>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Szybkie Pytanka >>> Szybkie Odpowiedzi

Status
Zamknięty.
S 0

seseong

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie dotyczace pacfici poker jest tam bonus 25% pierwszego depozytu. Kieyd moge wyplacic ta kase co trzeba tam ugrac? z gory dziekiuje

damiantc 0

damiantc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
LUBLIN
wyplacal ktos pieniadze z Manison jest jakas minimalna kwota do wyplaty i ile szla taka wyplata czy potrzebny jest depozyt aby wyplacic a takze czy potrzebny jest skan dowodu ?
Z gory dziekuje

popek1990 0

popek1990

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Babilon
wyplacal ktos pieniadze z Manison jest jakas minimalna kwota do wyplaty i ile szla taka wyplata czy potrzebny jest depozyt aby wyplacic a takze czy potrzebny jest skan dowodu ?
Z gory dziekuje
tak wyplacalem ... musisz wyslac skan dowodu dopiero ci zweryfikują wyplaty u mnie trwało to 24h ... depozyt chyba potrzebny ... a wyplata mi szla 12h srednio
Teraz moje pytanie ... Wpłacałem do betsafe przez moneybookers a do moneybookers przez Mbank Mtransferem czyli trwa to natychmiastowo podobno . A pieniędzy nie ma jeszcze na moneybookers ani na betsafe a z Mbanku pociaglo ... hmmm help me

popek1990 0

popek1990

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Babilon
Mam pytanie dotyczace pacfici poker jest tam bonus 25% pierwszego depozytu. Kieyd moge wyplacic ta kase co trzeba tam ugrac? z gory dziekiuje
hej jak chcesz na pacific to pokerstrategy oferuje lepszy bonus 50% do 150$ ... Dodatkowo jak zrobisz konto i rozwiazesz quiz dostaniesz 50$ na wybrany pokeroom no deposit po potwierdzeniu tozsamosci ...

kamil00 34

kamil00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
siemka z innej beczki prosze o pomoc arsenal-aston willa ile rr kto lepszy,pomocy ????

spirol 30

spirol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wiem ze to nie temat do takich rzeczy ale pilnie potrzebuje 5$ na MB, oddaje 10 we wtorek ! jak co to PW

lucas 113

lucas

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kiribati
Temat zamykam, jesli ktos ma nawet proste pytanie, prosze smialo zakladac nowy temat, od tego jest dzial dla poczatkujacych.

Status
Zamknięty.