mozna tylko przed wyplata trzeba ugrac punkty a tych jest dosyc duzoCo to jest player transfer w sieci ipoker? Można przelac kase innemu graczowi w tej sieci? Można sobie przelac, np z noIQ na Titan Poker? Z góry dzięki!
Mam juz ugrane, ale odbiorca tez musi ugrac?Tak samo jest na B2B żeby mieć opcje transfers musisz miec ugran 200vip'ow, tylko, że te wyplaty dotyczą przelewow pomiędzy Tobą, a Twoimi znajomymi.
Jak to nie ma?
Ja obecnie widzę 4 z wpisowym 1$ + 0,1$![]()
Czemu nie widze zadnych turniejow ani 'S'n'G na Rosso Poker? nie ma ich, czy co? :-D
Pytanie:
Wyplacilem pieniadze z Mansion. Wybralem opcje bezposredniego przelewu na moje konto bankowe. Zrobilem to w piatek 2 tygodnie temu i do teraz nie mam pieniedzy - czy to normalne? Wiem, ze pokerroomy ociagaja sie jezeli wybiera sie ta opcje wyplaty, ale czy zdarzalo wam sie czekac az tak dlugo na Mansion?
Z gory dzieki za odpowiedz. Pozdrawiam.
Pytanie:
Wyplacilem pieniadze z Mansion. Wybralem opcje bezposredniego przelewu na moje konto bankowe. Zrobilem to w piatek 2 tygodnie temu i do teraz nie mam pieniedzy - czy to normalne? Wiem, ze pokerroomy ociagaja sie jezeli wybiera sie ta opcje wyplaty, ale czy zdarzalo wam sie czekac az tak dlugo na Mansion?
Pytanie: