych jest dosyc duzo

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad...
Tak samo jest na B2B żeby mieć opcje transfers musisz miec ugran 200vip&#39;ow, tylko, że te wyplaty dotyczą przelewow pomiędzy Tobą, a Twoimi znajomymi.

pokeromaniak 8

pokeromaniak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak samo jest na B2B żeby mieć opcje transfers musisz miec ugran 200vip&#39;ow, tylko, że te wyplaty dotyczą przelewow pomiędzy Tobą, a Twoimi znajomymi.
Mam juz ugrane, ale odbiorca tez musi ugrac?

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad...
Ja podałem przykład z B2B np.Point Poker, tam odbiorca również musi mieć aktywny transfers, nie wiem jak jest w sieci Expekt, Titan Poker itd, ale pewnie tak samo.

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Mial ktos taki problem jak ja na Titan Poker ? Poniewaz zarejstrowalem sie i wchodze w kasjera i pykam a tu sie chwile laduje i potem wyskakuje cos takiego :
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/27546490bc59c9f6.html
hmm na drugim komputerze spokojnie chodzi kasjer a tu nie , nie wiecie co moze byc przyczyna bo probowalem wylaczyc antyvirusa i nadal lipa , macie jakeis pomysly ?

piotrek__17 10

piotrek__17

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
okolice KRK
Dużo osób pyta o to. ROSSO POKER JEST WYPŁACALNY. Na mb wypłacili mi bez problemu 80$ z freerola bez depozytu kasa teraz doszła. Rano około 11 zleciłem wypłate ok 14 miałem od nich emaila czy chce na MB czy konto bankowe i teraz patrze i mam kase na koncie ????

B 28

badabum89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czemu nie widze zadnych turniejow ani &#39;S&#39;n&#39;G na Rosso Poker? nie ma ich, czy co? :-D

B 28

badabum89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
:/
Przeinstaluje soft, moze to cos da.
przeinstaluj. Jeśli to nie pomoże to napisz PW coś się wymyśli.
nikifor

I 0

irokraw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czemu nie widze zadnych turniejow ani &#39;S&#39;n&#39;G na Rosso Poker? nie ma ich, czy co? :-D

Są te turnieje w lobby jednak niema chętnych do ich grania. Ja osobiście chciałem kiedyś zagrać i oprócz mnie były 4 osoby chętne na taki turniej jednak brakowało jeszcze około 26 osób... i tak jest codzień. Poprostu zbyt mało graczy owiedza ten pokój. Póki co pokeroom zachęca codziennymi freerollami z pulą 200$ i raz w tygodniu 600$ oraz 1000$. Trwa to już od około miesiąca ale niezauważyłem aby wpłynęło to na znaczące zwiększenie graczy na tym pokerromie.

oziris 0

oziris

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pytanie:
Wyplacilem pieniadze z Mansion. Wybralem opcje bezposredniego przelewu na moje konto bankowe. Zrobilem to w piatek 2 tygodnie temu i do teraz nie mam pieniedzy - czy to normalne? Wiem, ze pokerroomy ociagaja sie jezeli wybiera sie ta opcje wyplaty, ale czy zdarzalo wam sie czekac az tak dlugo na Mansion?
Z gory dzieki za odpowiedz. Pozdrawiam.

puchaczowy 0

puchaczowy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
White100K
Pytanie:
Wyplacilem pieniadze z Mansion. Wybralem opcje bezposredniego przelewu na moje konto bankowe. Zrobilem to w piatek 2 tygodnie temu i do teraz nie mam pieniedzy - czy to normalne? Wiem, ze pokerroomy ociagaja sie jezeli wybiera sie ta opcje wyplaty, ale czy zdarzalo wam sie czekac az tak dlugo na Mansion?

Mi sie to wydaje nienormalne ..Dlatego gram tylko w roomach ktore obsluguja MB i nie mam problemow. Szybka wplata i szybka wyplata. Na mansionie nie bylem juz z miesiac.????????
Uderzaj do supportu

lordrobo 0

lordrobo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pytanie:

Ja czekam już 3tyg. i sie z nimi kłócę bo mbank ma problemy z walutą i bankiem pośredniczącym!!

hali 3

hali

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie
Pytanie:

Miałem ten sam problem z nimi. Ale wkońcu przelali. Tylko dziwiło mnie to że na każdy mail z pytaniem co z wypłatą twierdzili że zrealizowali :/ hmmm
ale możesz być dobrej myśli wkońcu porządna firma to jest ???? pozdr

M 0

mkiller

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
NS
wie ktos na pewno, ze nie zagra w poker inside player freeroll na cd pokerze dzisiaj o 2 w nocy i moglby mi zwolnic miejsce? w razie czego pisac na gg 6457480

Status
Zamknięty.